Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz tomcica #28606 üzenetére

    Legalább ennyit is le tudtak futni így, sokan ennyire sem képesek.. Sajnos! De nincs semmi veszve, lehet ők is évtizedekkel, vagy szerencsés esetben korábban elkezdenek sportolni bármi is legyen az.
    Lehet csak megfelelő közegbe kell kerüljenek hozzá. Ha nincs motiváció, nehéz felkelni a fotelből! Ez az általános sajnos! Könnyebb nyomogatni a számítógépet, telefont, vagy filmet nézni! Én fél karromat odaadnám, ha a mai fejjel újra tízen éves vagy 20-as éveimben lennék. Ha korábban megízlelem a szép oldalát is a futásnak és testnevelés órán nem csak a kényszer lett volna benne, valószínűleg én is korábban elkezdem! Akkor valszeg. most nem azon gondolkodnék, hogy maradjak 5:00-án belül egy fm versenyen :DD
    Szóval nem csak a fiatalok tehetnek erről, lehetne tenni azért, hogy ez ne így legyen! De egyébként máshogy nézve, szerintem népszérűsödik a sport, az egyre több versenyen, egyre több új arcot látni és igazán fiatalokat is, szóval nincs minden veszve!

    Más:
    Beszeretnék szerezni egy jó kis terepes futócipőt, de olyat ami hosszabb távra is jó és kifejezetten pronáló lábra készült. Jó lenne ha lenne belőle szélesített 2E-s verzió! Tudnátok valamit ajánlani, ami ennek megfelel??

Új hozzászólás Aktív témák