Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz cOxeR #27994 üzenetére

    Ha hálózaton keresztül akarnál zenét lejátszani, akkor ahhoz a TV-nek is mennie kell, hogy optikán ki tudja adni. Másrészt itt a formátumtámogatás is beleszól, hogy mit tudsz majd hálón, vagy a TV beépített médialejátszójával lejátszani. Nem javaslom! Nem tenne túl jót a hangminőségnek.

    Nagy felbontású anyagokon zenét értettem. Bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen. :D PC-ről ki tudnál lőni 24 bit /96 kHz-es anyagot is a Loginak (azt hiszem ez a max. amit támogat). Kipróbálhatnád akár sokcsatornás SACD vagy DVD-A anyagokkal is.

    Az első megoldás is csak akkor járható könnyen, ha tényleg van a géped alaplapján plusz SPDIF header. Nézz bele a gépbe és keress ilyet. Ha van, akkor mákod van. Akkor csak egy megfelelő kis kábeldarab + egy koax csati egy hátlapi lemezre, bekötöd, szoftveresen aktiválod (alapértelmezetté teszed) a digitális kimenetet és kész.

    Az összekötéshez meg kell egy elég hosszú és többszörösen árnyékolt digitális koax kábel. Ennek is lesz költsége, de szerintem a minőség és a várható hangzásbeli végeredmény meggyőzne. :B

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák