Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz krichd1 #76195 üzenetére

    Megvannak ennek az érthető-megérthető okai* de ez nyilván a vásárlót meg nem érdekli, nem kell, hogy érdekelje.

    Nem biztos, hogy egyezik az ízlésünk amúgy. Én a da300-at az áráért kifejezetten jó hangnak gondolom, főleg, ha jófajta USB-re igen, de fejes-erősítőre nincs szüksége az embernek. Persze hallom milyen hangi jellemzőkben szeretnék mást, jobbat, de ahhoz sokkal több pénzmag kéne. HT-A30 sem tetszett neked, nekem meg nagyon. Azzal együtt, hogy nem túl nagy felbontású, mosós és erős saját hangja van, ugyanakkor borzaszóan zenei és boogie-élményt ad. GS 20(?) magasa sem tetszett neked, nekem meg nincs vele semmi problémám.

    *Zoli manufakturális gyártó, tehát egy személyben fejlesztő-gyártó-forgalmazó, aki sok minden mással is foglalkozik, és ha éppen nem erősítővel, akkor várás van. Ill. ha beüt egy magán/család-jellegű probléma akkor addig nem megy a dolog.

    (#76197) Lite
    A dizájn, szín amolyan "neo-retró" vannak szebb dolgok a világon, de nekem mondjuk tetszik. Méret szempontjából nem tudom mi a párod szerint preferált ;] ez kifejezetten kicsi (ránézésre 25x25x6cm).
    Hangjáról elsősorban 3 jellemző jut eszembe: nagy felbontású mégis zenei, határozottan semleges, neutrális jellegű, dinamikája és mély-kezelése pedig határozott erőteljes, pontos.

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák