Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Hoztam pár képet S7 Edge-vel.
Lakóházak - Direkt
Vonat - Direkt
Virág 1 - Direkt
Eső - Direkt
Felhők - Direkt
Sportcsarnok - Direkt
Virág 2 - Direkt
Virág 3 - Direkt
Virág 4 - Direkt
Esti templom a hold alatt - DirektNappali képek auto módban készültek.
[ Módosította: Ricardo ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Ricardo
titán
Az Összefoglalóban van segítség.
" Flickr: Nyissuk meg a kép Flickr oldalát, majd a jobb alsó sarokban kattintsunk a lefelé mutató nyílra! A megjelenő menüben kattintsunk a "View all sizes" elemre! Az oldal betöltését követően kattintsunk a fenti listában az "Original" linkre! Ezután kattintsunk jobb klikkel a megjelenő képen és válasszuk a "Képcím másolása" lehetőséget! Így a vágólapra kerül a képünkre mutató direkt link."
-
Aryon87
félisten
Honor 8
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz bebolint98 #59360 üzenetére
Gyönyörű!
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-
taptaq
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
Gratulálok, azt a rovart hogy bírtad lekapni, szinte lehetetlen....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToniSoprano
addikt
(#59363) urutaq köszi
Mondjuk az utolsó két kép, főleg az utolsó pöttyöződik zavaróan, de ebben a hegesztő szemüveg és a hosszú záridő is közrejátszhatott.
-
helixP
nagyúr
Na, közben sierült kinyernem egy módosítatlan RAW-t a Redmi Note 4 Pro-ból. Itt található.
Még mindig nem a téma a lényeg[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
Engem nagyon zavarnak a pöttyök, korábban is láttuk a képeiden. Talán nem is olyan élesek a képek mint kellene lenniük. Én is dng-ztem, Lightroom-ot meg rengeteg appot végig próbáltam, de szerinten nem jobb. Nálad sem. Valami beállítás, vagy maga a szoftver nagyon nem jó. Téged ez nem zavar? Ezt leszámítva tenyleg szépek, csak szerintem rossz szoftvert és/vagy beállítást használsz.
Mondom ezt, Redmi 3 Pro tulajként, ismerem a képességeit.[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok.
Pár kép S7e-vel.
Lencsefelhők Auto mód 16:9 ben
KV Auto mód
Dob Ez kicsit sötét lett.. Auto módban, lejjebb húztam az expozíciót.
Irrizáláss a Hold körül Manuális mód
Ez HDR módban készült -
*RLaci*
addikt
Szép képek.Az első nagyon tetszik.Remélem én is eltudok majd kapni egy ilyen pillanatot az XL-lel.
59346 kengyel jó képek,de mintha a minőség romlott volna, ahogy kacsa7 is említi.Lehet a Nougat?
59362 Tonisoprano A kaja vagy bemozdult,vagy a fókusz nem remekelt.Viszont a másik három tök jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #59371 üzenetére
Szuper kepek. Az orchidea tetszik nagyon.
(En egy jacinttal jottem ma, senki nem latta )Hetvegere meglesz a bringa, vegre nagyobb teret kapok a fotozashoz is hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #59373 üzenetére
Nem is csodalom, eszmeletlen kepeket hoz, a madartollas a legjobb sztem.
A bringa kepet egy ismerosom kuldte akitol megveszem, amugy vagy Honor 8-cal, vagy Iphone 6s-el keszitette (majd megkerdem, viberen kuldte at).
Pentek v szombat hozzak el a bicot, meg at kell nezzem hogy egyaltalan bevetheto-e azonnal, vagy mennie kell szerelohoz pofozasra...
Vasarnapra jo idot jelez az idokep, ha szerencsem van, valahova megyek turazni egyet.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #59375 üzenetére
Az nem is erdekes, csak megjegyeztem ha mar kep..
-
Aryon87
félisten
Fotós téma, remélem nem fog senkit sem zavarni (youtube videó): LG G6 camera first look - 60+ photos
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #59377 üzenetére
Már amennyire ki tud derülni egy youtube-os videóból egy teló fotós képessége, nem tűnik rossznak, de sokkal jobbnak se a G5-höz képest.
Majd meglátjukXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem állat lett, a nagylátószögben meg kifejezetten hasznos, lásd tájlépeket. Végre jó irány nagyon, hogy a nagylátószögű kamera is jó minőségű lett, még a torzítást csökkentik kicsit szoftveresen a frissítéskor és tökéletes lesz. De tájképeknél így is aratni fog, de még közeliknél is hasznos.
-
Arcképgyáros
-
ThorsHUN
őstag
válasz Dr. 444Hertz #59384 üzenetére
Sztem kb a p9-el lesz egy arban. 150 kornyekere tippelnem.
A honor 8 jo aru, de most megvenni es ha kijon az uj eladni... na ugy nagy lenne a bukta rajta sajnos. Bar ki tudja. Egyelore a mi5s is hasonlo arban van.
Honor nagyon arerzekeny.
A masik lenyeges viszont, h kap e OIS-t, nagyobb kamerat, jobb lencseket.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
ThorsHUN
őstag
válasz Dr. 444Hertz #59386 üzenetére
A Honor v9ben sincs meg. Az is most jott ki.
Fontos lesz meg a Honor 9ben levo lencse is. Latod a p10 max sokkal jobb ebben. Sajnos varhatoan csak a sima p10 2,2-es lencseit kapja meg nem a p10max 1,8-asat(#59387) Mozzarella
Pont ezt irtam[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #59378 üzenetére
LG G6-ban a mobilban nem az elsődleges kamerára helyezték a hangsúlyt, az átlagos, hanem a nagylátószögű képre. A lényeg amelyet egyetlen másik mobillal sem lehet egyelőre produkálni és baromi hasznos pl. tájképnél. Pl. sima mobil csak ilyet képet tud csinálni rossz időben havazásban: [link] Egy LG G6 teljesen ugyanonnan a második kamerával ilyen képet is: [link] amely tök érdekes, és jobban lehet látni a környezet. Szerintem már a második kamera is teljesen vállalható elég részletgazdag.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #59389 üzenetére
Jó, lehet, hogy igazad van.
Mindegy, kíváncsi vagyok a G6 kameratesztekre.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ThorsHUN
őstag
Huha, most megingottam. A MMben a honor 8 nagyon jo aron van.
-
picsirti
tag
[link]
Honor 8 esti tesztképem.
Első próba feltöltésem, ha valamit elszúrtam, bocsi -
taptaq
aktív tag
-
*RLaci*
addikt
(#59397) kengyel,(#59398) ToniSoprano
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest