Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLapy
csendes tag
Sziasztok!
A gorillasports.hu-ról rendelt már valaki? Van velük tapasztalat? (szállítás, minőség, ilyesmi)
Ottoni edzéshez vennék sima egyenes fekpadot... Legalábbis arra jutottam, hogy árban és terhelhetőségben ezek érik meg a legjobban. De nem tudom nem bánom-e meg később, hogy nem dönthető...
zizé
-
LLapy
csendes tag
Ki milyen kalóriaszámolós appot/honlapot használ?
A többek által ajánlott myfitnesspal nem telepíthető a telómra(régi az Android)...
Yazio, Cronometer, esetleg Kalóriabázis?Ha van olyan aki váltott valamelyikről leírná, hogy miért?
Olyan kellene aminek az adatbázisában itthon is kapható termékek is vannak.zizé
-
LLapy
csendes tag
válasz n.gab #172139 üzenetére
Attól is függ, mire használnád(erőemelő/súlyemelő/body), pl.: fontos-e, hogy minél szabványosabb legyen?
Lehet még érdekes a csapágyazás, a rugalmasság, a hossz.
Ez pl.: egy jó videó a különbségekről: [link]Ha csak valamilyen általános rudat vennél, akkor majdnem mindegy. Nekem is az volt sok éve és az első rudam kb. ilyen decathlon/insportline kategóriás legalja volt....
De azóta is megvan, nem tört ketté....zizé
-
LLapy
csendes tag
Énisénisénis akarok videót mutatni....
Ezt Lú bácsi csinálja a róla elnevezett gyakorlatban... (de a súlyemelők őrültek )
Kb egyszer próbáltam, nekem nem jött be, de attól még érdekes gyakorlat:
JútyúbKíváncsi lennék mennyire vállgyilkos a dolog. Nyilván végiggondolta és neki nem az, gondolom nem kockáztatná egy hülyegyakorlat miatt a karrierjét... Persze nála nem is a nagyobb váll a cél.
Nagy a mozgástartomány, dolgozik a teljes vállizület, szóval... érdekes...
Lehet rehabra jobb lenne persze az övénél jóval kisebb súllyal.zizé
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest