Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Hát én meg szinte csak hunterrel tudok nyerni Egyelőre Még a mage sem megy nekem
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
pethYeti
addikt
Ma toltam Hunterrel egy arénát 0-3 lett, ríttig hogy beadott 2 maget ellenem, amivel szart se tudok kezdeni, mire lent van 4 lapom, jön a hatalmas gondolkodást megejtő skilljeivel...
-
kovsol
titán
Nyitottam egy olyat ahol végre nem csak egy kék volt: [link]
Mondjuk nem a leghasználhatóbb lapok, de azért örülök ennek isMay the Force be with you!
-
adrian360
őstag
Nem tudom hogy nálatok hogy van de az új patchben sokkal több a grafikai bug mint korábban majdnem minden meccsen van beragadó kártya, kártyán hiányzó grafika stb
-
P00By
nagyúr
Izé... A kártya nerfekkel nincsen bajom. A grafikával meg az effektekkel viszont igen. A főképernyőn lévő játékdoboz kifejezetten ocsmány. Az új effektekkel annyi bajom van, h kicsit lassítják a játékmenetet, legalábbis úgy éreztem. De ha nem, akkor is pörgessék fel őket. Az új hangok pedig egyszerűen rosszak.
Erősen szvsz.
MOD: Ranked-ben nem tudok nyerni, a másikban is csak igen nehezen
[ Szerkesztve ]
-
Remek, most lett egy olyan warrior deckem arénában, ahol egy darab weapont sem ajánlott fel, de még weaponsmith-t sem. E mellett nincs se epic, se legendary kártya, removalból is csak 3db. Szóval nem jósolok sok jövőt ennek a felállásnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
P00By
nagyúr
Az is zavar, h még mindig bugos a Defias Ringleader...
-
kovsol
titán
Az csak akkor jön elő ha nem elsőként játszod ki a körben, bár gondolom ezt tudod, de mondom hátha
Combo is an ability where the stated effect occurs if the card is not the first one played during the turn. Currently, cards with this ability are limited to the Rogue class.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
P00By
nagyúr
Ma kiraktam 2. körben és rádobtam a shadowstep-et és akkor sem jött[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
F-ECT$
titán
Van már "értelme" játszani, vagy még mindig túl sűrű a 25-ös rank?
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz vvega30 #1539 üzenetére
válogass be olyanokat amik erősek ellened (ha van), illetve szórj ki olyat ami csak felesleges. Például sok sok/sok lény se jó mert drágák és pár manából uyganúgy leszedhetők. pl hiába tápolsz fel 25/30-ra egy lényt, ha hexelik, polyzzák, assassinate-olják stb. ha pedig túl pörgős, akkor meg hamar kiürül a kezed, viszont készülni kell hogy azt is le lehet szedni hamar (főleg a magenek). tapasztalni kell. érdemes kombókra is építeni.
-
F-ECT$
titán
Pár napja volt kérdés: kihagytam 1 napot, de megadta a napi questet.
Dive ever, work never.
-
Winner_hun
titán
Tegnap aktiváltam a beta kulcsom. Mage karakterrel játszottam végig, basic cards 20/20-ig meg is lett. Viszont játék közben nem láttam semmi új kártyát az első tréningsorozathoz képest. A tréningen nagyjából felfogtam hogy mi micsoda, sikeült is vereség nélkül végigmenni rajta.
Utána játszottam emberek ellen. Az elsőt megnyertem, na de ami azt követően jött... olyan vereség sorozat hogy hihetetlen. Ami kártyákat kaptam azokat külön aktiválni kell? Vagy mikor adja be?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kanczy
veterán
válasz Winner_hun #1547 üzenetére
Van az úgynevezett "Basic deck", ami az előre beállított marad, bármit is unlockolsz. Saját paklit a My Collection -> My Decksnél tudsz készíteni, és a megkapott lapokat is ott tudod berakni (bár ilyenkor értelemszerűen nulláról rakod össze te magad a paklit).
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Sirandrish
legenda
ma este megyek haza, es vasarnap voltam utoljara online szoval remelem majd vagy harom kuldi var.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DjDanee87
addikt
válasz Winner_hun #1547 üzenetére
Plussz még egy dolog. Miután megcsináltad a decked my collection-ben, utána lesz valami gomb asszem bal alul a play után ahol át tudod állítani hogy ne a basic deckeket mutassa, hanem amiket te állítottál össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs