Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz asdf_ #20901 üzenetére

    Panasonic boltban (Ferenc-körút) vásároltam, így elsőre oda vittem vissza, csak ők mondták, hogy menjek a szervizbe vele, mert ők is oda küldenék, csak az hosszabb folyamat. Kalotaszegi szervizbe bevittem, ahol az első 2 alkalommal egy srác normálisan átvette, a mai ügyintéző volt csak paraszt.

    Tehát ha ezután visszakapom, hogy szerintük ezzel nincs hiba / javították de mégse, akkor menjek vissza a Panasonic bolthoz és bízzam rájuk? Valahol régen úgy hallottam, hogy 3. javítás után igényelhetek cserét, amennyiben még létezik a termék. Ha ez igaz és ma is így van, akkor letesztelem újra és ha rossz, cserét követelnék.

    Egyébként, de ez csak saját vélemény, az egész gariztatási folyamatuk fura nekem. Az Olympusnál van kiskönyv és oda írják, ha gond van, itt nincs. Egy számlával kell rohangálni, azt kérik be, adnak egy átvételi nyilatkozatot majd ha kész, vissza kapom a számlát és ennyi. Semmi nincs feltüntetve, hogy hányszor volt ott, mennyi időt töltött náluk, ugyanis azt hozzá kell adni a gari idejéhez. Én mindig lefotózom a papírt, hogy igazolni tudjam, hányszor voltam ott, illetve a számítógépben nekik is biztos meg van, de pl. sehol nem kaptam infót arról, hogy akkor az objektív gari ideje xy idővel megnőtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák