Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz andris5 #28900 üzenetére
Ha minden áron laptopnál akarsz maradni, akkor Nvidia GTX950M / GTX860M-nél alább ne add a dedikált VGA-t, laptoprociból Intel i5-ösök között nézelődj az is minimum 2.5Ghz-cen járjon, RAM meg minimum 8GB legyen benne.
Ha van MSATA csatlakozó a gépben akkor abba menjen egy SSD a gépben lévő HDD mellé. SSD-re menjen a rendszer, HDD-re meg a játék-film-zene stb.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
buek1967
tag
válasz andris5 #28900 üzenetére
[link]
8560w-n elég jól megy. Én is meglepődtem, de még ezen is jól fut 720p-ben: [link]
Még jobb lenne talán a Dell M6600, de most nem kapható. [link]
Mondjuk ezek azért nem könnyű gépek, viszont minőségi, csendes, hűs, erős darabok, össze sem hasonlíthatók a consumer gépekkel.Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Geryson
addikt
Hát sziasztok! Visszatértem, augusztus vége óta. Akkoriban az volt a gondom, hogy kifagyott a gépem, ahogy elindítottam a játékot. Visszaküldtem gariba a 7990-et, több mint 1 hónapot vártam rá (memóriahibás volt a kártya), megjött csütörtökön az új ÉS még mindig kifagy! Mondjuk az már jó jel, hogy egyre feljebb és feljebb tolom a grafikát és most már tudok játszani, azaz ergo tényleg lehet, hogy a tápom a gyenge, nem tud az egyik szálom leadni elég kraftot. Most full grafikán nyomom 1280x1024-en, csodaszép a játék, csak még tesztelem, hogy mit bír és persze a jövő héten veszek egy új tápot.
Iszonyatosan feelinges a játékot, valahogy nekem sokkal jobban bejön mint XBox-on. Lehet azért mert ez előtt székben tudok ülni.
Valaki egy kis cruise?
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz #21346560 #28912 üzenetére
Ne is mondd. Tiszta gyökér ez a dolog így, de hát ennyit bír a gép jelenleg. Már írtam a scan-nek, hogy hogyan tudom visszaküldeni a kártyát.
Nem szoktátok neki csapatni amúgy, mint anno volt a GTA IV-ben is egy haláli jó kis PH-s csapat?
-
-
Puma K
nagyúr
válasz Geryson #28913 üzenetére
A IV-ben találkoztam random magyar formákkal anno akik nem is voltak PH!-n azokkal tök jól elvoltam, de nem látom őket, hogy játszanának az V. résszel... lehet ők is gyerekes családapukák-anyukák lettek vagy a világ másik végére költöztek esetleg mindkettő... (ezt a facebook ismerőseim alapján szűrtem le... csomónak gyereke-felesége van és a világ messzi pontjain élnek más-más időzónában).
Én is adnék mindenféle közös véletlenszerű hülyéskedést, de nem tudok annyit gép előtt lenni mint anno a IV-nél.
-
-
parkr
őstag
éjszaka az épületek körül fényes homály látható ezt hogyan lehet kikapcsolni?
illetve a karakteremet ha közelről nézem egy fal mellett akkor kicsit szellemképesnek tűnik, másnál is van ilyen? -
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #28917 üzenetére
Hehe, rád még emlékszem is! Nem Bátor, a kutya volt az avatarod?
Én januárban toltam egy kicsit a V-öt, utána abszolúte leálltam, de azért most így érzem, hogy PC-n elég sok időt el fogok tölteni előtte. Hú, a IV-et elég masszívan kipörgettük anno, mennyi és mennyi PH-s összejövetel volt...
Néztem tegnap, hogy a full gameplay 7 és fél óra a Youtube-on, gondolom nem elsőre. Szóval számolok vagy 15-20 órával, komótosan...
-
rup1u5
nagyúr
válasz Geryson #28919 üzenetére
bizony Courage volt az avatarom sokáig.
Nyáron volt egy hetem kipróbálni az V-öt. Nagyon tetszik az atmoszféra, órákra elvesztem a világban. Multiban még nem jutottam sehova, csak bénáskodtam egy sort. Azt hiszem ez az epizód nekem nem a multiról fog szólni. Nekem tetszett a multi egyszerűsége a IV-ben, itt meg csak nézek, hogy most mi a franc történik....semmit nem értek belőle.
XP és pénzvadászat, Heist-ek, autók tuningolása....pont azok a dolgok amik engem hidegen hagynakAzért a IV is vissza fog kerülni a gépre hamarosan. Érkezik a tuningbarát 6magos/12 szálas Xeon úgyhogy rá fogom engedni kimaxolva
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #28920 üzenetére
Miért, ebben nincs olyan multi, amiben csak mászkálsz? Free ride csak van itt is, abban viszont verhetetlen élményt ad. Én tegnap vagy 4 órán keresztül krosszmotoroztam, annyit felderítettem, hogy már csak egy kis repülő kell a többi részhez. Megállsz, ciripel a tücsök, a madarak szállnak, a vonat közlekedik, az autók dudálnak. Tiszta királyság...
-
rup1u5
nagyúr
válasz #97716736 #28922 üzenetére
Az utóbbi időben inkább ezt szeretem csinálni. Múlthéten is lementünk Brightonba, kiültünk a napos tengerpartra és órákig hallgattuk a tengert. Priceless!
(#28921) Geryson:
Nem tudom. Biztos van olyan is. Én mindössze kb 1-2 órát multiztam de az biztos, hogy nekem szokni kell még.
Azt se tudtam mi történik körülöttem. Mindenféle SMS-ek jöttek amik elég idegesítőek. Mikor megálltam, hogy elolvassam, hogy milyen küldetések is ezek akkor rendszerint megjelent valamelyik f@sz a páncélozott autójával és kinyírt. Mikor véletlenül csatlakoztam valahova és fogalmam nem lévén a dolgokról bénáztam valamit már jöttek is a megjegyzések, hogy "n00b".
Első benyomásom a multiról, hogy túl sok minden, túl gyorsan történik és nincs időm tájékozódni.
Legalább is a IV-hez szokott agyammal párszor még neki kell futnom majd.IV-ben a kedvencem a Team DM volt úgy beállítva, hogy a radaron csak akkor látod az ellenséget ha távol van. Azt nagyon szerettem! Igazán élvezetes csapatmunka, taktikázás és vadászat lett néha ezekből.
Kár, hogy csak párszor jött össze jó társaság, mert a játékosok 95%-a rögtön kilépett mikor meglátta, hogy nincs blips a radaron. Nem tudom V-ben lehet e ilyet de jó lenne. Free mode-os csapat-marhulások gondolom itt is simán mehetnek. Azt is jó lenne kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Geryson
addikt
válasz #97716736 #28922 üzenetére
Hát nem is tudom. Hétvégén futottam egyet az eső után vasárnap (tényleg), de bizony utána nem ültem fel a mocimra, csapattam végig teljes gázzal a városon, ütöttem el pár embert, majd a hegyre nem hajtottam fel a legmeredekebb részen és nem kergettem meg pár őzet.
-
RoMix85
aktív tag
válasz rup1u5 #28923 üzenetére
1-2 óra játék után átlátható lesz
egyébként singleből indítva, tudsz privát "session" szervereket indítani, ahol csak te vagy +akiket meghívsz. Szvsz olyan mint egy single... gyakorlásnak, mászkálásnak, ismerkedésnek tökéletes.Az sms-ek mutatását, pedig ki lehet kapcsolni.
-
nagybá
senior tag
Helló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Config: FX6300, GTX 760, 4GB RAM.
60-70 FPS-sel megy az ajánlott beállításokkal (többnyire high), viszont egy idő után el kezd szakadni a játék. Illetve, akkor is ha gyorsan berepülök a városba.
Null grafón dettó.
Nem tudjátok, hogy ez mitől lehet?Előre is köszi!
-
Franklin
addikt
Hátha ez a videó meghozza az emberek kedvét a játékhoz :-)
Érdemes megnézni a korábbi részeket is, vannak sírva fetrengős jelenetek :-D
-
Źşë'
addikt
válasz Franklin #28932 üzenetére
egyébként szerintem GTAIVnél több vicces random jelenet volt, és pont a fizikának köszönhetően, ezt a vidit végig néztem, és leginkább abból fakadnak ezek a jelenetek ahogy van animálva maga a játék, ill. az online internetes lagtól... amit szánalmasnak érzek egy ilyen játéknál, nem tudsz beszállni haverod autójába, laggolva ugrálnak az autók és a pedek... engem inkább frusztrál mint szórakoztat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Modst3R
senior tag
Mit gondoltok az ilyen módok mennyire müködnek??
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Źşë'
addikt
bár a lag jelen volt a IV. résznél is, abból adódóan ahogy a játék meg volt valósítva (konzol portra gondolok)
még egy régebbi videóm, amibe belekerült pár ph-s user is, többek között, rup1u5"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
Lehet már volt a kérdés, sőt az is lehet, hogy még nem és csak nálam ilyen.
Van egy i7 4700MQ 4magos, 8szálas, 16gb ramos, nVidia 750M 2GB SLI (2db vga) notim és egy LG 21:9 ultra wide monitorom.
2560x1080-ba játszom, high beállítások mellett is szépen fut (50-60fps) viszont néha ahogy fordulok, "hullámzik" a kép, mármint hasonlóan mint amikor egy telefon kameráján keresztül nézzük a monitort, és így "lassabban fut le egy kép".
Ez csak nálam jelentkezik, vagy másoknál is? Nem állandó, csak néha, viszont engem roppant mód kezd zavarzni.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Puma K
nagyúr
válasz Genius007 #28938 üzenetére
A kiszámolt képkockát fentről lefelé frissíti a monitor. Ha hirtelen van FPS különbség akkor van csúszás amit te is tapasztalsz erre van a v-sync ami vagy 30 vagy 60-on jobb monitorokon 144-en próbalja tartani a képkockák számát másodpercenként.
Ha ha nem akarsz v-sync-et kapcsolni akkor vegyél lejjebb mondjuk kezdésnek az árnyékból vagy a tükröződést kapcsold ki esetleg full off tesszeláció.
-
debrecenikri
tag
Van itt olyan, aki kapható egy hidrás human raidre?
[ Szerkesztve ]
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
ohcard
tag
válasz debrecenikri #28942 üzenetére
Azt már Hydrával is csinálják?
-
Genius007
őstag
válasz 4264adam #28940 üzenetére
Be van kapcsolva a Motion Blur, de ez nem az, azt ismerem már anno NFS korszakból, és ez más.
Tényleg olyan mintha az FPS különbségből adódna hirtelen ahogy fordulok, hogy lassabban dolgozza fel, vagy nem is tudom, a vSyncet nem szeretem bekapcsolni, de megnézem, hátha segít, köszönöm!
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Geryson
addikt
Nem hiszitek el (én sem teszem), de a tápegységem volt rossz. Másfél éves, 50 ropis, 1000-es Chieftec és persze pont már nem volt rajta gari...
Hú, 1920x1080-ban, minden very high/high-on, hát nem gyenge a látvány...
Esetleg ma délután valaki egy kis gurulás mindenfelé?
-
Geryson
addikt
Térképen a "Chiliad Mountain State Wilderness" feliratnál találtam egy elég masszívan körbekerített kolóniát, persze beugrattam. Bent mindenféle meztelen férfiak rohangáltak és persze elkezdtek rám lőni.
Milyen jó helyre sikerült bejutnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest