Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz CoroStar86 #101574 üzenetére

    Máshol árul.

    Az Sms 200-at már elég rég használom. Kicsi is egyszerű streamert kerestem, alapvetően Roon hálózati végpontként. Nálam teljesen bevált, de itt a fórumon többen is használják. Roon alól a kezelése végtelenül egyszerű én nagyon másképp nem is használtam, de itt a fórumon ha jól emlékszem van aki más protokoll alól vezérli.

    Én annyit tettem vele, hogy kapott egy külső lineáris tápot, meg egy kondi cserélődött a tápban - ez a gyári tuning továbbgondolása volt. Ezzel lefelé nyílt még egy szubtartomány, amit én kedvelek, még lineárisabb, áradó, analógosabb lett a megszólalás. Amit én hallottam Pi-ket, azok mind gépiesebben, mesterségesebben szóltak, kisebb dinamikával, szűkebb sávszélekkel, és valamiféle állandó bizonytalansággal, kiépítéstől függetlenül. A Node meg bambább, bénább, hamarabb fárad el tőle az ember.

    Nem mondom, hogy a világ csodája lenne az SMS 200, a nagytesó például sokkal többért sokkal hifibb, de én már jó ideje a hosszan hallgathatóságot próbálom kombinálni az időnkénti akusztikai élményszerűséggel meg a zenei mondanivaló könnyű felismerhetőségével, és ilyen téren nálam bevált.

Új hozzászólás Aktív témák