Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
-
Janaboy
veterán
Puregoldon újra rendelhető 8as próba protein tasak + 1 ajándék Trynow8 kóddal.
Nem kell új fiók.Janaboy
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Elsősorban szegediktől kérdezném, hogy hol lenne érdemesebb kezdőként/újrakezdőként edzeni? A JnM és Gym Class lenne közel hozzám, szóval ezt a kettőt preferálnám. Szerintetek megéri a Gym Class-nél a szauna lehetősége a felárat? Mennyire néznek ki onnan kezdőként a hatvanpár kilómmal?
Köszi!
-
Xelo
addikt
-
pruf
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani bevált orvosokat az alábbi területeken:
- nefrológust, aki jelentős jártasságot szerzett sportolókkal vagy testépítőkre specializálódott,
- kardiológust, aki inkább másodvélemény miatt lenne érdekes de hasonlóképp testépítőkön szocializálódott.Köszöntem!
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
Cranium
tag
Nagyon hulye kerdes: a sulyt ti ugy szamoljatok hogy a rudat is beleszamitjatok, vagy csak a suly tarcsakat?
-
TomDeNemm
csendes tag
kipróbáltam a puregoldon a Trynow8 kódot, még érvényes
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Szakmai megerősítésre volna szükségem. Egy kedves nő ismerősöm szülés után viszonylag gyorsan visszanyerte alakját azzal, hogy ügyelt rá, hogy folyamatos kalória deficitben legyen. Ezt azzal érte el, hogy a vacsorát teljesen kiiktatta, tényleg látványos volt az eredmény. Időközben - hogy izmosodjon, illetve szálkásodjon - a sportot is beiktatta az életébe (súlyzós edzés, futás, Rubint Réka féle ugribugri vegyesen). A problémát abban látom, hogy a kaja nem változott. Pl. elmegy futni (3-4 km), és utána ugyanúgy nincs vacsora. Jól gondolom, hogy ebben az esetben - tekintve, hogy nem aerob edzésről van szó - fontos volna az izmok visszatöltése (ch, fehérje), máskülönben az izmokból fog fogyni? Főleg a futás zavaros víz számomra, hogy ez milyen körülmények között használható zsírégetésre, illetve mikor árt vele az ember? Válaszotokat előre is köszönöm. -
félisten
válasz brembo #171823 üzenetére
Mégis mit szeretnél ezzel?
Szemmel láthatóan jól csinálja amit csinál.
De majd te odaállsz elé, hogy megkérdeztem a számítógépes fórumon, hogy szerintem rosszul csinálod.
Névtelen arcok megmondták, hogy hülyeség amit csinálsz és az eredményeid lehetnének jobbak.
Kibékülős szexre hajtasz vagy mi a cél?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
brembo
aktív tag
válasz D1Rect #171824 üzenetére
Békülős szex is jó ötlet, de nem ez a cél, másjellegű a kapcsolat
Természetesen nem a fórumra hivatkozva szeretnék beleokoskodni a dolgaiba, csak szoktunk beszélgetni erről, és ő - mondjuk úgy - az elméletről kevesebbet olvasott mint én. Tekintve, hogy már elég vékony, nem elsődleges célja a további fogyás, főleg nem izomtömegből. A cél némi izomépítés, illetve további zsírégetés. Nekem az maradt meg, hogy egy tempósabb futás, súlyzós edzés után a glikogén raktárak kiürülnek, megnyílik az anabolikus ablak (bár olyat is olvastam, hogy ennek nincs akkora jelentősége), és ilyenkor fontos, hogy kapjon tápanyagot az izom, különben elkezdi magát leépíteni, vagyis a hatás kontraproduktív bír lenni. Tehát igazából azt gondolom, hogy egy esti edzés után a vacsora hiánya nem szerencsés, erre kértem megerősítést, az ő példáján szeretném én is jobban megérteni ezt. Vagy ez az edzés utáni intervallum túl van misztifikálva, ha másnap megfelelő fehérjedús az étrend, akkor hosszútávon nem tesz kárt az izomtömegben? -
aleister
veterán
válasz brembo #171826 üzenetére
Ha már vékony, akkor az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a diéta elérte a célját. Nem kell tovább csinálnia. Erre egy lapáttal rátesz, hogy izmot szeretne pluszban, ami csak kalóriatöbblettel megoldható.
A fentiekből következik, hogy igen, kell neki a plusz kalória edzés után.Illetve mit ért/értesz némi izomépítés alatt? Arányosan mindenhova? A vállas, négyzetes mellű, kockás hasú lányok sokaknál inkább maszkulin érzést adnak szvsz.
Ha a "nőies" izmokra gondoltok (ízlésesen izmos comb, kerek fenék), akkor nézegessen fitness videókat. A barátnőm pl Kolosszár Enikő (fitness világbajnok) videói alapján edz. De ott vannak a klasszikus termi farizom gyakorlatokat is, pl Kálmán Csillától.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz aleister #171829 üzenetére
Azért ehhez hozzátartozik hogy kezdőként, újrakezdőként lehetséges izmot építeni deficitben is egy ideig.
illetve egy kezdőnél azon aggódni h vállas négyzetes mellű lesz… lol. S a comb/fenék izmok egyik legnagyobb izmok, ilyen teszetosza félkardiónál érdemesebb rendesen súlyokkal terhelni…
-
Graphics
Jómunkásember
MarathonTime-os fehérje kóstoló megjött, nem szarakodtak, még 10db ajándék tasak BCAA-t is tettek mellé
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
aleister
veterán
válasz bigmasterg #171831 üzenetére
Hát nemtom. Az Enikőnél maradva ez az én szememnek már nem nőies, pedig naturál.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Xelo
addikt
válasz aleister #171834 üzenetére
általánosságban engem se vonzanak a kimondottan izmos csajok, egy kivétellel.. Lean Beef Patty-vel szivesen megismerkednék közelebbről
-
bigmasterg
addikt
válasz aleister #171834 üzenetére
Ez a képen ugyanaz a csaj, mint aki fent ugribugrizott?
Az ugye megvan, hogy a valóságban nem így néz ki? Felülről érkező fények, túltolt kontraszt és clarity a képen. Az általad feljebb linkelt videón sem épp így néz ki.
Nem ismertem eddig, rákerestem, egy vékony csaj egy pici izommal. Ezt nem nőisesnek nevezni? [link]
De ízlések és pofonok.. -
aleister
veterán
+1
Aranyos ez a Sovány Marha.bigmasterg:
Igen, ugyanaz a lány. Azért linkeltem, hogy lásd, hogy nagy súlyok nélkül is el lehet ezt a formát érni. Ő tipikusan gumiszalaggal és kézi súlyzókkal edz. A fotói 90%-án full nőies. A konkrét linkelt fotóra visszatérve, azért ennyire maszkulin, mert ez versenyforma, picsa alacsony TZS-vel. ezzel szemben az edzés videói meg diéta előttiek.
Kérlek, a fotózásról ne nekem.
Jó formáról lehet szar fotót csinálni, de egy kaka alapanyagból nincs az a hosszúságú clarity csúszka, ami után ilyen lesz végeredmény.
aelod
Rá. Nézett is a munkatársnőm.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz aleister #171839 üzenetére
"Kérlek, a fotózásról ne nekem. "
Lehet meglepődnél ... de ebben a topicban nem akarok fotós kukiméregetésbe belemenni. Maradjunk annyiban, hogy fotóztam már esküvőt Angliában, Franciaországban, Németországban, Horvátországan. De itthon is valahol 200 körül lehet a száma.
Az ON topicra: annyi hogy viszonylag alacsony a TZS, de még mindig nem túl izmos.
"Véletlenül" egyik csaj sem fog verseny szintre lediétázni.
Alap felvetés az volt, hogy kell a súlyzós edzés a csajoknak is és nem kell attól tartaniuk, hogy túl izmosak vagy férfiasak lesznek.Elhiszem, hogy naturál a csaj, de nem egyszer használnak illegális szereket egy sima bikini formához is.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz bigmasterg #171841 üzenetére
Tegyük ezeket oda ahová valóak a kukába:
- a súlyzós edzestől a nők férfias izmokat növesztenek
- este 6 után ne együnk
- "bro split"
- diéta= csirke rizs"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
LLapy
csendes tag
Sziasztok!
A gorillasports.hu-ról rendelt már valaki? Van velük tapasztalat? (szállítás, minőség, ilyesmi)
Ottoni edzéshez vennék sima egyenes fekpadot... Legalábbis arra jutottam, hogy árban és terhelhetőségben ezek érik meg a legjobban. De nem tudom nem bánom-e meg később, hogy nem dönthető...
zizé
-
aleister
veterán
válasz bigmasterg #171841 üzenetére
Rosszul értelmezted, ha ez szerinted a fotós kukiméregetés szól. Ezt pont, hogy te kezdted ezzel a "mindenhol IS fotóztam már" dologgal. Én is esküvőt fotózok már évek óta. Sikerült pár versenyt is megnyernem. Tökéletesen tisztában vagyok, hogy miért lett olyan ez a fotó, amilyen.
Itt ezen túltekintve a téma volt a lényeg. Az a has már férfiasan kockás, a jobb és bal mellizom is markánsan elvált egymástól, és a vállizom is látványosan kirajzolódik. Ezek nem lennének szembetűnőek, ha:
1. nem lenne ilyen alacsony a TZS-je
2. nem lenne ennyire izmos
... a mértéktől függően és/vagy logikai kapcsolattal.""Véletlenül" egyik csaj sem fog verseny szintre lediétázni."
Pedig tipikusan a nők szoktak ezen a területen túlzásokba esni. Hiába lőttek már rég túl a célon, a testképzavar miatt még tolják a diétát.Összességében a mondandóm lényege az lett volna, hogy attól, hogy gyúrós topicban vagyunk, nem kell rögtön a " progresszív súlyzós edzés kell"-t lökni mindegyik lány betévedőnek, főleg, ha csak egy kis izom felszedése a cél. Erre vannak direkt női sportok, gyakorlatok, ahol ráadásul még csak le sem sérülhet. Ettől függetlenül ésszel, az arányosságot szem előtt tartva bátran lehet teremben is edzeni, lásd a linkelt Kálmán Csillás videót.
aelod:
Mijaza bro slpit?[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- E-roller topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok