Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Ma fekvenyomás nagyon jól ment, csúcsnyomás: 112,5-be 2 ismétlés, rápróbáltam a 115,5 Kg-ra abba is ment 2, na mondom 117,5 Kg: kiment 1 teljes ismétlés meg a 2. ismétlés félig a pozitív szakasz feléig, segítség sehol ezért óvatosan leengedtem mellkasra, legörgettem derékig , felültem és leraktam a földre.
Ez a hátránya hogy egyedül nyomom, de ez nem tart vissza a csúcsnyomástoktól!Ma elégedett vagyok magammal!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zola007
veterán
válasz Zoo123 #70851 üzenetére
azt hadd kérdezzem már, hogy ennek a hason végiggörgetésnek a májad, léped mennyire örül?
no offense, csaj speciel nem tartom jó ötletnek.
Persze még mindig jobb, mintha 120-al a mellkason várod a megváltástMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sutyesz96
őstag
Valakinek van tapasztalata/véleménye itt az USN tejsavófehérjével kapcsolatban?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
nagyúr
Egész estés kocogás...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Zola007 #70852 üzenetére
Egyszer énis megcsináltam egy ilyen mutatványt kezdő koromban... szerencsére sikerült izmokat úgy megfeszíteni hogy nem volt akkora para (már akinek van ugye hasizma ).
Azóta ha nagy a súly és egyedül edzem (eléggé jellemző) csakis gépen szórakozok ilyennel. Nem fekszem be a guillotine-ba.
Mondjuk nem is nagyon csinálok már ilyen fekve nyomás meg hasonlókat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zoo123
senior tag
válasz Zola007 #70852 üzenetére
Nem tudom, még egyben vagyok, ilyenkor amennyire lehet feszítem a hasizmom és emelem is kézzel, érzésre nem tűnik vészesnek, véraláfutás meg semmi ilyesmi nem szokott lenni.
Ja az fontos infó hogy a rúd közepén 3 cm vastag 30 cm széles szivacs burkolat van hogy ne nyomja a vállam gugolásnál, az is csillapít valamennyit.De te nem szoktál a levegőbe beszélni, kidolgozok valami alternatív "máj és lép barát" módszert.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Ijk
nagyúr
-
Zola007
veterán
Én azt nem értem egyébként, hogy a termekbe miért nem bírnak ilyen rackeket venni?: [link]
Vagy legalább ezt a fajtát?: [link]
Annyival nem kerül többe mint a simaNem voltam sohasem nagy rajongója a fekvenyomásnak, de nem egy emberrel beszéltem, aki azért nem csinálja, mert fél hogy a képébe ejti a súlyt.
Van egy srác, chest press és tárogató gépes teljesítménye (úgy 150-el tárogat) alapján nyomna 180-200 körül, de ő se mer padon nyomni, mert nem bízik annyira senkiben a teremben.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #70854 üzenetére
és ez elvileg sportoló nem? ez a segg....
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gghrtz
őstag
válasz Woodslave #70862 üzenetére
Nem. Inkább az, hogy feszült vagyok néha, picit nehezebben tudok odafigyelni másokra (bár amúgy is ), meg kurva éhes vagyok időnként, bár ez is kezd normalizálódni. Poén az, hogy kevésbe fájnak az alkatrészeim, és mintha több energiám lenne. Annyi biztos, hogy este nehezebben alszom el, és éberebb is vagyok napközben.
-
nagyúr
válasz gghrtz #70863 üzenetére
Persze mert az éhező test arra van programozva hogy minden lehetséges kajára lecsapjon meg figyeljen... vadászösztön stb. Nem biztos hogy olyan jó azt sokáig fenntartani... ezis stressz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Zola007 #70859 üzenetére
Hülyén a rack sem segít, van olyan vidi is ahol a biztonsági villa és a fő súlytartó villa közzé ejti a rudat, természeten vagy 150kilóval első nekifutásra Az is jó meglepi amikor van biztonsági villa de valamiért alá van lőve, és a súly jól becsapódik testre lehetőleg visszarakásnál a legmagasabb pontról...
Kérdéses ez a nagy súly fekve nyomásra egyébként, mert legutóbb a teljes tárogatás módszert kihagytam (peck-deck leoldásig ) a melledzésből, ami csaknem fele az egész programnak. Helyette -15 fokban felmentem a maximum súlyomig, ami ezúttal 50kg volt 2×6 a végén - egyébként 60kg 2×4, aztán 0fokban 45kilóval 4×10, 30fokban 30kilóval 4×10 utána 0 fokban 12kilós egykezessel 4×10. A fő cél a lassított negatív szakasz volt gyorsabb pozitív szakasz mellett, és jelen pillanatban 2napos izomláz ígérkezik meg néhány tized milliméter a csöcsökre
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Lajkó
őstag
válasz SchumiBácsi #70866 üzenetére
Ha nincs "alálőve" akkor hogyan engeded le teljesen mellre a rudat?
Venni kellene egy ilyesmit... Vagy készíteni.
-
őstag
Épp kitoltam a biztonsági villa terveit is a kondigépemhez és 2cm-enként lehet állítani a fekpad -15 és +45 tartományában végig... összeomlás esetén vagy benyomódik a mellem 1centit, vagy felette áll meg 1centivel a rúd függően attól hogy alá vagy fölé állítom majd... Ez gyakorlatnál amatőr, pár év múlva haladó szintemen se befolyásol semmit szvsz.
A linkelt padnál gondold át mit kapsz 15k-ért
Ha lemaszekoltatod lehet benne lesz duplájába, de akkor nem 40×40×2 zártszelvény, esetenként 30×30×2 (!), hanem kérhetsz 50×50×5mm szelvényt is, meg egy apró trükkel kapásból további két funkció, negatív tartomány fekve nyomáshoz és haspréshez.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
-
GeryFlash
veterán
válasz shteer #70871 üzenetére
Attól azért elég távol volt... Amikor le kezdtem kondizni 17 évesen nekem is volt, hogy letoltam egy teljes melle edzést, és én idióta gondoltam tolok egy maxot, üres volt a kondi, szépen kiemeltem és szépen ott maradt de legurítottam a köldökömig majd lelöktem a francba, nem könnyű azért megölni magadat.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Volt esti fürdőn. Jelentem én voltam a legizmosabb. Na itt már baj van
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Ijk
nagyúr
-
Lajkó
őstag
válasz FIREBLADE78 #70879 üzenetére
Mégpedig 2x!
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #70876 üzenetére
gyógyfürdőben előfordulhat
-
Koppanyvezer
tag
válasz Zola007 #70859 üzenetére
+1! Én is ezért nem nyomok fekve (csak ferde padon max), mert egyszer rajtam maradt (én nem legörgettem, hanem leborítottam oldalra) és azóta valahogy rohadtul paráztam az egésztől... az más kérdés, hogy addig sem volt a kedvencem.
Egy jó géppel testépítői célzattal teljesen jól meg lehet edzeni a mellizmot szerintem... és a használt súlyokat sem korlátozza le a para.Steamen: xxxpaulxxx
-
Koppanyvezer
tag
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #70883 üzenetére
"pussy-pad"-nek is nevezik
-
Tenken
őstag
Mindig meg akartam kérdezni, hogy az 2x-nek számít-e, ha kihúzod, elmész, majd folytatod?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz God Vazzeg #70886 üzenetére
De tényleg, mi a véleményetek róla?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #70888 üzenetére
várjávárjá és ezt 24 órán belül?
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz FollowTheORI #70854 üzenetére
Volt csajomnak volt ilyen homokóra teste, nagy seggel, nagy mellel. Meg lehet unni, főleg mert ezek nagyon hízékonyak. Pár napig nem figyel és ...
-
Woodslave
félisten
na jóvan gyerekek beszéljünk inkább arról amit valószínűleg mindenki szokott itt csinálni... az edzésről
-
Koppanyvezer
tag
-
Zola007
veterán
válasz Koppanyvezer #70896 üzenetére
apropó trapéz
Vállvonogatáson kívül van még arra valami?#70897) HussarF: állig húzás nem csinálom, battatja a vállam
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest