Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Éppen most rakom újra a játékot Win 10 es oprendszerre ,nagyon kíváncsi leszek hogy fog e még szívatni ezzel az indításos update-vel
-
Submarine
senior tag
Sziasztok! Hogy tudom a térképet fixre állítani, hogy ne forogjon (észak mindig észak legyen).
Lehet degenerált vagyok, de én így nem tudom használni.. már teljesen szétakaszt.
Amúgy lenyűgöző lenyűgöző a cumó, tegnap kezdem vele játszani. -
titán
válasz 4264adam #28150 üzenetére
Szupi!
Ez a ram dolog ismeros, bar nekem nem a vga-rol. Mikor bedobtam a 6gb melle a masik 6gb-ot a lapba, na akkor latom, hogy milyen szepen terjeszkedik a win. Mar maga a windows is sokkal tobbet kajal, hasznalja a rendelkezesere allo eroforrasokat. Ennek speciel orulok, azert van, hogy hasznalja, nagyon siman, roccenesmentesen fut minden. A jatekban nem tudom mi nalad ez a frissites, az az 55 megas mar regebben jott, 20-a ota nem volt semmi szerintem. Nalam speciel nincs gond se a menuben, se a jatekban es pl. a lovoldozesnel korabban tapasztalhato akadozas is megszunt. Akarmilyen csetepatet robbantok ki, vajsiman fut.
-
Plata
félisten
Szerintetek melyik a legszebb nyitható tetejű kocsi online-ban?
Már van 4 féle a garázsban. -
Puma K
nagyúr
-
4264adam
veterán
válasz Speed® #28165 üzenetére
Sajnos nem, patch probléma, volt már ilyen jött egy újabb patch majd megszünt, ahogy írtam monitorozva 0%-ra esik a gpu akkor akad meg a menü. Ha vsync on akkor pedig nem használja a gput játék közben 100%on de most újra raktam meglatom mi lesz illetve kiprobalom a legfrisebb driverrel
-
Hauptmann
addikt
válasz Wiz Khalifa #28167 üzenetére
Pont a niggerekhez illó stílus.
-
misi021
tag
Valaki nekem csak ebbe segítsen !!!
Megvan a Fix 60FPS de az ugrás nem jó valahogy
Story módban ha ugrok lecsökken 5-7 FPS-em, de MIÉRT
Online-ban semmi gondom nincs.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz h1ght3chzor #28177 üzenetére
Feltelepited az msi afterburnert a rivatuner statistic serverrel egyutt. Elinditod az msi afterburnert, settings - monitoring fulon a framerate-ra kattintasz es kipipalod a show in on screen display lehetoseget es leokezod.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Amint látod, hiába a GPU ereje, 100%-nál több kellene az én procimból ennek a játéknak Minden más game mellett a GTX 970 is 100% az I5 3470(60-70%) mellett. Proci igényes mint a BF4 64 fős multi az I7 K-s procinak.
[ Szerkesztve ]
-
misi021
tag
"Valaki nekem csak ebbe segítsen !!!
Megvan a Fix 60FPS de az ugrás nem jó valahogy mert akkor beakad egy kicsit, de csak ha ugrok
Story módban ha ugrok lecsökken 5-7 FPS-em, de MIÉRT
Online-ban semmi gondom nincs."Nekem csak ezt az egy problémát kéne orvosolni.
Valaki tudna megoldást mondani rá, mi lehet a gond ?Vsync off és a Ignore Suggested limits Off
i7 3770
MSI GTX 970 Gaming 4GB 100ME
HyperX 8GB RAM -
misi021
tag
Windows 10 Pro van fent nekem
-
watador600
senior tag
Halljátok, az miért van, hogy nem kapok új napit? Még a tegnapi van... Reggel is néztem, most is, és a tegnapi van továbbra is.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Zafir78
tag
Sziasztok !
Kisakkoztam egy olyan beállítást (normal-high vegyesen), hogy tükörsimán fut autózás, repülés, lövöldözés közben is. Egyedül épületek belsejében (Michael, Franklin háza, Ammunation üzlet, stb.) laggol. Ez mitől lehet ? Vsync off-ban van. Melyik beállítás hathat erre ? Legújabb nividia driver van fenn, gtx 570-el tolom, i5 2500K, 8gb ram. Benchmarkban is bőven megvolt az átlag 60 fps. Csak emiatt nem vennék mindent lejjebb, mivel annyira nem sűrűn kell épületekbe bemenni, máshol meg jól fut. Kösz, előre is ! -
faranus
aktív tag
sziasztok
Egy barátommal szerettünk volna GTA 5 onlinet tolni xbox one-on, de sajnos egy olyan probléma jön elő mindi amitől nem lehet. Úgy szoktuk kezdeni hogy csinálunk egy partyt amibe ketten vagyunk, elindítjuk a játékot, egy sessionbe vagyunk addig minden príma, de ha bármilyen jobot inditunk vagy heistet az invig eljutunk bent vagyunk mind a ketten lobbyba, elindítom bedob a gambe de akkor a térkép fölött kiírja hogy ...left the game, és egyedül maradok a jobba. Szerintetek mi lehet a gond? Ez az első konzolos multi játékom eddig mindig csak pc-n toltam. Minden eredeti net van és mégsem megy. és 10-ből 10 szer csinálja meg ugyanezt.
tisztelettel faranus :R
-
faranus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest