Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aclandiae

    senior tag

    Téma: IZOMLÁZ

    A gondom a következő: a combjaim felső része állandóan ég. Próbálkoztam a hideg-meleg zuhannyal, Bengay-el, masszírozással, pihentetéssel, vízszintesen vagy felpolcolva tartani, 8-10 órákat aludni. Semmi nem válik be!

    Diétázom, kiszámolt fehérje-ch-zsír-kalória. Korábban is így csináltam csak nem volt ch (rizs-tészta). Akkor a ch hiánya miatt gondoltam: nem tud megfelelően regenerálódni, most pedig van elég ch és mégis ugyanúgy előjön. Használok nagy dózisú multi-vitamin és ásványi anyag készítményt.

    Júliustól két hónapig kipróbáltam a Lean Boss-t és a Beta-Alanine-t. Enyhítették, de nem megszüntették a problémát. Szeptembertől 8 hét teljes(!) szünetet hagytam, és kb az 5. héten múlt el az égő érzés! Pedig semmit nem edzettem. Négy hete újrakezdtem és ugyanott tartok: egy hét után ismét ég.
    A hócipőm tele van vele, hogy finoman fogalmazzak.

    Három hete kimaradt a kerékpár, mert nem merem terhelni. Lábra külön nem is edzek, mert a tekeréstől is éppen eléggé kínlódok.
    Jelenleg ott tartok, hogy a munkahelyemre fáj elgyalogolni. Ha ülök, ha állok ég. Voltam vele sportorvosnál, elmondta amit a legelső bekezdésben írtam, majd eltette a pénzt. Természetesen maradt minden ugyanígy.

    Nagyon örülnék valami megoldásnak, mert így nem maradhat!

Új hozzászólás Aktív témák