Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz negyven2 #7704 üzenetére

    Én akárhányszor lépek be/cserélek szerót stb. stb. mindig ilyenekkel rak össze. Hülyegyerek lő mindenre, ami mozog. Elmegyek mellette kocsival 20 méterrel arrébb legalább, és csak azért is lelő auto aim-al. Ha véletlenül nem sikerülne, kocsiba pattan és üldöz amíg meg nem öl.

    A legjobb amikor megölhetném, de nem teszem (kocsival kikerülöm, vagy kiszállok de nem lövök), vár pár másodpercet és megöl. És mindenki, hangsúlyozom MINDENKI! ilyen, akivel eddig találkoztam. Úgy pofánb**** az ilyet..

    Meg a passive mode a legjobb, bekapcsolom, állok valahol. Kiszáll, géppuska piffpiffpiff halott vagyok. Újraéledek, passzív mód továbbra is aktív. Így aztán sokat ér. Persze néha tényleg működik, bár ki nem szarja le, akkor meg elgázolnak még gyorsabb is.

    Esküszöm a 4 multijában ehhez képest szentek voltak.. 1-2 gonosz helikopteres emberen kívül akárhányszor felléptem, csapatban mentünk kocsikkal (persze 4-5 tök ismeretlennel), meg helikopterekkel..stb.

    Ez az egyedül a világ ellen nagyon nem az én műfajom. Egyedül a jövőbeli kiegészítések/online bővítések miatt nem akarom eladni és venni egy sokkal sokkal jobb játékot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák