Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof_

    tag

    Aki okos, ügyes és izmos adjon már pár tanácsot edzéssel kapcsolatban.
    4-5 éves edzés múltam van, de egyszerűen a mellem katasztrofálisan le van maradva. Nem most nyárra akarom magam kigyúrni(majd úgy szeptembertől kezdenék egy óvatos tömegelést) és sosem a buta gyúrósok közé soroltam magam, rengeteget olvasok ezzel kapcsolatban, de én már kivagyok. Bármit csinálok a mellem nem fejlődik. Az tény, hogy a genetikám elmondhatatlanul borzalmas (mielőtt elkezdtem az edzést úgy 40kg voltam, szó szerint 0 izommal)
    Adataim, 175cm, most 75kg (83-ról fogytam le most)
    Eddig egy mell edzésem így nézett ki:
    -fekve nyomás kézi súlyzóval 4-5 munkasorozat
    -fekve nyomás kézi súlyzóval vagy smith gépen ferde padon 3-4 ms
    -áthúzás 3 ms
    -tárogatás ferdepadon kézivel vagy csigán vagy gépen 3-4 ms
    Most arra gondoltam, hogy átalakítom teljesen és heti 2 mell edzésem lesz. Első egy nehéz súlyos(fekve nyomás egyenes+ferde, áthúzás, tárogatás) a második pedig egy kisebb súlyos szuperszabályos, nagyon izolált, nagyon lassú negatív szakaszos edzés(tolódzkodás, ferdepados fekvenyomás, tárogatás)
    Esetleg valaki tudna tanácsot adni, esetleg neki mi vált be, mit javasolna, stb.
    Mellesleg rúddal fekve nyomni nem szoktam, mert kb csak a vállam érzem tőle és a vállam nem a legegészségesebb, szóval kézi súlyzónál maradok.
    Még a "nagy" súlyokkal is szabályosan szoktam edzeni, mindig leeresztem normálisan, nem 20cm a mozgástartomány. (Bár néha kihagyom a felső szakaszt, ha fel akarom dobni az edzést)
    És nincs semmilyen mellgép a teremben, csak tárogató. :(

    LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5

Új hozzászólás Aktív témák