Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Zedz #20169 üzenetére

    Leeroy: a nerf után érdemes törni, amíg a teljes dustért lehet, mert ha később mégis kell, akkor simán le tudod ugyanannyiért craftolni, ha meg nem kell, akkor lehet helyette mást craftolni.

    Egyébként érdekes ez a dupla nerf, a huntereket eléggé kinyírta volna a Buzz nerf is, a Leeroy nerf szerintem már nem nekik szólt. Nem is a Miracle-nek, mert az kb már jó szinten volt a Loatheb és Sludge Beltcher heavy metában. Szerintem a Leeroy nerf főleg a Hunterek várható eltűnésével előtörő Handlockok ellen is irányult, hiszen így nem lesz mana a Leeroy + PO + Faceless-re. (És persze a Leeroy + 2 Shadowstepre is, de a Miracle-nek ez már csak az utolsó döfés.)

    Az összeesküvés elmélethez: igen, lehet, hogy a Blizzard lassabb meccseket akar, de így nem csak a meccsekből jövő gold lesz kevesebb, hanem megnő majd a nagy legendek szerepe is, amihez szintén gold / pénz kell majd. Egyik oldalról egyébként érthető ez a lassítás, ha már van Ysera a játékban, akkor ugyan lehessen már használni is, másik oldalról viszont helló 20-30 perces meccsek.

    Én most főleg midrange deckeket várok: DR priest, shaman, druida, Naxx-os Zoo és Hand lock, Control warrior, Secret mage, Tempo rogue, Midrange pala és a sokk után Midrange hunterek is ismét előkerülhetnek.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák