Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Zola007 #105957 üzenetére

    Nem olvasod eleget ezt a topicot. ;]

    (#105958) Zola007
    Azt én pont lekakkantom. El akarok jutni odáig, hogy elinduljak kisebb hazai erőemelő versenyeken. Hosszú még az út odáig, de biztos vagyok benne, hogy menni fog. Nyilván ez itt senkit se érdekel, mert mindenki a strandra gyúr. ;]

    (#105960) itouchfan
    Akkor sikerült normális edzőhöz menni. Becsüld meg, mert ritka az ilyen. :)

    (#105961) Dani82
    Nem a szakmával van a baj, hanem a sok kóklerrel, aki életében nem sportolt semmit, de hirtelen indíttatásból elvégzett egy fél éves hétvégi edző tanfolyamot és ennek megfelelő tudással, tapasztalattal kezeli az ügyfeleit.

    (#105962) Zola007
    Ez a fekpados, picsa égnekállós lábemelés nálunk is divat a csajok körében. Nem értem mire jó ez, ott egy rakás gép hasra, ott vannak a haspadok, a húzódzkodó-tolódzkodó állványok, illetve a talaj meg a polifoam is. Szerencsére nem kellett még várnom rájuk. Viszont a keret mellől küldtem már el az egyik edzőt, meg három tini csajt. A marhája beállította 3-4 kilós kézikkel bicepszezni a csajokat a kerethez, én meg épp guggoltam volna. Eleve semmi értelme olyan kis súllyal csinálni, hogy fél órán keresztül, unott képpel szenvedjék végig az ügyfelek, de azt mondta a lányoknak, hogy most tonizálnak. Akármit is jelentsen ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák