Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kisméretű Sub-ot keresek. Igazából sztereo rendszerhez kellene. Nem nagy teljesítményű, de jó minőségű érdekel.
Olvastam korábban,hogy volt amit mozira nem nagyon ajánlottatok,inkább zenére.
Velodyne-t ajánlották máshol,ami jónak tűnik.
Valami ilyesmit még esetleg?
Köszi. -
VoidXs
Topikgazda
válasz #52221184 #64103 üzenetére
A Velodyne talán a zártak legjobbja, de az csak nagyon egyedi zenei igényekhez való, ugyanis a legtöbb utómunkát egyszerűen kigyilkolja a zárt karakter. Ez visszaadja például a dob eredeti hangját, de ha a feljavított ütéseket szeretnéd, vagy a pontos basszusgitár hangokat, akkor mindenképp reflexest vegyél, például: JBL LSR310S, KRK S10.4, stb.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Kapanyél
őstag
Samsung TV és Marantz / Denon kombója kinek van? Ma átrendeztem a dolgokat, behúztam a 2.1-es kábeleket, de az ARC nem akar működni.
A létező összes logikus beállítást kipróbáltam, de a Samu csak azt írja, hogy dugjam ARC kompatibilis csatlakozóba az eszközt... nyilván abban van. Sehogy sem megy át a hang a TV-ről.Részletesen: CEC bekapcsolva, ARC bekapcsolva, TV-n az ARC bemenetre dugtam a kábelt is, erősítőn állítja is a hangerőt a TV táv, be is kapcsol, de fasz a fülembe. Hang nincs.
Néha a TV nem is ajánlja föl a Házimozi-t hang kimenetként, csak az optikait és a TV hangszórókat.Melyiket cseréljem le?!
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
BBéci
legenda
válasz Kapanyél #64095 üzenetére
Részben egyetértek az általad leírtakkal.
"De egy jó erősítő egy közepes dobozból is szebbet tud kihozni."
Igaz, de ha a hangdobozok és az erősítő azonos kategóriájúak, akkor a végeredmény még jobb lesz és botorság nem arra törekedni.
"rákötöttem az új SR8015-re a régi HS280-akat és egészen máshogy szólnak, mint a régi Panasonic AVR-rel"
Ez természetes és magától értetődő, hiszen az SR8015 az egyik legjobb hangú AVR, míg a Panasonicok a maguk idejében sem voltak alsó középkategóriánál feljebb. Valamint a "máshogy szólnak" nem jelenti azt, hogy szebben jobban valósághűbben.
"Ferrari sem fog máshogy viselkedni egy közepes gumival, ha nem viszed pályára"
Bizonyára rengeteg tapasztalatod van Ferrari autókkal.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gubabela
senior tag
Volt egy kis időm próbálgatni a multieq-t, ezeket mérte és módosította
A mélyet lejjebb vettem mérés előtt, most -8dB re tette az audyssey.
Hangzásra egész jó, a térérzet is, de nekem a mély még mindig nem az igazi, nem elég pontos. Még megpróbálom szerkeszteni a target curve-t, meg ha megjött az umik, akkor azzal kimérem rendesen és meglátjuk, de szeintem kelleni fog a minidsp, vagy ha nem akkor csere zártra. -
VoidXs
Topikgazda
-
gubabela
senior tag
válasz #62435328 #64113 üzenetére
Nem igen tudom máshová helyezni a szoba és a beépített szekrények miatt, annyit tudok csinálni, hogy a jobb front mellől áthelyezem a bal front mellé. Itt kapott javaslatok alapján úgy próbáltam még, hogy én járkáltam a szobában és hallgatóztam, de lényegi változást nem vettem észre, persze kis mértékben halkult vagy hangosodott, de az alap pontatlanság mindenhol megvolt.
#64114 VoidXs
Köszi, kipróbálom úgy is. Olvasgattam kicsit utána, valahol javasolják, hogy legyen bekapcsolva, valahol nem. Még crossover 80 hz-re állítást és hangsugárzók kicsire állítását írták, valamint, hogy az eq csak 500 Hz-ig avatkozzon be. Jelenleg hagytam, ahogy az audyssey állította, nekem valahogy így jobban tetszik. (front small, crossover 60hz, sorround small cross 40 Hz) Target optionsnál melyiket érdemesebb választani? Roll off 1 vagy 2? vagy ízlés kérdése?#64115 gab1ka
Köszi -
Mikisys
őstag
"Házi mozi belépőszinten"
Azonos hangsugárzókkal kivitelezve: [kép] [kép] [kép]
A frontok L-C-R, (293Jpeg), majd Left Surround, (294Jpeg), Right surround (295Jpeg).
A Subwoofer fekete és jobbra van Rack állvány aljában, 30cm-es hangszóróval.
Kitűnő hangjuk van ezeknek a "polc-sugárzóknak" (M100-4G Monitor Audio). Azért fehér, hogy ne sötétítse a szobát, "feleségbarát" megoldás, meg egyébként is. Nemrég állt össze ez a rendszer, príma mind filmek, mind normál TV-nézéshez.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
-
Mikisys
őstag
válasz #62435328 #64120 üzenetére
Se gumi, se szilikon, ezek "visszarúgnak", azaz, rugalmas anyagok. Fém tüske nem járható út, azért, mert. A hátsó falon van faliszőnyeg a nagy kanapé teljes hosszában. Lakószoba, de annak minden előnyével és hátrányaival együtt kell élnünk. Sokkal drágább cucc sem szólna sokkal jobban. Öcsém nagy kritikus, de Ő is elismerően szólt a hangsugárzók hangjáról, tényleg szépen szólnak, érthető a beszéd, bármilyen körülmények között és zeneileg is meggyőzőek. A filmek hangja is élvezetes.
Üdv!
-
BBéci
legenda
válasz Mikisys #64121 üzenetére
Ehhez képest a szubládák jelentős részének gumilábai vannak.
Jó a rugalmas anyag is, például blu-tac (bocs, ha nem így kell írni), vagy gyurma és a szilikon.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
a347
aktív tag
válasz Kapanyél #64107 üzenetére
Nálam detto ugyanez Samsung-Yamaha párossal.
Tökéletesen működött, amíg szét nem kellett húzkodnom valami miatt. Azóta egyik márka szerviz sem tudott vele mit kezdeni a hibával.
Samsung: távoli rájelentkezéssel port reset, gyári visszaállítás, tartós áramtalanítás nem segített. Ígértek visszahívást. Hát azóta is…
Yamaha: Alaplapjavítást írtak a munkalapra, de nem oldotta meg. Széttárták a karjukat. Most reménykedem az őszre ígért hivatalos Hdmi 2.1 kártya cserében.Viszont a hang rész működik. Akkor van gond mikor vissza akarok váltani a Tv hangszóróra. Teljesen meggárgyul. Ki-be kapcsolgat az erősítő, nem reagál a távirányító. Mindez addig folytatódik, míg le nem tiltom az hdmi cec-t.
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Rendeltem még 2 fajta kábelt, de ezek most csak HDMI 2.0b-sek, 18Gbps, de +Ethernet. A Samsung TV manual azt írja, hogy nem támogatja az ethernet funkciókat, máshol meg azt írja, hogy ilyen kábel kell az ARC-hez. (Sajnos 2.1-esből nincsen 5m-es ethernetes - a 30e-nél olcsóbbak között legalább is.)
Összekötöttem optikai (Toslink) kábellel is őket, mert azért a hagyományos DD 5.1-gyel is jobb, mint a semmi, ráadásul Netflixen ritka az ennél komolyabb stream.
Hozzárendeltem a digital optikai bemenetet is a TV Inputhoz, ami alapból csak az ARC-re aktiválódik, így minden úgy működik, ahogyan kellene, kivéve, hogy a hang nem ARC-en közlekedik, hanem optikain.A ki-bekapcsolgatással én is megküzdöttem: amint kiválasztom a TV-n az optikai kimenetet, kikapcsolt az erősítő. Az erősítőn, ha kikapcsolom a CEC-et kompletten, akkor is bekapcsol… Ha csak az OFF funkciót kapcsolom ki, akkor is kikapcsol. (De az is lehet, hogy ezek a beállítások mindig a csatlakoztatott másik eszközökre vonatkoznak, de ez nem egyértelmű a menü magyarázatokból…)
Most odáig jutottam, hogy az AVR automatikusan bekapcsol, a TV mindig házimozira küldi a hangot (és nem optikaira! vagy a legutóbbi állapoton hagyja, ami a saját hangszórói), de a TV kikapcsolásakor már nem kapcsolja ki az AVR-t…
Az LG sokkal okosabban kezeli ezt az egészet, sokkal több a lehetőség.
És igen, kétszer kell visszaváltanom TV hangszóróra, akkor sem biztos, hogy lehet állítani a hangerőt…Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
a347
aktív tag
válasz Kapanyél #64124 üzenetére
Nekem tökéletesen működött minden. A tv felismerte az erősítő pontos típusát is. Ha bekapcsoltam az erősítőt, a hang azonnal ment házimozin, ha kikapcsoltam, automatikusan visszavette saját hangszóróra. Aztán, ahogy megtörtént a kábel ki-be dugdosás, összeomlott az egész működés. Eleve azt nem értem miért írja ki a tv, hogy dugjam át az earc-os portba, mikor abba van.
-
mr. bryan
tag
Sziasztok!
Nemreg vettem egy umik 1-et (koszi [I'am Dony] ). Csinaltam par merest, es [Tamoo utmutatoja] alapjan kiprobaltam, mire jutok eq szempontbol.
A kek az eredeti gorbe, ami l+sub es r+sub meresek atlaga, a zold pedig a cavern + equalizer apo utani allapot, ugyanugy merve. Szerintem egesz jol rendbe tette, viszont en nem latom rajta a house curve-t... Nagyon minimalisan lejt csak a gorbe. Cavern-ben be volt allitva a room curve.
Illetve nekem kicsit verszegeny hangja van, elbirna egy kis melykiemelest a rendszerem. Valahogy lehet ilyet csinalni a cavern-ben, vagy az equalizer apo-t kene tekergetni?
Mas: 2.1 rendszerem van, erre pedig nem lattam opciot cavern-ben. Vegul 5.1-et valasztottam, es -2ch gombot nyomva leredukaltam 3.1-re, majd exportalas utan toroltem a center csatornat .
[ Szerkesztve ]
-
-
mr. bryan
tag
válasz gab1ka #64127 üzenetére
Koszi, ez egy jo otlet, a subhoz nem tudok nyulni, mert arc-on kapott tv-s netflixre pont jo a szintje, viszont ha jol emlekszem, akkor a sw levelt inputonkent lehet allitani az erositomon (denon x2000).
Viszont eloszor szerintem a house curve-t kene beloni, es utana allitgatni, nem?
"Amúgy szerintem elég szépen fest nálad még a kalibrálatlan állapot is"
Foleg a szoba kiosztasahoz kepest[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz mr. bryan #64126 üzenetére
Milyen simítás van rajta? Csalóka, mert most ugye az átlagolás után azt mutatja hogy semmi, de ez nem igaz. 1/12 vagy 1/6?
Ha mélyen emelnél akkor a szubot tekerd fentebb picit, de ne ess túlzásba szerintem. Amúgy látszik a görbén a csökkenő tendencia, nincs vele baj.#64128mr. bryan:
EQ APO-ban a SUB csatorna jelszintjén is tudsz emelni külön. Vagy csökkents a többin ha a peak gain pirosba menne ha a szubot emeled.[ Szerkesztve ]
-
mr. bryan
tag
1/12 simitas van rajta. Kicsit tenyleg esik a gorbe, de nem valahol 10db tajekan kene esnie 1-20khz kozott?
Igen, erre gondoltam en is, a sub eleve 0db-n van, igy csak a tobbit tudnam lehuzni. Viszont igy feljebb kene tekerni az erositon a hangerot, nem tesz neki rosszat, hogy tartosan 50-60% korul hallgatom?
[ Szerkesztve ]
-
Saughassy
aktív tag
Nekem is megjott az UMIK1 es a sub is. Lesz mit gatyaba razni, ez a hirtelen osszedugott allapot unsmooth:
Es 1/48-ccal is
Van harom ajtom a nappalin, azok nyitasa zarasa erdekesen hangolja a dolgokat, de azok a borzaszto tuskek megmaradnak. Tologatni meg nem maradt idom.
De itt latszik hogy a smoothing mennyire apol es eltakar. -
VoidXs
Topikgazda
A room curve +/-3 dB tartományban mozog, és ez látszik is a görbéden, csak nagyon kicsi a függőleges nagyítás. Itt találod a görbéket a Setup fülön, hogy melyik mit is csinál, van bőven basszuskiemelős, de EQ APO-ban is játszhatsz vele, csak adj hozzá egy extra parametric EQ-t a SUB görbe után. Ha van TARGETCURVE fájlod Harman curve-re, azt be tudod tölteni custom-nek. Azért nem integráltam, mert nem akarok jogvédett dolgokat szerepeltetni benne, akkor sem, ha az EU-ban ez amúgy legális.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Mikisys
őstag
válasz mr. bryan #64128 üzenetére
Nem jó ez a beállítási sorrend. (Nekem nem tetszik.)
Először meg kéne hajtani a hangsugárzókat egyenként rózsaszín-zajjal, amit elvileg ezek a processzorok (házi-mozi erősítők tudnak) és a frontokat azonos szintre beállítani. Ha jobb beszédérthetőséget szeretnél, akkor a Centert lehet +2, +3dB-el magasabb szintre beállítani. (Ez függ a Center minőségétől, kivitelétől!)
Utána a Surround-csatornákat is kb. azonos hangerőre kell beállítani. A beállítandó hangnyomás mérve el kell, hogy érje csatornánként a 79dB-értéket. A Subwoofert 82dB-re kell állítani, vagy az erősítőn a szintet, vagy magán az (aktív) hangsugárzón a szintet.
Ennek a beállításnak jónak, vagy legalább elfogadhatónak kell lennie. Az erősítőn a magas-hangszínnel be lehet állítani az enyhén eső (ISO-2969) átvitelt, de ez már erősen függ a szoba akusztikai viszonyától, a hangsugárzóktól is.
A szoba akusztikája olyan-amilyen, ezen lényegesen nem tudunk változtatni legfeljebb plusz költségek árán kuszábbá tenni az akusztikai viszonyokat. (Nem kell mindent elhinni, nekem sem. De nálunk azért jó a helyzet, nézd vissza pár hozzászólással előbb.)
-
Ez a szoba elrendezés minden csak nem optimális, itt drasztikus átrendezés kell, addig semmi értelme beleölni egy csomó pénzt.Üdv!
-
I'am Dony
őstag
Nagy gondok nincsenek nálad egyáltalán, sőt... és nyilván javított az EQ, de mégis azt gondolom, hogy nem annyira kiemelés volt az inkább alaból is hangosabbra tekert szub, amit visszavett a Cavern - amellett, hogy simított is rajta. Viszont így is kevésnek érzed ezt a tartományt. Milyen szubod van egyébként, mekkora területre?
A görbe nekem nem tetszik, bár ízlések és pofonok, de ahogy írod neked sem. Amire így a leírásodból szükséged van az a tipikus és jól bevált Harman görbe egy kb. - 8as lejtéssel. Ezt úgy képzeld el, hogy a szub tartomány feljebb van húzva 5-6 dB-el és 1000 Hz-től a 20 KHz-ig lejt tovább, -2/-3 dB-t. Ez megadja az ütést alul és hosszú távon sem válik fárasztóvá a magasabb tartomány. Dinamikus, életteli érzetet ad, ha lehet így fogalmazni. Az alábbi ábrára képzeld rá amit leírtam. Ez az alap görbe csak és nem szub, de példának jó...
Ha érdekel a Harman akkor a többit privátban...
[ Szerkesztve ]
-
mr. bryan
tag
válasz Mikisys #64139 üzenetére
Koszonom neked es I'am Dony-nak is a reszletes valaszokat!
Megprobalok sorban valaszolni amire tudok.Van par felreertes, ezert vazolom az alapfelallast.
Van egy 2.1 rendszer: ma bronze 100 frontok, dali concept sub, denon x2000. Eleg szereny, de ez az elso rendszerem, egyelore elegedett vagyok vele, kesobb talan meg centert veszek hozza.
Az ido 90%-aban netflix megy a tv-rol arc-on keresztul, es ezt igy is szeretnem hagyni a baratnom miatt, nagyon kenyelmes. Az arc-os bemeneten be van kapcsolva es be van merve a multeq xt. Elegedett vagyok a hangjaval.
Pc-n szerettem volna a filmeket eq-val kiprobalni, ezert vettem a mikrofont.A problema, hogy eq eseten ki kene kapcsolni az erositoben a crossovert, a szinteket egyre venni, tavolsagokat nullazni, stb. Ez nalam nem lehetseges, mert nem lehet bemenetenkent allitani ezeket, igy elrontana az arc-rol jovo netflix hangokat. Remenyeim szerint az eq rarakja a maga keslelteteset, szintjeit, stb, hogy negalja az erosito "rossz" beallitasait.
A 79 illetve 82 dB hogy jon ki pontosan? REW-ben merek, csak siman nezzem az spl metert C sulyozva?
A szobarol - tudom hogy nagyjabol a letezo legszarabb poziban van a rendszer, par honap mulva tervezek koltozni, addig sajnos marad ez. Tobb penzt nem tervezek egyelore beleolni(#64140) I'am Dony
Igen, szerintem igazad lehet, valoszinuleg tenyleg csak visszaveszi a cavern a subot. Arra gondoltam, hogy megjelolom hol van most a sub hangereje, lecsavarom, merek egy uj eq gorbet, aztan felcsavarom. Igy nem fogja visszavenni annyira a cavern, es meres utan visszacsavarva hangosabb lesz.Egyelore meg probalok jatszani a cavern + sajat target curve komboval, hatha kijon valami ertelmes, de ha nem, akkor mindenkepp irok, koszonom
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Van egy [link] Onkyo SKS-HT528-B 5.1 szettem.
Ha jól tudom 120W és 6 Ohm-osok a hangszórók.
És ennek az erősítője helyett kéne valami jobb, újabb, amiben van HDMI 2.0 legalább és nem pass through.
Későbbiekben majd a hangszórókban is lesz upgrade felfelé, de egyelőre csak az erősítő helyett kéne más.
És amit könnyű behangolni, hogy hol milyen messze vannak a hangszórók, működik rendesen az 5.1, ha rákötöm a notebookot HDMI-vel.Xbox One és Ps4 pro is menne az erősítőbe HDMI-n, plusz egy notebook, és az erősítőből egy BenQ projektorba menne.
Szóval a minden ilyen kütyünek le kéne kezelnie az 5.1-et, hogy jól működjön vele. Notebookról zenét szoktam hallgatni, meg arról menne filmbeli tartalom is.Lehet használt is vagy új is, nem tudom, hogy mi fér ki ebből.
Mondjuk úgy 60-80k körül. Ha nem akkor majd meglátjuk.Le vagyok kicsit maradva a technikával, nem tudom, van ezekbe értelme wifi + BT? Érdemes feljebb tornázni az árküszöböt?
Köszönöm.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
epigramma
tag
válasz Kapanyél #64107 üzenetére
Szia,
nálam ugyanez a szitu. Denon AVR és Samsung TV, plusz még bejön a képletbe egy médialejátszó és egy audio extraktor is
Van, hogyha simán kapcsolom a TV-t, akkor bekapcsolja az erősítőt is, de legtöbbször nem. Van, hogyha bekapcsolom az erősítőt, bekapcsolja a TV-t (WTF).
Ha a médialejátszóval nyomulok, akkor az az audio extraktoron keresztül megy, kép a tv-re, hang az avr-re. Sokszor csillió ki-be kapcsolgatás után sikerül működésre bírni a dolgot, mert vagy a TV ugrál át az AVR-re, vagy az AVR ugrál át a TV-re Nem tudom mi okozza, viszont én arra tippelek, hogy a TV-vel lesz valami gixer, mert amúgy az audio extraktor előtt is ugyanez volt.
Sőt, nálam sokszor egyébként van egy pop is a hangban, amit nem sikerült kiiktatni, viszont ez akkor és csak akkor van, hogyha a TV a forrás (mert amúgy arra gondoltam, hogy a hűtő, hogy kapcsol akkor van a pop, de nem - panellakó vagyok, és fura az elektromos hálózat ), pedig kipróbáltam vagy 10 féle kábelt.. Ha médialejátszó, vagy spotify megy az AVR-en, akkor nincs pop.epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
jambiyya
őstag
-
Mikisys
őstag
válasz mr. bryan #64141 üzenetére
Nem ismerem ezt a "REW" mérést.
Én különálló hangnyomásmérővel néztem a jelszinteket, lineárisan, az ülő ember fejmagasságában ott, ahol nézem a filmet. Rózsaszín-zajjal mérve.
A 79dB-es értéket, digitális filmhang esetén, egy hangmérnök javasolta még Amerikában, mert gondoljam meg, mondta: Ha minden csatorna egyszerre szól, akkor már jóval hangosabbnak tűnik. Így, ha nem akarom, hogy a szomszéd megverjen, akkor állítsam be a csatornákat egyenként 79dB-es hangnyomásra, a szubbasszust legfeljebb 82dB-re és így is bőven meglesz a "szobahangerő". (Persze, van aki sokkal hangosabban szeret filmet nézni, zenét hallgatni, de akkor kevesebb a tartalék hangerő.)
Hmm, ezt persze filmje válogatja, a szinkronos filmeknél följebb kell venni a hangerőt, az eredeti hangúakat néha még lejjebb kell vinni. A reklámoknál pedig némítok!
-
Költözés után lehetőleg azonos hangsugárzókat vegyél majd a leendő helyre, a Bronz 100 mellé.Üdv!
-
I'am Dony
őstag
válasz Mikisys #64145 üzenetére
Így, ha nem akarom, hogy a szomszéd megverjen, akkor állítsam be a csatornákat egyenként 79dB-es hangnyomásra, a szubbasszust legfeljebb 82dB-re és így is bőven meglesz a "szobahangerő".
Ez ezért egy hangmérnöktől jó nagy ökörség, már ha az volt persze... Ha a szomszédot zavarja a hangerő, akkor lejjebb kell tekerni a hangerőt.
Az általános beállítás pedig az ezer éves referencia szint alapján, 105 dB (L,C,R és SR) és +10 dB az LFE csatornára. Nyilván mivel ez túl hangos és sok otthoni eszköz nem is tudja, az AVR-ek többsége -30 dB-es mérőjellel 75 dB-re állít. Egyéni ízlés szerint a C és SR dobozokat 2-3 dB-el lehet növelni. -
-
Atomgeszi
veterán
válasz jambiyya #64148 üzenetére
Ja bocsánat, szóval ez anno egy szett volt és [link] Onkyo TX-SR307 járt hozzá.
Ha nem a Denon, akkor miket érdemes még nézegetni? Nem ragaszkodom egyáltalán ahhoz.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest