Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz inf3rno #69694 üzenetére

    Sót keveset eszem. Már a krumplira sem teszem. Csokoládét kivettem, meg a süteményeket is. Bab az megy. Se sör, se fagylalt nyáron, már lassan semmi. A kolbász és májas elhagyásán is gondolkozom, mert feldolgozottak. Bár a májast nagyon szeretem. Mondjuk a méznél is riogatnak, hogy az is káros, mert cukor. Csak az a baj, hogy így már minden kiesne. A vörös hús bélrákkeltő, meg nem jó a hasnyálmirígynek, a zsír szintén káros. Már minden az...Azért mindent nem szeretnék kivenni. Csirkét nem ehetek mindig. Így is csak kétszer van hús a héten, egy vörös és egy fehér. Azért megnézném ezeket a kutatásokat, amik mindenre rákkeltőt mondanak, hogy vajon milyen populációnál mértek? Sportolók voltak a merítésben? Mennyien ittak és dohányoztak ezek közül. Ettek zöldséget, gyümölcsöt? Na itt szokott jönni a bökkenő. A hús szabadgyököt is termel, főleg a füstölt, igen ám, de ez lefojtható antioxidánsokkal és felszívódást lassító rostokkal. Erről megint nem írnak...Persze nem eszem sok húst, de teljesen elhagyni? :F

Új hozzászólás Aktív témák