Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz #01758976 #92978 üzenetére

    3 ???
    Vagy nagyon tréh lehet vagy te vagy nagyon igényes és olyat is hallottál már a skála 10-es felén amiről átlag halandónak fogalma sem lehet.
    Nálam egy preludium hangdoboz is eléri 5-6-os szintet, de még egy videoton 2050e is stabil 5-ös a zenehallgatási élmény tízes skáláján (mindkettőből van egy szép párom illetve egyik a páromé...)
    Nálam a 3-as szint egy most is kapható sony minihifi szintje 30K-ért kis dobozzal.
    Az 1-es meg egy gyűjtőfogalom a sokol rádiótól a telefonok Bt kihangosítóig. Az általad hallgathatatlan (1-es szintű) yamaha N303D-t is legalább 5-6-ra taksálom. A canton GLE 70-et már majdnem 7-es. Igazán szépen szól.

    De lehet én vagyok nagyon igénytelen.
    Azért egy 2-300K-s powernode2 lejátszó csak nem az alja a zenehallgatásnak?
    Különben miért írtad volna azt róla, hogy sokan nem lennének képesek ahhoz foghatót összerakni egyedi komponensekből hasonló áron.
    ehh nem értem én ezt.,,,
    Természetesen elfogadom, hogy az igényszintek lehetnek markánsak különbözőek, vagy az hogy mit gondolunk a kellemes zenei élményről, de így bármiben kérek tanácsot, a választ nem tudom elhelyezni megfelelő koordináta rendszerben.
    Persze hallgatni kéne eszközöket, de erre sem lehetőség sem idő nincs, csak korlátozott mértékben és csak ott ahol potenciális vásárlóként lépek fel.
    A régi (2000-2010 közötti) német fórumokon találok olyan leírásokat és véleményeket, amelyek kb. az én szintemről az én szintemnek íródtak. Akkor még egy rotel 820 vagy 935 nem a hallgathatatlan alsó szintű kategória volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák