Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JóGeri.
tag
-
Shadowbull
addikt
válasz JóGeri. #25100 üzenetére
nincs mas mod, enni kell bazmeg.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
JóGeri.
tag
válasz Shadowbull #25103 üzenetére
Ez tetszik...xD : "...meglátlak fitnessbe, meg korpát enni, eltöröm a hátad." Hatalmas...
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
Jinxb1rd
addikt
Van egy kanalam rajta 25ml és 50ml-es jelöléssel. Melyik lehet a 30 grammos adag?
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Shadowbull #25030 üzenetére
Egyébként.. nekem is emiatt lett. 92 kiló hájaska voltam kevés önbizalommal és depresszióval megspékelve, lefogytam 75-re, jóképűbbé váltam, vidámabb lettem és kapásból lett barátnőm is. Aztán három év alatt elkényelmesedtem, végén meg jött egy szakítás (pár hónapja). Akit pedig kinéztem csajt, mint következő prédát, annál kiderült múlt héten, hogy én csak egy aranyos srác vagyok, úgyhogy most én is gyúrásba fojtom bánatom.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
RockHaRD
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz JóGeri. #25090 üzenetére
azért nem látod mert ez egy márkabolt
a scitec boltban sem árulnak ON-t vagy esetleg konkurens termékeket
legalábbis nem nagyon valószínű, max ha nekik nincs rá alternatívájukszal az mp is csak mp-t árul szerintem
a kreatinjuk alapból elég jó. van külön mikroszűrt is asszem legalább dupla áron, de mivel a sima annyira jó mint a scitecből a legextrább sem ezért nem kell variálni rajtayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
Jóccak' Barátaim
-
Balupapa
senior tag
az ON Whey gold tényleg annyira jó mint mondják?
vettem már párszor, de nem lettem izmosabb_-=*WheelWhores*=-_
-
jaris
csendes tag
cső skacok. tök kezdőként olyan kérdésem lenne, hogy fekvőzés után mivel érdemes folytatni a kezdő izmosodást? 19 multam, de örökölten későn érő tipus vagyok. Alkatomhoz képest viszonylag sokat és változatosan kajálok, nem sportolok, de mondjuk azt h sokat biciklizek. eddig fekvőztem, 60-65 fekvő megy egyben viszonylag szépen. gondolkozok a nyárra egy fekpad beszerzésén, vagy huzodzkodón. kössz a választ
[ Szerkesztve ]
-
-
Jinxb1rd
addikt
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A fagyasztott(mirelit) zöldségekről mi a véleményetek? Mennyire egészségesek ezek? Vagy egyáltalán rosszabbak mint a friss zöldségek?
Diétában napi 200-250g lecsúszik nálam belőlük.You can walk straight through hell with a smile
-
Dexar007
veterán
Hetvegi süti ajanlo
Makos-bananos-almas-mazsolas-lisztmentes süti
200-250g daralt mak ( jobb ha turmixxal frissen ledaralod)
50g kokuszreszelek
1 banan
2 alma
3 tojas
fel cs. sutopor
edesito ( en negy kisebb kaveba valo bogyot tettem bele ill. egy teaskanal igazi kristalycukrot ( itt basztam el az egeszet )
1-2 marek mazsola--ebbol mehet nyugodtan tobb is.
Citromhej
Rum v. Rum aroma
(recept szerint rumban asztatott aszaltszilva kell bele.Nalam csak rum aroma ment)
1 kanal fahejAlmat-banant osszeturmixolod,es osszekevered a tobbivel.Tokmindegy milyen sorrendben csinalod szerintem. Ha kesz,akkor elomelegitett sutoben 40 perc alatt keszre sutod.
Give me your cum,bull!
-
Coccolino_O
őstag
Nyár van, jönnek az újoncok. Pedig azt hittem, hogy a többség ilyenkor hagyja abba, hiszen már kész a strandfazon.
-
venge
aktív tag
válasz Coccolino_O #25125 üzenetére
Csak egy embernek van kész a bícsbój fazon! Ugye nem kell mondani, kinek? (Bár ő már nem újonc!)
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Coccolino_O #25125 üzenetére
mindjart itt a Sound....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Coccolino_O #25128 üzenetére
Igen , nikecellből elfújja a szél....
-
Dani82
senior tag
válasz philoxenia #25130 üzenetére
bazz ez igy reggel...
-
Morris
veterán
válasz Coccolino_O #25128 üzenetére
Én szinte csak így nyomok fekve!
indulok 50-ről, szépen fel 100ig, majd vissza! Mindig annyit amennyi megy! Mondjuk a supersett-hez szerintem csak ez jó, mert amúgy nagyon lefáradnék!philoxenia:
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Hülye kérdés, de az lehet, hogy a bevett vitaminoktól nem mozdul el a mérleg nyelve lefelé?
Nap 1 Vitabolic, és 3x1 Vitamin C 1000mg. Egy kicsit tanácstalan vagyok. Kaja tartva, mozgás tartva (emelve), szóval nem tudom...[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Morris #25132 üzenetére
én múlt héten átálltam arra, hogy csak ferde padon, kézi súllyal nyomok (45-15°) 3-4 sorozatot, aztán ugyan így tárogatás, végül áthúzás és ha még van erőm egy kis tolódzkodás.
így talán jobban fejlődik majd a mellem, mint a hagyományos rudas fekvenyomásoktól
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Morris
veterán
válasz Rabbitf_24 #25133 üzenetére
Nyugalom. Ne akarj mindent egyszerre. A szervezetednek hozzá kell szokni a megváltozott körülményekhez! Egyébként a multivitamin magas B6 vitamintartalma nálam állandó evési kényszert generál - folyamatosan éhes vagyok tőle, szóval csak 3 naponta szedek egy kapszulát.
Ne tántoríston el, hogy nem mozdul a súlyod. Nálam is volt hogy megállt 1 hónapra. Meg sem mozdult a súlyom, majd egyszercsak egyik napról a másikra 5 kiló is lement.PowerBuldog: Ferde pad nagyon jó és a tárogatás is egykezes súlyzókkal! Szépen széthúzza a mellizmokat! Én mostanában az egyenes padot hanyagolom. Bár a negatívba megy egy kevés váll is, viszont többet bírok!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz PowerBuldog #25134 üzenetére
egyik héten rúddal csinálom,másik héten kézi súlyzóval. Többi izomcsoportra is így csinálom. Hatékony!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Shadowbull
addikt
válasz Rabbitf_24 #25133 üzenetére
nem, a vitaminok nem okoznak ilyet.
Egyebkent mondtam korabban: elobb-utobb eljon a pillanat, hogy nem fogysz tovabb, es nincs mar lehetoseg, mint a ch csokkenetese...
mondjuk egy hetnel rovidebb idoszakokban tok felesleges meregetni magad.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Shadowbull #25140 üzenetére
1800Kcal napi bevitel mellett elvileg 4kg-ot kellene letolni havonta. Namost én kb 1500 Kcal bevitellel számolok naponta, amit megeszek. A nagyobb része CH, de ennél lejjebb hova menjek? (Ja és 600 Kcal megy minden nap szobabringán, szóval nagyon minuszban vagyok.) Várok, tolom aztán remélem megindul a lavina.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Rabbitf_24 #25141 üzenetére
Ne Kcal-ban mérjed a kajádat, hanem mikrotápanyagokban. Csökkentsd a ch bevitelt és helyette fehérjét és telítetlen zsírokat fogyassz. 1 gramm fehérje és 1 gramm ch is 4 kcal, de mégis ha fehérjéből fedezed jobban jársz
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Kleroo
veterán
válasz PowerBuldog #25142 üzenetére
Ha csak fehérjét enne,akkor az pénzkidobás.
Mintha egy 40LE-s vacakba 100as oktánszámú versenybenzint tankolnál(elektronikai igazítás nélkül)Neme?.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Coccolino_O
őstag
válasz philoxenia #25130 üzenetére
-
Shadowbull
addikt
válasz Rabbitf_24 #25141 üzenetére
hogy mennyi megy le havonta az rengeteg dologtol fugg: korodtol, anyagcsere sebessegedtol, fizikai aktivitastol, kaja osszeteteletol, etkezesi idopontoktol, es igy tovabb. Ez nem ilyen egyszeru matek. Raadasul a szervezeted utal zsirt egetni es mindent meg is tesz, hogy ne kelljen neki.
A ch-t pont csokkenteni kene, ahogy a kollega is javasolta: tobb feherje, tobb jo zsir.
Az aerobot erdemes reggelre tenni, ehgyomorra. A ch-t meg delutanra, az edzes kore csoportositani.
En egyebkent ugy csinaltam, hogy mindig az elozo heti fogyas mertek alapjan allitottam be a kovetkezo heti ch-t, viszont vasarnap mindig csalonapot tartottam, es ettem amit talaltam. Nekem ez segitett abban hogy ne lassuljon be az anyagcserem teljesen. De mindenkinek ki kell probalni, mi valik be nala, es az tobb hetig eltart.
Egy komolyabb fogyasztas amugy is 12-14 het.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Shadowbull #25145 üzenetére
Köszi a tanácsokat. 12-14 hét az nekem kevés lesz, mert sok rajtam a fölösleg. (kb 46 kiló).
-
deniro2
senior tag
válasz Rabbitf_24 #25147 üzenetére
Írd már le az étrendedet, mert tuti gáz van vele, ugyanis ennyi felesleggel az elején pörögniük kellene a kilóknak lefelé...
-
Casanova*
veterán
válasz Rabbitf_24 #25147 üzenetére
ha gyorsan,hirtelen lefogysz, akkor lógni fog a megnyúlt bőröd. Szép lassan fogyjál le
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest