Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz proci985 #66770 üzenetére
Quetz kommentje alapján csináltam keresztmetszeten alapuló, magyar verziót a kábelméretekről, szerintem azzal mehet:
* rézkábel, 2.5% áramesést megengedve, fél méterre kerekítve
** 15 méter felett már ajánlott inkább az erősítőt úgy elhelyezni, hogy a kábelek rövidebbek lehessenektalan egy mondat, hogy HDMInel a csatlakozoknal (1.4, 2.0 es 2.1) es a kabeleknel ket kulon standard van, bar ez a felsorolasbol latszik.
Eléírtam, hogy a kábel és a szabvány közül a kevésbé megengedőbb lesz a szűk keresztmetszet. Bocsánat, el is írtam a szövegben, "kereszmetszet" került oda, ezt még ki tudnád javítani bemásolás előtt?Vaszon reszt lehet integralni is lehetne a projektorokkal, bar elfer.
Igazából ha csak simán törlöd a vászon fejlécet, akkor már meg is történt. A vászon valóban túl sok felesleges infó, főleg egy TV-s túlsúlyú topikba, szóval az egész lecserélhető valami hasonlóra, mint hogy "Projektor mellé erősen ajánlott vásznat használni, ami szintén nem olcsó tétel."W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest