Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #59593 üzenetére
-
helixP
nagyúr
-
siskad
őstag
válasz Dr. 444Hertz #59598 üzenetére
Köszi! Van még pár kép, holnap felteszem azokat is.
-
-
moleculez
veterán
válasz bebolint98 #59605 üzenetére
Jobb felső sarok lencsetorzítás elég meleg, bár ez valszeg a perspektíva miatt van. (A kép amúgy szép, minőségi)
Én telón a PhotoMate R3-t használom dng-szerkesztésre. Ha nem akarok annyit pepecselni, akkor Snapseed.
Az R3-nak nagy előnye, hogy minimálisan tömörít (amúgy állítható), és a 23mb-os .dng-ből 13-16mb-os jpeg-ek készülnek. (Snapseed 3-4mb) Nagyon jó cucc, egyszer írok belőle bemutatót.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tekergő82
tag
Huawei P9 Android 7 Kézből
[link][ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #59612 üzenetére
Automatan van a HDR. Teljesen maskepp fotoz a Mi5, van mikor jokat csinal.
Sok helyen uvegfal volt, az is kozrejatszodhat a minosegre.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
Pár a napokban lőtt semmi témás vegyes...
Pixel XL
(#59617) bibi55 Szerintem jól lettek.
-
pergabb
senior tag
lesz a 7s és 7s plus, a nagy durranásod valszeg megkapja a 8a-as nevet és kb fél millióról fog indulni. Szerintem ha a fotózás fontos akkor vegyél egy fényképezőgépet erre a célra féll millából full frame is lesz. jelenleg pedig örülj, mert az a körömnyi szenzor a telefonban jobb képet csinál rawba, mint egy kompakt gép.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Yodafon #59623 üzenetére
Jó lett a kép
De nem lehet, hogy nem full felbontású?mindthecrap: jók lettek, az első három kifejezetten tetszik
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Yodafon
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #59625 üzenetére
Nem értem a kérdést :V
Nem tudom a PH hogy vágja le a képeket de az eredeti nekem fullos felbontású 12mpix.I'm gangsta!
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Yodafon
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #59629 üzenetére
Az a p*csamnyi led használ valamit 5 méter távolságról fullos világosság mellett?
I'm gangsta!
-
*RLaci*
addikt
válasz Dr. 444Hertz #59621 üzenetére
Köszi Doki.
(#59624) mindthecrap Tök jók lettek.Nagyon szeretem a MI4C képeit.Kicsit túl színez,de ettől függetlenül kellemes képeket csinál.Én is jókat lövöldöztem vele anno.[link]
-
-
Arcképgyáros
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #59575 üzenetére
Na itt vagyok az első képed s7-es variánsaival (automata - záridő 1/10 sec, ISO 800), mindenképpen így állítja be ilyen fényeknél.
A mellettem lévő lámpák nagyon belevilágítottak a képbe, te kézzel takartad a lencsét? Vagy lementél az alsó rakpartra? Most látom, hogy a tiédnél ezzel nincs gond.
Sajnos ma borult volt az ég, így nem látszik a Hold és a fények is jobban visszaverődnek.Samsung Galaxy S7 (Nougat)
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz kacsa7 #59635 üzenetére
nagyon jók.
Írd már meg légyszi hogy ez 6 os vagy már 7es rendszer.
Ha 7es akkor kérdezném nem szinez túl ?
Nekem 6 os van fent elég szinhű ezért kérdezem.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #59640 üzenetére
Nem takartam a lampat, probaltam ugy tartani, hogy minel kevesbe vilagitson bele.
Most is voltam, mindjart feltoltom, hogy korrekt legyen az osszehasonlitas. A Mi5 az pofara esett, hiaba hasznaltam erintofokuszt, homaly az egesz.. H8 pedig ahhoz kepest ismet helyt allt + a manual mod, na az wow...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kacsa7
őstag
-
*RLaci*
addikt
Pár unatkozós semmi témás szürkületi...
Pixel XL
(#59637) Quqesz Köszi,jó a teló.
(#59635) kacsa7 Szépek lettek.
(#59636) rdt89 Meglepően jók,a kategóriájához képest.
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #59643 üzenetére
Manual módban mire állítod a szoftvert? Állványra rakod olyankor, ugye? Legközelebb legyünk ott egyszerre.
(#59647) Aryon87: Nekem a holnap nem jó, de a péntek igen, kb. fél 9kor.
Nagyon jók, én jól elcsesztem ezzel a bevilágítással.
Mondjuk a részletek nekem jobbnak tűnnek az s7-nél, de az összkép elég szar lett emiatt. Lehet, hogy ez a nagyobb szenzorméret hátránya (vagy tényleg csak az én bénaságom...).
A manuál képed nagyon valóságos, szuperül néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #59640 üzenetére
Siman automata
Honor 8
Igen, allvanyt hasznalok olyankor, de sajna a tavoli dolgok kifognak rajta, bemozdul, igy azt fel se toltom
Na jo egyefene: H8 manual
Holnap lehet szo rola, 8ig melozom, utanna kb 21.20-ra erek oda.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs