Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz vati182 #35778 üzenetére

    A SAL-t ha lehetne, fel kéne jelenteni, mert veszélyes hulladékot gyárt (persze nincs egyedül), már akkor hulladék szinten vannak a cuccaik, amikor kiviszik a gyárból. Mindez tapasztalat, van belőle sajnos bőven, ha valóban jó rendszert szeretnél, egy pár hónapig ne vegyél semmit.
    Szánd rá magad és menj el bizományikba, túrd a Pécsi apró hirdetéseket és menj el meghallgatni egy-egy rendszert, jegyzetelj, írd fel az élményeidet, amit hallottál hangot, mit váltott ki belőled. Addig zajkeltőnek jó egy 5 ezer forintos mini hifi is használtan, gyűjts 5-10 ezret a pénzedhez és akkor kérdezz, ha a Sony mellett már hallottál Luxman-t, Nad-ot, esetleg egy Roksan erősítőt, hangfalsugárzókat nem is említve. Azt a karaokés akármit egy Panasonic AK45-ös minihifi is lehagyná öblös hang és hangerő terén egyaránt (pedig ez a "hifi" sem hifi).
    Mindezeket úgy mondom, mondjuk neked, hogy hallottuk azt a "minőséget", amiket te emlegetsz, s tudjuk (még én is), hogy tapasztalatlanoknak is csak rövid ideig lehetnek jó választások az általad emlegetett darabok.
    Keresd az élményeket, ne szórd el a pénzed! (nekem sajnos anno több száz ezer elment a tapasztalatlanságom miatt a süllyesztőben :((( ).
    Menj üzletekbe, magán hirdetőkhöz, legyél pár hónapig türelmes és évekig elégedetten használod majd a szerzeményed.

Új hozzászólás Aktív témák