Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz Hi!King #46698 üzenetére

    Hi!King: gratulálok, szép teljesítmény :R .

    Ismerős 3:19-et ment múlt vasárnap, ma meg 3:15-öt maratonon, Tatán.

    5 peaks of Mátra: én most csak azokra a Csanya versenyekre megyek, amik már be vannak fizetve. Nálam a covid körüli nyilatkozata kicsit felnyomta a pumpát a fejemben.

    A KÖR: Csipi talán mikor összehasonlította UB-vel akkor írta, hogy kb. 70 km-ert kell (tippre) futni ahhoz, hogy szintidőn belül beérj. A nehézsége az, amit Chuck Norris is írt, hogy nagyon kell ismerni a terepet, meg az, hogy van egy-két hely, ahol elég nehezen járható a terep, lassan tud csak haladni az ember.

    itouchfan: Vérmókust néztem már, be is van tervezve decemberre. Mókuskör meg tök jó kis kör, nem durva, nincs benne sok szint, csak a Nagy-kopaszra kell kicsit kapaszkodni.

    Ma szenyó voltam. Tatán 14 km-ert futottam a távot 3 részre osztva, egyre jobban emelve a pulzust (baxtam ma a kíírt edzésre). 1 kör 7 km. Ezt szépen "nyugodtabban" futottam, aztán a vége felé picit emeltem a pulzust. Azokat akik leelőztek, kezdtem visszaelőzgetni. Egy-kettő próbált velem lépést tartani, de ha hallottam hogy jön, még 1 fokot tekertem rajta, majd vissza. Ha utólért, megint tekertem rajta. Egy futó maradt, aki tartotta velem a tempót, akkor el kezdtem vele beszélgetni, hogy én csak edzést futok, meg milyen szép a tatai tó stb. Szegény válaszani alig bírt, meg is jegyeze, hogy te még tudsz beszélni is. Mondom persze, meg utolsó 3 kiliben szeretném kicsit felkapni. Akkor már látszott, hogy kezd lelombozódni. És tényleg. Csipogott az órám hogy 11 km, én meg még egyet tekertem a fűtésen. Mondta próbál velem jönni. Én meg persze nyulazok neked. Kb. 1 percet jött mögöttem. Jó érzés, persze szenyó dolog volt.

Új hozzászólás Aktív témák