Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Vasinger! #6387 üzenetére

    Hagyd a technikai adatokat. Specifikációk alapján hangfalat venni olyan, mint netes társkeresőből (és csak abból) házasodni rögtön első élő találkozáskor.
    Nincs túl sok lehetőséged. Vagy használtan éppenhogycsak egy hangfal+erősítő (de sajnos nagyon-nagyon épphogycsak), vagy újonnan a számítógéphez szánt rendszerek, amelyek viszont érdemi előrelépést az Aiwához képest nem hoznak (azaz másféle kompromisszumot jelent).
    Lehet a .1-es rendszer basszusa jobban fog dübörögni, de az a kis tenyérnyi szatellit nagyobb hangerőn rendesen erőlködik, lévén a fizika vonatkozik rá is.
    Kíváncsi lennék, hogyan hámozták ki azt a 100 dB-t jel-zaj aránynak, sokkal jobb erősítőknél adnak meg ennél kevesebb értéket, például 88 dB-t a Marantz PM7001-es esetében, és egy 100 ezres erősítőről beszélünk. Persze nem akarlak lebeszélni a Logitech Z-2300-ról sem, mert annyi pénzből, amennyit rászánsz, jobbat nem kapsz újak között, de számomra például úgy az egész hangképet fontosnak tartó hallgatóként felesleges pénzkidobásnak tűnik a porosodó hifi helyett. Ez az én véleményem, a saját fülem igényei szerint nézve. A Tiédről viszont csak Neked lehet fogalmad, szóval meghallgatást fog igényelni a dolog, mi itt nem tudunk mást leírni, mint saját tapasztalatokat, benyomásokat... ;)

Új hozzászólás Aktív témák