Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #56474624 #79835 üzenetére

    Na ez érdekes, pont múlt héten néztem rá én is, sok évvel ezelőtt bejárogattam oda is. Kicsi az ország és kevés az igény, vagy idő, ilyen oldalakat fenntartani, vinni, akármi..

    Ha megy az angol, érdemes egy kinti, nagy fórumhoz csatlakozni, klassz embereket lehet onnan is megismerni a világ minden tájáról - túl azon, hogy szakmaiság top: nem egy híres emberrel váltottam már szót xy topic-ban, pl. Gordon Rankin (Wavelength Audio), vagy Tim de Paravicini (EAR - Yoshino). Úgy, hogy először fogalmam sem volt róla, hogy a semmit nem sugalló fórumos nicknév mögött ő van. És amikor egy nagyágyú egy kérdésre bekommentel "valamit", mesél, hogy melyik erősítő áramkörét miért úgy tervezte, stb, majd a többiek ráutaló reakcióiból derül ki, hogy ő kicsoda, akkor az ember nagyon megtisztelve érzi magát, hogy hova is csöppent. :K Ez csak érdekesség - szerénység és tisztelet jellemzi az ilyen fórumokat.

    A hificity-n azért jó magyar módra ment néha a bajusz-összeakasztás, szeparálódás, "táborokra bomlás" és hasonlók, nem voltam nagy kommentelő, csak olvasó, de ott is hagytam végül - pont ezért. Uhh hány éve is.. :F (10+ szerintem) ..

    Egy dolog megmaradt, a Shakti kő, meg a tüskékre helyezett 230V-os hosszabbító-elosztó. Csodás dolgok. :DDD

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák