Új hozzászólás Aktív témák

  • Superhun

    Topikgazda

    válasz LógaGéza #11317 üzenetére

    Még nem volt meg sem a felszólító levél, sem a vásárlók könyvébe írás? :( Nem akarlak elkeseríteni, de ha hagyod, hogy egy trehány, sufni GSM bolt 3 hónapig játsszon veled és ne végezzen el ennyi idő alatt egy 3 munkanapos cserét vagy pénzvisszafizetést egy olyan terméknél, amivel tele a piac, akkor azt kell hogy mondjam, hogy részben ebben te is hibás vagy. :(

    Itt nem tudom, hogy megér-e még egy misét indítani a békéltetőekkel is. Ha őket is bevonod, még inkább elhúzódhat a dolog. Eléggé elfoglaltak. Az is kérdéses, hogy a velük való "fenyegetésre" is hogyan reagál a bolt. Lehet, hogy betojnak, de az is lehet, hogy kiröhögnek, mert már van tapasztalatuk a békéltetőekkel és tudják, hogy valójában nem kötelezhetik őket semmire.

    A tértivevényes levél mindenképpen menjen el a boltnak, amiben felszólítod őket az azonnali fizetésre. Azt sajnos nem tudom, hogy mennyi fizetési határidőt kell megadni ilyen esetben. Talán a kézhezvételtől számított 3 munkanap is lehetséges. Az összeg legyen a telefon teljes ára + a szállítási költségek + a levelek feladási díja + az üggyel kapcsolatban felmerült egyéb költségek. Ha nem fizetnek, akkor jogi útra tereled a dolgot. Röviden írd le a történted is és azt, hogy miket ígértek eddig.

    Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák