Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Drakmusz
addikt
válasz *RLaci* #59476 üzenetére
Jó kis buli lehetett,a képek faszányosak!
(#59477) Aryon87 Kérem szépen én itt a fejlődés jeleit véltem felfedezni,a bringás különösen jó lett!
(#59484) mindthecrap Jók!Én is mostanában vettem egy Mi4c-t az asszonynak,imádja!Teljesen rendben van az a kamera,ennyi pénzért pedig főleg![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #59503 üzenetére
Most már semmire, ismerem a valóságot.
(#59501) Dr. 444Hertz: Az egyik topikban annyira mondták, hogy fólia nélkül tele szokott lenni hajszálkarccal a kijelző, hogy lemostam és megnéztem. Tényleg tele van így 10 hónap után. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy csak teljesen tisztán, kikapcsolva látszódnak. Sajnos nem szeretem becsomagolni a telót, viszont sok helyen használom. Nyáron néha besegítek és a traktoron is ott van a zsebemben, a porban, sportolás közben is nálam van védelem nélkül (túra, bicikli, futás...). Remélem, hogy a kameralencse nem karcos, illetve ha sokat törölgetem futás közben, tuti, hogy az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Burt1793 #59507 üzenetére
Én megtanultam, hogy mindig, mindenre kell valami védelem. Akár hányas gorilla glass. Az éles kemény kvarc kristályok mindig veszélyesek lesznek.
S5 ömön pl. Olyan kopás lett, ami nem karc, hanem mintha folyamatos maszat lenne rajta, egy homályos sáv. Pedig aztán aki vigyáz a dolgokra az én vagyok. -
Burt1793
veterán
válasz helixP #59508 üzenetére
Én is vigyázom rá, csak ez ellen az kevés. Le nem ejtem, nem dobom be a táskába csak úgy, zsebben van. Az s5ödön az inkább kopás, plusz egy idő után be is mattulnak, mint az autók fényszórói...
Mindegy, én nem nézem a rusnya fóliát, a hátlapra mondjuk raktam DBrand-ot, szóval legalább az az üveg nem lesz olyan vészes, illetve használni is jobb így.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #59505 üzenetére
+ krngyel, Tonisoprano
Kosz sracok, igyekeztem mas nezopontbol alkotni.
Ez a Honor valamiert pont nekem valo fotozas ugyben. Egyszeru, konnyu (ois nelkul is!), szuper.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ToniSoprano
addikt
válasz helixP #59508 üzenetére
Nem csak a hajszálkarc miatt kell az üvegfólia, pl. esés ellen is olcsóbb, mint kijelző csere. Nekem pl. nyáron kicsúszott a zsebemből a teló és rávágtam a kocsiajtót és jól megvédte a kijelzőt. De a hajszálkarcok is tényleg hamar megjelennek, akárhogy vigyáz rá az ember a homok, porszemekben lévő karcok is összekarcolják.
-
*RLaci*
addikt
válasz ToniSoprano #59506 üzenetére
Ugyanaz.Az én szemem nem lát különbséget.Csak a Feleségem meg a Lányom jobb fotós mint én.
Ők aztán nem ciciznek törölgetéssel, kitartással stb. Nyomják az exponálót,mint süket az ólajtót.Mondjuk az elég durva,hogy tegnap ketten felváltva csináltak kb.90 képet az előbb említett hányaveti módon,és egy darab kép lett homályos.A többi mind jó lett.59505 Drakmusz Köszi.
-
helixP
nagyúr
válasz ToniSoprano #59426 üzenetére
Ígértem Neked gyárival módosítatlan spontán, jóidős, ad hoch képeket. Parancsolj
Mosogatja, de azért nem rossz annyira, a másodikon a faágak azért kiakasztották, kicsit.
Redmi Note 4
[ Szerkesztve ]
-
MikulasB
tag
válasz ToniSoprano #59519 üzenetére
Köszi, örülök hogy ennyire tetszik. Most a héten lesz időm remélem tudok majd pár képet még hozni.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
Arcképgyáros
-
MikulasB
tag
válasz Dr. 444Hertz #59521 üzenetére
Már túl vagyok a szerkesztésen, de nem lett világosabb.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
helixP
nagyúr
válasz ToniSoprano #59519 üzenetére
Jajj, utálom a 4:3-at... Nem értem, hol akarja megmutatni a fotóit az, aki 4:3-ban lő, mert nem monitoron, az tuti
ThorsHUN Szokás szerint rohadt nagy kavar van, hogy International/X/Indian/Pro verziók hogy is viszonyulnak egymáshoz proci/fogott 4G terén.
MikulasBTényleg nagyon jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
taptaq
aktív tag
Köszönöm nektek.
(#59527) helixP, Miskolcon
(#59528) rlaci2Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #59532 üzenetére
Sajnos olyan témákat választottál, hogy a fény nem érvényesül se színben, se formában, ezért az első két kép csak egy sima fakó tájképszerűség lett.
Ennek ellenére az utolsó tetszik.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #59533 üzenetére
Amugy sincsenek szinek azon a teruleten, igy a telo azt is adja vissza. Ezert szeretem a H8-at, mert termeszetes. Amit latsz, azt fotozza le.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #59535 üzenetére
Meloba tartottam, csak gyors megallas, katt, es indulas volt.
Lehet a H8-nak eleg lenne HDR nelkul is fotozni, mert kulonosebb valtozast nem latok nala, mint anno az LG-nel.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #59536 üzenetére
HDR akkor jön jól, ha nagy kontrasztok vannak a képen.
(A sötétet feljavítja nem túl sötétre, a világos pedig nem fog kiégni)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #59538 üzenetére
Wow
Az utolso nagyon utos, a bringa meg komoly
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz bebolint98 #59538 üzenetére
Nagyon jók.Nekem is az uccsó a best.
-
mindthecrap
aktív tag
még egy csokor pár számomra kedves képből, hátha valaki ilyen telóban gondolkodik használtan
Xiaomi Mi4c 3/32vili vili2
Eindhoven fényes-árnyékos
kézi makró k.m. 2 borús-árnyékos ködös
Hírös város 1 2 3 4olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Aryon87
félisten
-
taptaq
aktív tag
(#59530) Dr. 444Hertz
(#59531) ToniSopranoKöszönöm nektek is.
(#59538) bebolint98 az utolsó előtti nagyon jó.
(#59541) mindthecrap a vili2 nagyon jó szintén.[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
taptaq
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest