Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Dorian #76202 üzenetére

    Azért itt pontosítanék néhány dolgot. A DA-300 a csalódottságomat az okozta, hogy túlértékelték az emberek, túlzásba esett a virtuális hype gépezet. 70-80eFt-os régi külföldi új árát, itthoni használt árát megéri szerintem is, bár elsősorban a konkurencia hiánya miatt, viszont az itthoni új 130eFt-os árát egyáltalán nem.
    A HT-A30-al az volt a problémám, ahogy a DAC topikban is írtam, 3 féle megépítés volt nálam, ami háromféleképpen szólt az egyiknek nálam szállt el az egyik oldala. Ha átlagolom a három hangját és az alapkaraktert nézem, akkor az a fajta hang nekem tetszik (ami más mint a DA-300-é), csak hát a kivitelezés miatti bizonytalanság miatt nem tudom biztosan ajánlani, kivétel ha egy jó fülű építő készítette. GS-t már elég régen hallottam, úgyhogy azt a véleményt tehetjük dupla zárójelbe. Viszont GX300-al van viszonylag friss élményem, annak tényleg határozottan rossznak hallottam a magas sugárzójának a produkcióját, illetve az egész hangzása szenved a finomhangolás hiányától, ilyen szempontból eléggé egy rossz DIY hangdoboz után érzete van. Tudom hogy a GS teljesen más mint a GX, csak most így kikívánkozott belőlem.
    Sok mindent meg lehet érteni, de ettől még egy kis manufakturális gyártó sem élhet vissza túlságosan a vásárlók türelmével, jóindulatával. Elég csak Zoli "ellenpéldájaként" megemlíteni bkercsot, akivel sosem voltak hasonló gondok.

    (#76217) Lite: Egyöntetűen? Van olyan? Szerintem néhány alap dolgot még mindig nem sikerült megértened a hifi világgal kapcsolatban.

    Valamiért sikerült duplázni, előzőt töröltem.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák