Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekkosh
tag
válasz bajnokpityu #49252 üzenetére
Füstölnek az agytekervényeim, de ezt a pénz dolgot nem értem A maya az elég rizikós biznisznek tűnik azt szerintem nem erőltetem.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ekkosh #49253 üzenetére
bocsi, körülmények miatt nem értheted.
a taobao szereti szivatni a népet, hogy megadja a cucc árát, meg egy posta költséget. Ráklikkelsz, utalsz, és már várod a cuccodat, amikor jön a levél, hogy fizessél még, mert annyi postaköltségből nem tudják elküldeni.
ilyenkor vagy utalsz még, vagy sztornozod a rendelést, és visszaküldik a pénzt.
ui.: legjobb tudomásom szerint kinából konténeren jön a cucc, és cucc súlya/összkonténersúly alapján fizet a küldő. Ezek megadják a 100grammos kártya/ ólommal töltött konténer postaköltségét, ami aztán módosul
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #49254 üzenetére
egyébként van,aki nem kapott levelet, meg pótcsekket, de azért nekem 3/3 ilyen volt.
Viszont kihagynám ezt a vonalat. Kingrexet, Hivoxos moddolt Musilandet, vagy a digital timest próbálnám, ha van ennyi rá.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
mp54
senior tag
-
Ekkosh
tag
válasz blattida #49263 üzenetére
Igen most kb 350 font szemben az Rx6 550-600-ával használtan, az nagy ugrás. Az Rs6-ot az itteni ajánlások alapján tettem a lista élére, a a BX5 nagyon tetszett, a Focal 714-en gondolkodtam még, de egybehangzóan leszavaztátok őket, az RS6-al szemben, szóval teszek egy próbát. Gondolom ezen az áron nem lőhetek nagyon mellé. Hátha londoni is lesz fent akkor meg tudom hallgatni vétel előtt.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
tudtok ajánlani olyan programot, amivel meg lehet állapítani egy számról, hogy a loudness war által fertőzött-e vagy sem?
-
-
kemcso
Ármester
válasz MasterMark #49273 üzenetére
A loudness war vagy magyarul hangerőháború? Vagy a foobar/Dynamic Range plugin?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz kemcso #49268 üzenetére
Minden popzenénél és általánosságban a legtöbb könnyűzenénél (szerencsére) alkalmaznak kompresszort és limitert. A kérdés jellemzően nem az, hogy mekkora a dinamika tartomány, hanem, hogyan használták a fenti eszközöket, milyen eszközöket használtak, és jól szól-e a végeredmény. Ha dinamikátan a zene egésze, ha elnyomták a dobot, vagy jellegtelen/unalmas az ének, akkor mondhatjuk, hogy szar, függetlenül attól, hogy mit mutat a DR méter.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Dorian
félisten
-
krichd1
addikt
válasz MasterMark #49280 üzenetére
[link] 11-es érték mögött lehet jó felvétel és rossz is.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
kemcso
Ármester
válasz schawo #49277 üzenetére
Én arra voltam kíváncsi, hogy az elmúlt 20 évben miként változott a dinamika-tartomány az egyes előadóknál, meg hogy egy album különböző kiadásai között. Kerestem egy olyan albumot, amit még a 80'-as években rögzítettek, de kiadták azóta többször. Érdekes változások mentek végbe, az adott album a Metallica - Ride the lightning 1984-es albuma:
- 1986 USA by Memory-Tech Inc, Elektra 60396-2 13 DR
- 2000 USA 24k DCC Gold Disc GZS-1136 9 DR
- 2003 Japan SICP 476 13 DR
- 2010 Japan Remaster, SHM-CD UICY-94663 7 DR(#49281) krichd1 na itt kb ugyanezt meg is találtam volna, ha előbb tudok róla
-
Ekkosh
tag
válasz Plexicushio #49275 üzenetére
Inkább az elhelyezési probléma. Itt a 15nm-en is próba képpen el tudtam helyezni úgy hogy szép nagy tere lett, és a mélyek is szebbek voltak sokkal. Az állandó helyén már vannak problémák. Azt nem tudom hogy másik dobozok kevésbé lennének-e finnyásak, de gondolom a front porttal kevesebb lehet a gond. A V4-nek oldalról is van helyre szüksége. úgy vettem észre. Amúgy szeretem a hangját, de meghallgattam pár jobbat és nincs visszaút
-
cipofuzo87
tag
Az alábbira kellene megoldás:
Van egy NAD C326-os erősítőm, amit lusta vagyok ki be kapcsolgatni, úgyhogy egész nap be van kapcsolva , de jó lenne, ha magától ki be tudna kapcsolni. Pl. ha jel érkezik line in-en, akkor magától bekapcsol, ha nem érkezik jel line in-en adott időn keresztül, akkor kikapcsol, magyarán figyeli a jelszintet. Van a hátulján valami +12 trigger out, ez tutti hogy erre van, de hogy kell megoldani? -
MasterMark
titán
válasz cipofuzo87 #49288 üzenetére
Az out biztos, hogy a fordítottjára van, vagyis ha megy az erősítő, ami erre rá van kapcsolva ezzel a trigger kimenettel azt is bekapcsolja.
Switch Tax
-
cipofuzo87
tag
válasz MasterMark #49289 üzenetére
igen, közben látom, hogy ezzel az erősítővel nem fog menni sajnos.. Input sense-nek hívják, hogy jel hatására bekapcsoljon majd hiányában ki.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
Ez mit tud?
http://aprod.hu/i/hirdetes/tangent-evo4-hangfal-elado-fel-aron-ID1wwCl.html?code=3ff7d00c72 -
Buci21
addikt
válasz MasterMark #49299 üzenetére
jaoks ez a vatera dolog engem mindig paraval toltott el THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs