Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz aelod #118763 üzenetére

    most néztem egy videót. Linkeltem mára faxit, mert szerintem van benne ráció amiket mond.

    Abból indulunk ki amit már beszéltünk párszor, hogyan kellene edzenünk, azaz naturálnak a legjobb a minél magasabb frekvencia (magyarul elég faxul hangzik). Azaz legalább 48 óránként megedzeni egy izmot, de akár naponta.

    A gondolatmenet lényege az volt, hogy aki viszont hajlandó lenne heti 5-6szor edzeni, vagy mondjuk akár csak négyszer, pláne olyan edzésfilozófiai háttérrel mint akár te (edzünk keményen) annak nem való ez.

    Ha heti háromszor akarsz felhúzni guggolni, akkor úgy kell edzeni ami neked a hardkór (jó értelembe vett) hozzáállásoddal nem fog menni, mert nem érzed majd hogy edzettél.

    Ha mondjuk az edzésterved nézzük akkor vannak benne "könnyű" napok de ahogy mondtam 8-10 ismétlés deadlift minden csak nem könnyű. Az 5-ös napon is gondolom azért odavágsz neki, nem pedig mittomén 75-80%-al dolgozol bukás előtt 2 ismétléssel 2 sorozattal.

    Lehet hogy tévedek, de szerintem ilyen edzéstervhez nem tudod átállítani az agyad... Pláne hogy van motivációd "versenytárs" így meg még durvább a dolog..

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák