Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
válasz !Overdose! #13401 üzenetére
Kösz a linket!
Az enyém ráncfelvarrott? 98-as, a face dolog meg 99 után volt nem? -
olbeteam
tag
I can resist everything but temptation.
-
Integra
titán
én baromarcú állat elfelejtettem kiszálláskor feltekerni az ablakot, 3-4 centire egész éjjel nyitva volt, egy picit elázott az ülésem
mire az kiszárad ilyen időben.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
szerintetek felbakoljam a kis ribancot, vagy inkább álljak ki vele hetente menni egy kört? nem szeretném hazavágni a pirelliket.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sipi16
őstag
-
NoLF
veterán
válasz Sipi16 #13415 üzenetére
de van, arra is gondoltam hogy arra ráteszem (gyári 14es felni dunlop nyári gumikkal - bár azok is igen jó állapotban vannak. bár ha jól emlékszem még megvannak az előző autó 14es hurka nyárigumijai is, lehet az lenne a legjobb választás, átgumizni a felnit és azt feltenni az álláshoz. vagy felbakolni)
neduddki: thx de fentebb írom, van nékem is
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sipi16
őstag
Igen csak ha ki kell gumikat cserélni a felniken akkor az nagyobb meló. Én nem bakolnám fel egész télre.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
xcbiker
addikt
Szeretnék valami normális akku sarut venni a hifihez meg úgy egyébként is.
Milyet nézzek szerintetek?Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Sipi16
őstag
válasz xcbiker #13422 üzenetére
Nekem valami speckó van a kocsin. Ha ez érdemleges infó akkor valami olyat nézz amiröl tudsz bikázni. Mert az enyémmel nem lehet.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
olbeteam
tag
válasz fekeandras #13423 üzenetére
Azt én tudom, csak most nem sikerült megfejtenem az írásjeleket!
I can resist everything but temptation.
-
orbano
félisten
a párás téli időben többet veszítesz az állással ha berozsdál a hegerfal a nyitott hengereken (bár járatni a motort bakon is lehet), vagy beállnak a fékek
azért annyira meg nem para a nyári gumi, ha nyugodtan vezetsz, nem lesz vele semmi bajod. én az überszar nyári gumival elvoltam egy telet, és még csak meg sem csúsztam vele. kivéve egy kézifékes kanyart a jégen amikor nekivágódtam a padkánakA vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
válasz xcbiker #13429 üzenetére
hasonló van nekem is, csak az enyém tömör réz asszem és nagyobb, komolyabb. nagy téglatest klocni. vagyis kettő meg szilikon kupakok. majd keresek róla fotót és belinkelem, asszem van valamelyik vinyómon.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sipi16
őstag
válasz Integra #13428 üzenetére
Sajnos az enyém elég bumszli és nem lehet ráfogatni bikakábelt. Ha lesz időm akkor majd csinálok róla képet.
Na mégre megjött a kábel. Holnaptól meleg motorral indulok.
-
veterán
sziasztok népek!
ablaktörlőt kell vegyek. gyárira kértem ajánlatot Honda-Száraztól (Tatabánya)ezt küldték:
A gyári ablaktörlő lapátok ára 500 mm-es vezető oldali : 4080,-
a 450 mm-es utasoldali ára : 3398,-
Összesen : 7478,-
Engedményes ára 2 db-ra : 6580,-létezhet? mert itt úgy olvastam régebben hogy 10 ezer.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
igen, a gyári ennyi.
de ha teljesen gyári az ablaktörlőd, nem csak a gumicsík, hanem maga a fémlapát, akkor csak kérj csak gumicsíkot, szereld szét a lapátot, húzd ki a benne levő gumicsíkot, vedd ki belőle e fémpálcákat és rakd bele az újat. úgy olcsóbb.
a gyárinál úgysincsen jobb.tibi: a bosch is egy nagy szar. egyszer már megjártam.
azóta csak gyárinálam most éppen valeo van fent, mert 2 napos használt volt, szerelő barátom intijéről, aztán rohantam, mondtam jó lesz. 2 hónap után csíkoz. ok, kb semmibe se került, de már rendelem a gyárit
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
wierra
senior tag
Nem irreális, a szerelőm is hasonló árakkal dobálózott...
pontosítok:
"2 db gyári ablaktörlőgumi:5900Ft (csak gyári ablaktörlőkarhoz jó. ha komplett lapát kell akkor 7000Ft/2db)"[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Integra
titán
válasz tibi666 #13442 üzenetére
azzal egy igazi bajom van, szerintem gyenge az ablaktörlő kar hozzá. ráadásul két ordenáré módon ronda bumszlit lát az ember, kéne hozzá vastag újratervezett kar
egyébként abból is jó párat láttam már csíkozni.
a kis gyári gumicsík a klasszikus fémlapáttal tökéletesen működik, ezt tudom....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
veterán
válasz Integra #13440 üzenetére
köszönöm a választ/okat ( xc )
én ablaktörlőlapátra kértem ajánlatot sztem komplettre adta, remélem
akkor holnap megveszem ez az ár nem horror. 12-13 már az lennetibi: köszi, de nem átbasztak bosch szervízben azóta kerülöm a bosch termékeket bosszúból
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
BlacKSouL
addikt
válasz Integra #13444 üzenetére
Nekem a gyári aero a Civicen simán csíkoz az oda-vissza törlésnél is. Februári gyártású gép, márciustól állt a szalonban, májusban vettük át, azóta alig alig volt törölve az ablak, nem esett. A lapátokat meg a garázsban minden este felhajtva hagyom, és ablak kézzel való lemosásakor mindig áttörlöm ronggyal. Mióta szarabb idő van gyakrabban lapátolok, és a jobb oldali észrevehetően csíkoz. Még nem vészes, de kellemetlen a szemnek.
A Cityn a szintén gyári hagyományos meg lassan 3. éve olyan, hogy már az odafele úton is szárazra csapja, visszafelé már szinte szárazon megy. Jobbnak tűnik.
A Civicen Mitsuba a lapát, a Cityn Nippon Wiper Blade. Mindkettő japán.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest