Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
na itten van a fele, tobbi sozban: sepru
udv
neduddki
p.s. amugy jo poen, hogy az 1.4es a leghosszabb 1-2:- )))
mod: bazz aszittem befer, majd este csinlaok kisebbet addig linkesitve
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Pörp
senior tag
válasz orbano #13651 üzenetére
Sajnos nem tudom hol lehetne meghallgatni, engem is érdekelne. cé D14 nevű crxfórumos tag ajánlotta nekem, ha nem akarok ordító hangú dobot, de azért jobb legyen mint a gyári. Szerinte ez a tuti. Amúgy amik itt vannak, azokat el tudja hozni a morepowertuning.hu-s csóka olcsóbban, legalábbis nekem ezt mondta.
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
gyari adatok alapjan ez gyun ki 195/65r15-val, ha szar a service manual akkor ez is az, orakon nem eszt latom, de a sebessegmerot mar meregettem az korrekt, akor mar csak a forszammero csalhat, de eoorl edelegtem ma rkorabban is
speedometered merted mar???:- )))udv
neduddki
mod: mogyuk az az 1.4-1.7 egyformasag nelam felveti, hogy egy "aprokat" tul van meretezve a sebvaltom /meg a szoasosn is tul/, ami orom es bodosagra ad okt:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Pörp
senior tag
válasz neduddki #13658 üzenetére
Hogy csal valamennyit a km-óra az biztos. Váltóméretes gumival aprókát szerintem. A km/h óra kalibrálására gondoltál, vagy kimérésére, hogy hol mér-e? Nem csináltam ilyet, hol lehet? Fater Suzukija is 60-nál 4-ben 2000RPM környékén forog asszem. Ez a diagram honnan van?
orbano: így konkrétan nem mondta hogy neki is az van Neki cold air, meg ESi hengerfej+no katalizátor rendszere van, így gondolom alapból hangosabb mint egy gyári autó. A fórumon rákeresve a twin loop-ra az jött ki a hsz-ekből, hogy csendesség=twin-loop dob. Valóban meghallgatva lehetne eldönteni...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Sipi16 #13649 üzenetére
Langyos víz rulz és még párásodni se fog a belseje, amikor meg már párásodna akkor már rég meleg jön be Mielőtt jönne a hideg szélvédőre meleg víz megrepeszti meg hasonló duma, jelentem nem érdekel, az igen meleg vizet is kibírják, nemhogy a langyosat, nem lesz semmi bajuk. Mondjuk a nagyon meleget csak a kispolákon végeztem, de ha az bírta akkor ez pláne kell, hogy bírja
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sipi16
őstag
válasz Winner_hun #13661 üzenetére
Aki nem kertes házban lakik annak ez egy kicsit nehezebb. Nemsoká bekerül a kupémelegítö is. Akkor már nem lesz ilyen problémám.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #13661 üzenetére
HI!
en csap hideg vizzel szoktma korbeonteni oszt megoldva, kapargassa a fene
udv
neduddk8i
-
neduddki
nagyúr
HI!
a speru mindig elmeleti ertekekbul van, ami monguk jo kozleitessel valos ha ha jo kemenyre fujod a gumit:- )))
parasodasra mreg kongyi, amugy is illek 3 jhavont aatjaratnyiudv
neduddki
-
VTI-Totya
tag
Öntögesse a tököm a vizet.
1000forint volt a kicsi spricnis cucc és még félig van a flakon az előző évből.
4spriccentés az ablakra oszt a lapát a többit megoldja.
Nem volt 3éve olyan jég amit ellen állt volna neki.
Balassagyarmaton sem, pedig az igen csak Észak.
(én minden nap használom a kocsit és falu szélén lakom, így én ha hideg van tuti spriccolok.......)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #13673 üzenetére
Bemész szépen a Tecsóba vagy madaras tecsóba és ottan van tonna szám.
Nem lehet eltéveszteni az autós cuccoknál, mivel ez spricnis cuccos és fél literes.[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #13676 üzenetére
Kimondottan medve méretű jegekre van.
Nekem nagyon bevált.........pedig ott fent voltak ám -20fokok is.......
Én kaptam az új szélvédőhöz ajándékba és akkor szoktam rá.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
ma reggel tankoltam 49,70 litert az 50 literes tankomba...
nem kicsit kattogtam, amíg az utolsó rángatások között begurultam a benzinkúthoz...
mindezt összesen 383 km utánnesztek fogyasztásbajnokok!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Snoop-y
veterán
Jövő héten megy a 4gen átvizsgálásra Imihez. Imádkozom, hogy ne a fék legyen mert akkor az megint zsebbenyúlós ( kb 50-70K a két tárcsa meg a betétek )
Szívósor elvileg intézés alatt. Totyának köszi a türelmetmod: elvileg tengely is intéződik tavaszra meglehet a 200 nyúlmókus
merevítések is meglesznek addigra.
Valószínű a hifit meg a hátsó üléssort is kivágom belőle és le lesz kárpitozva a helye
Kis súlycsökkentési akció mert sok az 1000Kg[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #13681 üzenetére
A két tárcsát 1óra altt lekapom és bejóék bemérik neked Boti-val szemben.
Pont ezen gondolkodtam..........és az nem kerül "semmibe".
1-2 ezer pénzért szerintem lazán megcsinálják, de lehet, hogy kevesebbért is.Így akkor azt egyből ki lehetne zárni, és szerelési díjat sem kellene kifizetni legalább arra sem.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #13680 üzenetére
az tuti
de én ezt úgy hoztam össze, hogy napi 2x6km otthon és iroda között, utcán áll az autó, szivatózás szakadó esőben reggel és este, hétvégén 2x10km bevásárolni, és volt benne egy 150km autópálya snowboardozni.
siralmas teljesítmény, de legalább tudom, hogy ez a plafon
akksim meg valszeg hamarosan csere, valami hulladék van benne, és ha hétvégén nem használom, akkor hétfő reggel már nehezen forgatja meg.. hazamegyek karácsonyra, aztán visszajövök, be se fog indulni, az hót ziher.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #13686 üzenetére
jaja, egyszer már nyáron lemerült csumára garázsban, mikor 3 hetet állt. épp mentem volna randizni.. szerencsére jóbarát jött bikázni
azóta ment mindig, de ez a jelenlegi használat meg időjárás ami itt van, kifekteti hamarosan.
na mindegy, holnap úgyis felkell nyitni a motorháztetőt vizsgán, majd megnézem milyen noname van benne.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #13689 üzenetére
HI!
leontom beinditom kinyitom a kaput kiallok becsukom a kaput es mikr visszamaszok addigra oke
amugy meg ugyis garazsban allok falun es naffalun isudv
neduddki
-
Sipi16
őstag
Na a motormelegítönek hála 1km alatt üzemi hömérsékletü a motor. Ezt már szeretem.
Orbano: Ennyire maximalista azért nem vagyok.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz VTI-Totya #13694 üzenetére
Két fö márka van a defa és a calix. Az egyik norvég a másik pedig svéd. Az új szettek elég drágák olyan 3000-4500SEK. A motorba bekerülö kis bizbasz az 800 körül mozog újonnan és használt kábelszettet meg lehet fogni olyan 700körül. Plusz ha akarsz kupémelegítöt az olyan 500 körül van.
Én 400-ért vettem egy teljes kábelszettet ami beépítésre kerül és 220 volt amivel meg bedugom a kocsit a konektorba. Ehhez még hozzájöhet egy kupévärme ami 300-600 körül mozog. [ltt láthatsz használt kábelszetteket és új kupémelegítöket is.]
Én egy[ilyet] vettem 400-ért csak az elosztó és a konektor miatt.
Text: Most 7-8 fok van itt. A motorban van egy kis merülö forraló féle melegítö ami a hütövizet melegíti. Ezáltal gyorsabban melegszik be a motor mivel a hütöviz nem hideg.
-
VTI-Totya
tag
válasz Sipi16 #13697 üzenetére
A gond ezzel annyi, hogy én nem tudok ezek szerint ilyet venni........nyelvet sem nyomom és gőzöm sincs az ottyani rendelésről sem.
Az árral nincs is bajom, mert nekem tök jó lenne a 220-as konektoros, mert otthon lazán be tudom dugni. Nekem csak a motort kell melegíteni.
Nuh, mindegy. Nálunk ilyen nem nagyon van szeritnem. Utoljára még vagy 15éve láttam a vízhőfok gomba helyére bedugva egy ótvar régi 123-as merciben.
-
Pörp
senior tag
Szóval tudsz segíteni szévédő csere ügyben? Nekem tavasszal esélyes, bár lehet hogy decemberben műszakin is gond lesz a sok karc... Olyat olvastam a crx-en, hogy ajánlatos megvenni a gyári gumikeretet körbe a szélvédőhöz, mert az utángyártottak nem tömítenek sokszor megfelelően. Na persze jó drága a gyári. Ezügyben van tapasztalatod? Árat esetleg tudsz írni nekem EJ9 szélvédőre?
Hátsó szélvédőn az egyik fűtőszál (naná hogy a középső) nem akar működni, van ötlet mit lehet tenni érte?
Más:
Továbbá eltörtem a kesztyűtartó műanyag fordulócsatlakozóját, szóval ahol lefordul, az egyik oldalon már nem tartja semmi... Lehet kesztyűtartót kapni, vagy sz***ak rá?
Kis apró jégkárméretű/szerű benyomódások vannak a jobb ajtó lemezében, ezeket a kis horpikat szerintetek ki tudják vákuummal szívni? Van ajtólemez 17.000HUF-ért, de még színre kellene fújni, ami meg vagy 20-as még.
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Sipi16 #13697 üzenetére
http://www.defa.com/heating3.php3?lang=3&ndid=
Nékem innen kellene egy víz és egy olaj fűtő.Belteret nem akarom fűteni.
Tudnál ebben nekem segíteni??
Olyan mint ára, meg rendelhetek-e magyarországra? Vagy hova lehet rendelni....150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest