Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Nem kell megállapítani, mert lemértem. Igaz egy jó három hete, na jó maximum 11 lehet most.
    De majd, jövő év elején küldök egy képet, ha lenyomtam a diétát 12-13-ról. Sajnos utálom magamat, ha már 11-12% körül vagyok, és, ahogy mondtam csak a tökéletes játszik. Nem véletlen váratom a versenyeket se, és az egyéb döntéseket...
    Viszont egy pár évvel ezelőtti képet megmutatok, igaz azóta jött tömeg rendesen. Mondjuk hozzátartozik az is, hogy a legkritikusabb évem volt, ami az akarati rész illeti, mert kudarc volt az egész 12 hónap... Ekkor kellett változtatnom pár dolgon, inkább sok dolgon. Többek között a 10-es osztás.

    [link]

    (Lószerszám kitakarva a kényeseknek. :)) Meg némi árnyjátékosabb képet választottam, a szebb erezettség miatt, ha már egyszer lányos lett a lábam mérete, legalább az nézzen ki jól...)
    Elvékonyodott a combom a diéta végére, amilyen még szinte sose volt. Kegyetlen időszak volt mentálisan, de átsegítettek rajta. Ez nem tudom hány százalék volt már pontosan, de a diéta vége felé volt, és igen nekem a bal lábam az erősebb, ha valaki kiszúrja, de már csak fél centi a differencia. Szóval alakul az, még messze nem profi szint, de vállalható huszonévesen.

    Az hozzátartozik a méretekhez mielőtt valaki leszteroidozná, hogy 13-4 évesen 88-90 kg-s súllyal álltam neki, és már a kezdeti diéta utáni hónapokban 100, vagy afölötti súlyokkal csináltam az erőgyakorlatokat, ami akkor elég hülyén nézett ki. Bár 180 körül mozogtam már akkor is magasságban, de az a súly némileg túlsúlyos is volt, ami ehhez járt, bár nem vészesen, egy 10-es leadása után, álltam hadrendbe.
    Arnold megismerése után jött az életstílus, Yates-en, és Coleman-en felnőve pedig csak is keményen lehetett nyomni. Tudatlan gyerekként még nyers tojást is ittam, de aztán tanultam a szakirodalomból. :)

    Szerk.: Ijk talán a gének. Vagyunk páran anyai ágról, akik magasság mellé tömeget is örököltek. Kezdésnek az idősebbik unokatestvérem. Ő nálam magasabb 10 centivel majdnem, de 120-130 kiló körül mozog, igaz sosem követett semmilyen étrendet, csak edzett egy 10 évet velem. Néha evett egy kis fehérjét. De nem fanatizált, mint én. Ellenben a testvére már csak 90 kiló, és hasonlóan magas. :)

    [link]
    (Cenzúra a fejeknek, mert legénybúcsún készült a kép a személyekről.)

    Az ő méretei sem voltak soha kicsik, a több mint két méteres magasságához is járt legrosszabb esetben is 120 kiló. (Volt 140 is, de egy jó tanácsként ajánlott diéta után elérte az ideálisabb 120-at.) Megtartva az 50+-os kart, és az ereje 90%-át.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák