Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz h3lios #56303 üzenetére

    Pont azon gondolkoztam múltkor, hogy már jobban szeretek Rogue-gal játszani, mint Priest-tel. Mert annak is megvannak a köcsögségei, de a mostani Priest paklik sokkal kevésbé változatosak. Némelyikben már aucheani circle sincs, ami magában egy nagy élvezeti tényező a dilemma miatt amit okoz. Még pyro-ból is egyre kevesebb van a bishop miatt, de Thoughtsteal már egyikben sincs. Greedy lényeket beleraknak, aztán imádkoznak, hogy azt élessze újra az erre szánt 4 lap. Rossz fajta randomra épül.

    Szóval köszi, kipróbálom mindkettőt a magam változatában, bár a Rogue-ról nem tudom elképzelni, hogy jobb lenne a régebbi Nzoth miracle-nél. Tier 3-4 ránézésre. Reno mage-et meg imádtam mikor viable volt.

    Más: Játszottam még egy kicsit a purify priest-tel és azt kell mondjam, hogy az a lap annyira rossz, hogy még a rá épült deckből is gondolkozom, hogy kivegyem. A sima silence sokkal nagyobb tempo és value. Az a 2 mana hatalmas cockblock tud lenni, mikor próbálnál tempoelőnyt kialakítani. Persze lassabb ellenfél ellen tud jól kijönni.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák