Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Melorin #31850 üzenetére

    Ugyancsak papír infó tapasztalatról talán más tud, esetleg youtube reviewk, viszont a fenix 3 az connect iq 1.3 és a fr735 az meg 2.0 szóval az újabb menőbb appok is rámennek (szoftver platform újabb, ezt értettem többek közt azon, hogy modernebb). Ez lehet, hogy nem hangzik fontosnak de nem biztos, hogy teljesen felesleges, én használok egy néhány appot.

    Megvolt a heti 2 edzésem, volt egy 4 x 2km cruise interval és egy 6 x 1km interval, hát mit mondjak, jó volt, ezek a km-ek kicsit feszesek nekem nem mondom, hogy nem vártam a végét de egy hajszállal jobb a még gyorsabb 200 vagy 400m-eknél. Nagy gond nem volt vele bírtam szóval gondolom a többi csak nyafogás és nem számít.

    Ha valakit érdekel.
    Egyik

    Másik

    p.s. nem tudom mennyire zavaró ha képet rakok be, 130/150 kb de lehet széteshet mobilon vagy ki min nézi szóljatok ha szar... asszem az analízis rész nem látszik mindenki számára a sima linken meg különben is gondoltam ha valaki esetleg kíváncsi 1-2 grafikon erejéig így egyszerűbb. Szólhattok ha valamit rosszul csinálok vagy valami.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák