Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Debrecenben hianycikk a cigaretta:[link]
Mikor lesz mar 2000 egy doboz?Give me your cum,bull!
-
brownus
veterán
ez b+
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #25056 üzenetére
Ki nem ismeri?
-
Casanova*
veterán
jó szám,de az énekes egy nagy f@sz buzi. undorító,idióta!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
venge
aktív tag
A múltkor valaki kérdezte, hogy ki, milyen tápkieget szed. Én ezeket:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130617/DSC_0528_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
szőröscica
addikt
válasz Shadowbull #25030 üzenetére
Lett. Nagyon sokat adott nekem szellemileg is ez a sport, jobb ember lettem tőle.
-
JóGeri.
tag
Hello mindenki!
Komoly kérdésem lenne!
Tömeget kell növelnem!
192 vagyok 85kg, atléta!
10kg kéne,de nem akárhogy..A sportágam nem engedi meg a szteroid és más végtelenhosszú' listán szereplő szerek szedését!
Szeretném HOZZÁÉRTŐ fórumtárs segítségét kérni! Heti 6x edzek! De pont ez is az oka h nem jön rám egy deka se..
Mi az a szer ami nem fog elvizesíteni,és mégis a tömegem,és a robbanékonyságom megmarad??
Kösz előre is!
Üdv,
JóGeri...ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
spammer
veterán
válasz JóGeri. #25064 üzenetére
Mondjuk ha leírtad volna, mit sportolsz, könnyebb lenne Szedjél fehérjét, az nem vizesít
szerk: közben leírtad. Tömegnövelő és/vagy fehérje. De +10 kiló rövid idő alatt nem izom lesz
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Shadowbull
addikt
ez az egyik kedvenc Marilyn Manson feldolgozas szamom. De ez is ott van:
http://www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w
Es persze sajat kutfobol is tud a csavo:
http://www.youtube.com/watch?v=OQKJJDD6s8g
http://www.youtube.com/watch?v=fSLTkt94bXw
(#25058) Casanova*
nem buzi az. csak excentrikus...
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Weaver
senior tag
biotech-es arthro guard-ra azt írják napi 3 darab. egyszerre kell bevenni 3 kapszulát pl lefekvés előtt , vagy mi?
-
spammer
veterán
válasz JóGeri. #25068 üzenetére
+10 kiló izomhoz kevés, de +10 kiló súlyhoz bőven elég. Az, hogy te hogyan gyarapszol majd, mekkora része lesz izom, víz, zsír, hol és mid fejlődik milyen mértékben, senki nem tudja megmondani előre, maximum te tudsz következtetni az eddigiek alapján, meg majd te látod közben, hogyan haladsz...
Kezdj el tömegelni, aztán majd látod, hogyan alakul. Fehérjét toljad, esetleg megpróbálkozhatsz valami tesztofokozó kieggel, de azt majd Casanova ajánl neked, ő a szakértő
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Shadowbull
addikt
sajna szembe kell nezned azzal hogy a versenytarsaid koxolni fognak, igy te tisztan le fogsz maradni mint a borravalo..
nyomhatnal egy kreatinkurat, az feltesz nemi tomeget is. de 10 kilo tiszta izom az bizony hosszu evek munkaja, es akkor sem biztos hogy sikerult ennyit felpakolnod magadra....
-
JóGeri.
tag
válasz spammer #25071 üzenetére
Okés,értelek!
Akkor már csak a "szerekre" kellene várnom,h milyeneket szedhetek!(nem szeretnék doppinggal lebukni...O.o)Shadowbull:
nem doppingol senki azon a szinten ahol én versenyzem...mindig van vizsga ha "túljó" eredmény születik..[ Szerkesztve ]
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
BÁ Nutrition
addikt
az edződ nem adott tanácsot?
én azt mondanám elsőre hogy egyél napi 1 kiló steak-et az majd dob rajtad egy kicsit, kb 2-3 év alatt hozhat 6-8 kiló izmot, és be sincs tiltva.mást nagyon nem tudok mondani, mert fogalmam sincs mi nem szerepel a wada listán, de feltételezem hogy egy sima joghurt sem biztos hogy belefér, nemhogy roid.
pont ezért vannak direkt olyan orvosok akik felkészítik a versenyzőket nehogy egy lábgomba kenőcs miatt eltiltsanak 2 évre mint Benedek Tibitlehet csinálok is egy ilyen kúrát legközelebb hogy lábgombakenőccsel kenegetem a talpam. megnézem mennyit fejlődtem az eredményeket meg elküldöm a wadának meg esetleg az adatos csávónak, őt hogy is hívták?
mind1hány éves vagy és milyen szinten űzöd ezt a sportot (gerely) hogy pont hozzánk fordultál akik nem értünk hozzá?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
JóGeri.
tag
válasz BÁ Nutrition #25077 üzenetére
19 múltam,és aranyjelvényes atléta vagyok!
A helyzet az h edzőm azt tartja h jó vagyok így...sztem kevés ez a súly.. Vannak orvosok akik megmondják de 100k-ért..
Pont ezért fordultam hozzátok,hátha nem kértek el annyit....ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz JóGeri. #25080 üzenetére
akkor egyél olyat amitől hízol. tömegnövelőt, ill kreatin se lenne rossz, de az már lehet wadás
más: múltkor ez volt a szám amit kerestem [link]
ráéreztem hogy jó csaj van benne[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
JóGeri.
tag
válasz BÁ Nutrition #25081 üzenetére
okés,köszi a segítségeket,azért ha van még valaki aki tud konkrétan tápkieget ajánlani azt meghallgatnám!!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz JóGeri. #25082 üzenetére
az a baj inkább hogy hiába mondunk neked bármit, mert egy komplexebb dologban simán lehet olyan összetevő ami nem wadakompatibilis. minthogy pl a kávé sem az. lehet teát se ihatnál.
gondolom a párizsis zsömi beleférPhelps azt reklámozta hogy attől van annyi energiája hogy minden nap bever egy pizzát. amúgy ez nem hülyeség, de nyilván szarrá volt növizve is pluszban. ill a növihez több ch is kell..
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #25084 üzenetére
növi ,igf is elvileg már kimutatható.... de biztos van valami új csodaszer ami nem, a kérdés az hogy mennyire komoly a vizsgálat,mert ezek ugyebár nem olcsó tesztek
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz JóGeri. #25086 üzenetére
myprotein, magyar oldalon enprotein.hu
elég jó a kreatinjuk, a glutamin is. koffein is jó lenne neked, csak az már wadás. és itt ugyanabba a problémába jutunk vissza
taurin is jó "lenne"
ill a sima tejsavó mehet alapból 100g a mostani kajádhoz naponta.
ezt csináld fél évig aztán meglátod mi történtyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
JóGeri.
tag
válasz BÁ Nutrition #25087 üzenetére
Az igen.."ennyi" a titok nyitja? (hozzáteszem, nem sok mindent értek ebből..főleg h mi minek kell.. )
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Glutamin helyett majd BCAA, A Nitrox ha elfogy akkor vegyed az új fajtát (új összetevők, baromi jó)
A többi OK.BÁ Nutrition: myproteinből kreatint szedtem, olyan jól ledaráltat még életemben nem láttam, mint a finomliszt
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
JóGeri.
tag
válasz BÁ Nutrition #25087 üzenetére
De várj. Most nézegetem, a tanácsodra, az oldalt és nem igen látom a "felkapottabb" vagy a köznép által jobban ismert Biotech és Scitec cuccokat..azok nem is olyan jók??
-
freaghill
őstag
Ez már valami. Az meg már nem semmi..
-
JóGeri.
tag
De ezzel pont van tapasztalatom - csak nem tudom már pontosan h melyik "szer" volt - de nagyon hamar megnőttem erre az 192cm-re és voltam 70kg.. és akkor ajánlottak (csak mondom nem emlékszem h mi volt) egy tápkieget,és mikor elkezdtem versenyszerűen sportolni,akkor derült ki h nem kellene tovább mert gáz a cucc.. Na ilyen hibába nem eshetek már..
-
_NCT
őstag
Mell vót karral karöltve + végére has.
Mellből visszavettem a súlyokat és próbálom mellből nyomni, lentebb engedve. Mit ad isten, most már nem fáj a vállam fekvenyomásnál, kvázi nem vállból nyomok, igaz a súlyok terén picit vissza is estem. De nem baj, minden áron nem akarok nagy súllyal nyomni.
Megint visszazsírosodtam, diétázni kéne, de nem fogok, szerdától Tájboksz edzés lesz kondi mellett, szal úgy hiszem a diétával meg zsírégetéssel nem lesz probléma.
-
törölt tag
válasz JóGeri. #25093 üzenetére
Amit linkelt az a gyártó saját, vagyis a magyar oldala. Többi gyártót megtalálod a shop.builderen vagy a többi gyúróscuccal foglalkozó webshop-on. Ha tudnánk mi elfogadott a te sportodban és mi tiltott, csettintésre kapnál választ, így sajnos nem nagyon lehet segíteni. Az biztos hogy növekedéshez emelt fehérje, szénhidrát illetve zsír mennyiség kell, azt meg nem tudjuk mikor miből mennyit tolsz, hány éves vagy illetve az edzéseid miből állnak. Szóval előbb ezeket kellene letisztázni. Én (ahogy a többiek is) első sorban tejsavó fehérjét ajánlok, BCAA, vitamin. Mást nemtudok.
Megvolt a mai edzés, lábazással nyitottam a hetet. A guggolás még stabilan megy 100kg-s szériákban, feljebb viszont nem mertem menni, a végére így sem volt túl szabályos az utolsó 2-3 ismétlés. Lábtolóra felpakoltam 200kg-t, az laza volt meg a végére kitöréseket csináltam, meg vádliztam. Nagyon jól esett, kegyetlenül elfáradtam.
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #25081 üzenetére
És még a zene is egész jó.
-
Shadowbull
addikt
válasz JóGeri. #25095 üzenetére
ha nagyon nem akarsz sok penzt kolteni, akkor szepen betolsz naponta tobbszor nehany jo nagy adag csirkerizst. Este lefekves elott meg 250g turot lekvarral, vagy amennyit birsz. Reggelire 100g zabpelyhet tejjel, mazsolaval.
ha jol ertem nincs problemad a zsirosodassal, tehat szalkas vekony vagy, akkor nincs mas hatra mint a sok hus + sok szenhidrat, hadd szoljon.
-
JóGeri.
tag
válasz #65313280 #25097 üzenetére
Értem..(fentebb írtam a korom meg h heti 6x edzés= ezt nem lehet csak úgy leírni mint egy kondis edzést..) meg magasságom + súlyomat is írtam.. De köszi a tanácsot!!
Shadowbull: Igen szálkás vagyok, egy csepp zsír sincs rajtam ez a bajom pont.. Tömeget kellene növelnem,de nekem ezek az olcsóbb dolgok amiket írtál jobban bejönnek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest