Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz szepi0808 #131459 üzenetére

    Ha a bemutató terembe veszed, akkor a hazai importőr (Horn) aktuális kínálatából kell válogatnod, ami nem olcsó sajnos .... de elméletileg van még náluk is a Vento .2 szériából, ha abból olcsóbban össze tudod rakni, inkább azt válaszd (a 6-os végűek az új széria, jelenleg csak listaáron elérhető, elég nagy áresés várható, ha "frissítik" a sorozatot), de ha az eladhatóság is szempont (és miért ne lenne az egy bemutatóteremben), akkor lehet jobban jársz, ha egy Chrono (sima, sl, sls) sorozatból raksz össze valamit, egy ennyire "árérzékeny" piacon lehet jobb választás .... de ha "komolyat" akarsz, akkor Vento vagy Reference .... szerintem ;)

    Az OnWall hátterek teljesen jól működnek (semmi hátrány nincs belőle, hogy "lapos", csak mindenképp falra kell tenni, mert ott szól jól/oda tervezték), akár nagyobb helységben is, nem egyet hallottam/használtunk a Chrono és a Vento sorozatból is.

    (amúgy a nagyobb kategóriás Canton-ok "térben" nagyon jók, még Focal-ok mellet is, ami ugye szintén "nem kis teret" tud csinálni)

    (amúgy miért "szakítottatok" a Klipsch-el? ..... már több üzletben is hallottam, hogy "abbahagyták a forgalmazást" ..... ha nem titok .... )

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák