Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz szazbolha #92980 üzenetére

    A Sony minihifi nem osztályozható. A videoton 2050 sem. CSak ismételni tudom magam: menj és hallgass meg rendszereket, mert arról vitatkozol, amit nem tapasztaltál. A magad szintjén mozogsz (bántás nélkül irom), a magad tudásával, ezen a fórumon kaptál sok segitséget, ennek ellenére megvettél egy olyan erősitőt, amit mondták, hogy Ne vegyél.
    (Anyu, fájni fog, ha beteszem a kezem a tűzbe? Igen nagyon! nem baj, beteszem! au, au, ez tényleg fáj, de nézd anyu, milyen szép hólyagos lett!).
    Amiket mondasz, hogy mit szeretnél hallani, azt egy jól össze rakott szórakoztató rendszer kisujjból tudja, lány mélyek, megfogottak (kikapcsolod az X loud mélykiemelést, voálá), szóljon rajta minden szépen (nem erősited túl), stb. Orion, Denon, lehet sorolni a márkákat, akik ilyeneket gyártanak.
    Ha jó rendszert akarsz össze rakni, akkor ne az időd sajnáld a meghallgatásokra, hanem a pénzed olyan dolgokra, amik csak hólyagok lesznek a kezeden. Vagy hallgass a tanácsokra, itt már sokan hallgattak olyat, amit Te 5.ösre skálázol, mégsem azt hallgatják.
    Kissé partalan a Veled való információ csere a hifiről, eszközökről, jössz, kérdezel, ellent mondasz, de tanácsot kérsz, amivel vitatkozol, vagy más dologra tereled a szót, mert halvány fogalmad. Valamelyik részét igazán elhagyhatnád, hogy érdemben segithessen valaki. :U

    Lite: Mekkora kerettel rendelkezel?

Új hozzászólás Aktív témák