Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    Sziasztok!

    Nem vagyok nagy fórumozó (írásban), de sok év óta olvasom a PH-t, 1-2 éve ezt a futófórumot is, és hüledezve látom sok embernek milyen szép eredményei vannak. A PH-s Strava csoportban is bent vagyok(egy kutyafej a képem), és a Garminban is (735 xt-t használok).

    Magamról annyit, hogy a pk-s futás híve vagyok, immár több mint egy éve ezzel a módszerrel edzem. Gyors nem vagyok. Fm eredményem: 1:52, ami menne gyorsabban is szerintem, de egy ideje nem futottam fm-et versenykörnyezetben. Első és egyetlen maratonomat pedig 4:01-gyel fejeztem be tavaly októberben. Inkább a terepfutás érdekel, edzésnek is utoljára a Gerecse20-at (19.5 km 500 m+) futottam le (2:09), készülve a 3 fős UB-ra.

    Mivel gyors nem vagyok, ezért inkább a táv növelése a cél, az is inkább terepen, bár tervbe van véve jövőre egy 6 órás aszfaltos verseny is. Célok, versenyek: UTH Visegrád trail 4 órán belül (29 km 1000 m+), Börzsöny trail L-es változat (35 km 1600 m+), de itt lehet meghalás lesz :D, Sunset trail (42 km 1000 m+), és jövő tavaszán egy Vérkör lefutása (77 km 1800 m+), vállalható idővel (9-10 óra környéke). Lehet nem teljesen reális célok még, de egy kis őrültség kell a futáshoz :).

    Ennyit a bemutatkozásról.

    Polar Vantage V órával kapcsolatban. Ismerősömnek az van, ő is panaszkodik rá. V800-at használ(t) és sokkal pontosabb volt számára. Kicsit ideges volt, mert ő útvonalakat is töltött az órákra, s ami a V800-nál tökéletes volt, azt a Vantage nem kezelte rendesen, pl. később jelzett, ha el kellett fordulnia valahol. Vissza is vitte az órát a hivatalos márkakereskedésbe, ahol meggyőzték róla, hagyja még meg, mert most májusban jön rá egy frissítés, ami GPS problémákat orvosolja. Szoftveresen nem kapcsoltak be valamit, ami a V800-ban már benne volt. Ettől a hibától eltekintve (ami azért elég nagy), teljesen elégedett az órával, sok hasznos funkció van hozzá, s a 40 óra üzemidő elég meggyőző, Maráz Zsuzsi végignyomta benne a Sakura Michit simán. Szóval, ha tényleg javítják a GPS hibát, jó óra lesz (az ára azért húzós kicsit szerintem), mondom úgy, hogy én garminos vagyok :).

    Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák