Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz BluEyes #2332 üzenetére

    Feltehetően a hangsugárzókat is mindenhol más láncon, más akusztikai környezetben fogja majd meghallgatni, tehát ugyanez lesz a helyzet és az erősítőcipelést ugyanúgy nem ússza meg a te logikád szerint sem.
    Én azt ajánlottam neki, hogy először hallgasson meg úgy komplett láncokat, hogy azokból tudja kiválasztani, hogy mi az a hangzás ami egyáltalán teccik neki... Ha bírja a H/K-JBL hangzást, akkor valószínűleg nem lesz elájulva egy NAD3020-Heybrook HB1-től. Azért a legtöbb hifista - még az olcsóbb ategóriában is - tudatosan alakítja ki a láncát,, törekedve egyfajta hangképre. Nos, ebből kell neki eldönteni, melyiken szól a heavy meg a rock meg a jazz...:)
    Amit viszont a végén ajánlasz, csak támogatni tudom. Mármint a NAD3020-szal nagyon nem lehet melényúlni, s ha nem teccik, vagy jobbra is telik majd, könnyen eladja. Mondjuk szerintem ugyanez illik a Rotelre is... Sőt, abban is egyetértek, hogy a hangfalra költse a legtöbbet, s ennek kiválasztása legyen a legnagyobb feladat. Éppen ezért lenne jó, ha már meg van, milyen vast rak elé...
    Na mindegy, végül is ez nem a vitánkon fog múlni (a te utad is járható, csak sztm semmivel sem egyszerűbb és célravezetőbb), minden esetre sok sikert a vásárláshoz! ;)

Új hozzászólás Aktív témák