Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olbeteam
tag
Ha igen együtt kéne Pestieknek, hogy a postak. eloszoljon?!
I can resist everything but temptation.
-
SeQ
csendes tag
válasz olbeteam #15056 üzenetére
Én szeretnék magamnak, meg jelentkeztem is már. Nem vagyok pesti de ha úgy van akkor a postán szívesen osztozok, és ha pesten járok akkor majd átveszem ha összejön a dolog. A részleteket priviben.
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
orbano
félisten
eladó lesz egy CRX Del Sol ha valakit érdekel. nővérem barátnőjéé, első tulaj, alig használta, folyamatosan szervizelve, a szerelő mindig áradozik róla. holnap szerzek róla infókat, hátha érdekel valakit és gondos kezekbe kerül...
A vér nem válik VAZZE!™
-
!Overdose!
őstag
Üdv!
Nem jelentkeztem a múlt pénteki 4gen megnézésem óta. Nem vettem meg. Telefonon és fórumon azt állította a tulaj, hogy nem kell rá költeni. Valójában botrányos a műszaki és az esztétikai állapota is. Sok sikert kívántam neki az eladáshoz és tovább álltam. Nem gondoltam volna, hogy egy fórumos szerint kiváló állapotú és költségmentes egy olyan autó, amiben kapásból kuplungszerkezetet, a két hátsó kerékívet és a két küszöböt ki kell cserélni. Olyan apróságok hiányoztak belőle, mint a tetőkárpit, ablaktekerő és még sorolhatnám.
Rá pár napra találtam egy Concerto-t, amit meg is vettem. Tehát:
Honda Concerto 1.6i-16 (D16A8, DOHC)
240k km van benne. 1991-es, Bécsben vásárolták és vezették a szervízkönyvét ,1996-ban hozták be Magyarországra. Ekkortól már nem vezették tovább a szervízkönyvet, de az előző tulajok minden javításról és vásárlásról szóló számlát eltettek. Az eredetiségvizsgás szerint csak a bal eleje volt törve, ez sajnos látszik is, de szerencsére csak egy kis koccanás volt, tavasszal rendbe rakom. Rozsda nem sok van rajta. Extrák: szervokormány, állítható kormány, távirányítós központi zár, riasztó, 4x elektromos ablak, elektromos üvegtető, állítható gerinctámasz, állítható fényszórómagasság.
Ha jön a jó idő, akkor teszek fel képeket. Egyelőre barátkozunk. Az Accord után szokatlan, hogy ez alulról is szépen húz és nagyon pörgős. 120-nál 4000-et forog.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #15062 üzenetére
concerto! ritka darab, de én szeretem gratulálok, s várjuk a képeket.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
wierra
senior tag
Gratulálok a szekérhez, én is várom a képeket!
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
xcbiker
addikt
Csábító: [link]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
-
Integra
titán
gratula
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
-
dragonfx
veterán
hi!
Hondások mondjátok már meg a tutit a régebbi meg a mostani jazz.ről mi a vélemény róla?
elözőbe ültem vezettem is 1.4es 85lovas cvt.s váltóval.nagyon aranyos kis autó haver apjának van agyba főbe dícséri 50e km van benne 6.5-7et eszik pesten autováltóval ugy eklímával.
jó rossz dolgok benne??meg láttam az ujjat hát az de szép ...világoskékbe láttam.azta verziót nem tudom ez valami egyedi lámpa rajta hátúl de ilyen 2/3 fehér 1/3 piros kicsit ledes jellegű.néztem oldalról hátúlról belülről parkolóba nagyon fain kis verda.előről is okés csaka lámpa alatti nagy rész nem szimpi túl angy rész.oda biztos kérhető valami plusz lámpa valami és nem olyna angy vagy lökös.
ilyenje van valakinek innen??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
neduddki
nagyúr
válasz xcbiker #14938 üzenetére
HI!
na szovla carina: dec26 este pustamonostor lukiol 98 meg ma gyongyos kozotte 611.6km es benyelt 52.02l-t /ha jol emlexem/ ami 8.51l/100km ebben az idoben, ugy hogy a harmada vot faluk koztt a tobbi falu hidegen, aszem teljesenkorrekt
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
válasz dragonfx #15076 üzenetére
mindkettő autó nagyon jó.
az új értelem szerűen tovább viszi a jazz beltér koncepcióját, fiatalosabb, vagányabb.
a motorok miatt frissebb, jobban vezethető, nagyon jó kis motorokat raktak bele.
ez volt a régi egyik hátránya szerintem.
az ár meg vaskos. de a jazz oda-vissza veri a kategóriát....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #15079 üzenetére
HI!
aha olaszbon tenfergett erre, nem is szereti a hideget:- )
udv
neduddki
mod: Integra: aze az elsoszeria remalom kormanayt ne feledd /meg az enyemhez kepest is/, a tobbi tenyleg nagy buli
[ Szerkesztve ]
-
olbeteam
tag
Mindjárt felrobbanok, a kib***** termosztát megint elszállt, tegnap este még tökéletes volt, ma reggel már nem ment fel a vízhőfok, el se hiszem...
I can resist everything but temptation.
-
dragonfx
veterán
válasz olbeteam #15084 üzenetére
olyankor nem inkább lenn szokott maradni, mert mindig nyitva van és nem melegszik fel a folyadék mert kering folyamatosan?
integra>>3.5é nem drága....ahhoz képest hogy egy uj astra is ennyi. sőt van belőle 5milliós is.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz olbeteam #15090 üzenetére
csak a poén kedvéért....
meló után bevágom magam az autóba, indulok edzésre, ordas izomláz, de sebaj, majd kipüfölöm magamból, de jó lesz.. ja, persze...
már vagy 5 km-t tettem meg és még mindig hideg az autó, még mindig ráfagy a kezem a váltóra. nem értem. szivató 1500-on. ránézek a vízhőfok jelzőre, szinte függőleges...
miafaszom.. nagy a baj..
hát persze bazmeg, hát nem tönkrement a termosztátom????
így utólag belegondolva nem csoda hogy 260km-re tankoltam 37 litert... meg az előző fogyasztási adatok, hogy 350km-en megevett 50 litert, tök érthető. csak akkor még volt fűtésem, nyitott a termosztát.
szóval teletankoltam a már csont üresre mutatott tankom és óvatosan hazagurultam 10 km-t. visszafelé úton még bekapcsolt a termosztát, mert elkezdett brutális meleget ontani, és nem kúszott feljebb a kijelző. erre 1 km-re otthonról megint megindult felfelé a mutató. persze minden kibaszott lámpa piros, minden lámpánál motor leállít, éppen, hogy beálltam ház elé.
csodás bazmeg, hogy megyek most el honda kereskedésbe egy új termosztátért?
de baszki esküszöm neked, ha ma nem beszélünk erről, nem szopom be a nagy szőröst..
úgyhogy holnap fagyás a buszon..
a másik hondám meg még nem jött meg, jeeeeeeeeee, veszek mindjárt egy bicajt, max eltanyálok vele a jeges utakon..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Integra #15093 üzenetére
a legkedvesebb emlékeim még mindig a téli bicajozáshoz kötődnek. reggel 6kor, mínusz10ben, hóban, fagyban, de menni kellett edzésre. akkorákat estem, hogy ihaj 2 gatya, 3 pulcsi, kabát, nem estem nagyot
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Zewa
senior tag
Sokat hajtóm a vasat télen is és soha nem volt még a jeges útból esés.
Mennyire drága az 5. gen fenntartása?
3ajtósban gondolkozom mindenképpen csak az a baj hogy az összes le van lakva... :S 1. autóm lesz de még nem döntöttem. Ez a szív és az ész harca..."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest