Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Speeedfire #55034 üzenetére

    Na ezért is hangsúlyoztam annyira, hogy látatlanban ne vegyél semmit, legfeljebb próbálgass, mert a rendszered - még a kiegyenlítettebb karakterű vdH kábelekkel együtt is - az adott árkategóriában éppen az olyan tónusúak közé tartozik, amit hiányolsz belőle. Ezért mondtam, hogy leginkább az elvárásaidat kellene átalakítani, és ezt újra mondom, amikor szubot tervezel beletenni, amely persze meghozza azt az erőt, amit szeretnél, csak hát el is rontja majd a szép hifi hangzást, amely mint mondtam, és te is sejted, egyébként az árkategória mélytónusú részéhez tartozik.
    Persze próbálkozz szorgalmasan, hiszen azért vagyunk, hogy kísérletezzünk, tapasztaljunk, és most már észbe vetted, hogy nem szabad látatlanban vásárolni, de például Marantz-Tannoy elvileg még kevésbé lesz olyan mint szeretnéd, HK-JBL esélyesebb.
    Javaslom, próbáld ki, hogy kölcsönkérsz valakitől egy értelmezhető színvonalú CD-játszót, és azon hallgatsz meg néhány CD-t a PC helyett. Csak hogy érezd, hogy milyen, ha a forráskészülék is hifi. Szerintem tanulságos tapasztalat lenne, de legalábbis remélem.

Új hozzászólás Aktív témák