Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz W1 #36547 üzenetére

    Szia!
    Hát nem a "kihagyott y" miatt "szólt be" szegény.
    A hozzászólásod az internetes fórumozás gyermekbetegségeinek állatorvosi lova, nehezen hiszem el, hogy nem valami beugratós szándékú paródia. A megfogalmazások mikéntje, a gépelés mikéntje, a végletekig korlátozott módban beszélés keverése a "szubargóval", és társítva mindez egy nyelvileg és tartalmilag is zagyvalék, össze nem álló közlési csapongással, "bravúros" teljesítmény.
    A mondandód és kérdéseid részleteit én biztos hogy nem értem, ami "lényeget" sikerült belőle kihüvelyeznem, annak alapján én is csak azt tudom mondani, amit nebuló kolléga (egyébként segítő szándékú és kedvesen barátságos hozzászólásában), hogy vegyél egy másik tescós-yamadás 5.1-et és kész, oly mindegy, valamint hogy erre nem ez az illetékes topik, hanem vannak e célra multimédiás, házimozis topikok, ott jobban tudnak segíteni, ha van mit. Az első hozzászólásod teljes kilátástalanságos értelmetlensége ellenére is neki akartam állni, hogy beszélgessünk, hátha eljutunk valahova hifis szemszögből szemlélve, de ezen hozzászólásod alapján inkább letettem a szándékomról.
    Ez vagy paródia, vagy nagyon hozzá lehetsz szokva, hogy (amint mondani szokás) más faszával verd a csalánt, de mivel néhány hónappal ezelőtt a fejhallgatós topikban közel sem ilyen szétszórt módon és hangvételben írtál és kértél (és kaptál) segítséget, inkább azt gondolom, hogy éppen be vagy rúgva, javaslom gyere vissza, ha kijózanodtál és összeszedted magad és a gondolataid.
    Szivesen.

    Illetve hozzáteszem, 10-15 "kilóból" még használtan se lehet olyasmihez hozzájutni, ami hangberendezésnek nevezhető, és egy hifi témájú topikban értelmezhető lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák