Új hozzászólás Aktív témák

  • !Overdose!

    őstag

    Üdv!

    Nem jelentkeztem a múlt pénteki 4gen megnézésem óta. Nem vettem meg. Telefonon és fórumon azt állította a tulaj, hogy nem kell rá költeni. Valójában botrányos a műszaki és az esztétikai állapota is. Sok sikert kívántam neki az eladáshoz és tovább álltam. Nem gondoltam volna, hogy egy fórumos szerint kiváló állapotú és költségmentes egy olyan autó, amiben kapásból kuplungszerkezetet, a két hátsó kerékívet és a két küszöböt ki kell cserélni. Olyan apróságok hiányoztak belőle, mint a tetőkárpit, ablaktekerő és még sorolhatnám.

    Rá pár napra találtam egy Concerto-t, amit meg is vettem. Tehát:

    Honda Concerto 1.6i-16 (D16A8, DOHC)

    240k km van benne. 1991-es, Bécsben vásárolták és vezették a szervízkönyvét ,1996-ban hozták be Magyarországra. Ekkortól már nem vezették tovább a szervízkönyvet, de az előző tulajok minden javításról és vásárlásról szóló számlát eltettek. Az eredetiségvizsgás szerint csak a bal eleje volt törve, ez sajnos látszik is, de szerencsére csak egy kis koccanás volt, tavasszal rendbe rakom. Rozsda nem sok van rajta. Extrák: szervokormány, állítható kormány, távirányítós központi zár, riasztó, 4x elektromos ablak, elektromos üvegtető, állítható gerinctámasz, állítható fényszórómagasság.

    Ha jön a jó idő, akkor teszek fel képeket. Egyelőre barátkozunk. Az Accord után szokatlan, hogy ez alulról is szépen húz és nagyon pörgős. 120-nál 4000-et forog.

    Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

Új hozzászólás Aktív témák