Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz s7evcsenko #8750 üzenetére
Van ultimate upgrade, game passal valami 13400 Ft. A VIP meg marhára nem éri meg, kapsz pár autót, asszem 10 super wheelspint, meg heti +2-t, az 5 milliós házat ingyen, aztán jónapot. Mindezt egy játék árának feléért/harmadáért.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Skeleton01
aktív tag
Hypercars kategóriában, az alábbiak közül szerintetek melyiket érdemes a leginkább választani?
- Veyron Super Sport
- ONE:1
- Veneno
- Huayra BC
- 918 Spyder -
CJ4567
nagyúr
válasz Skeleton01 #8753 üzenetére
Ha S2 PvP-re kell, akkor 918, vagy Veneno (nem rosszakat hallottam róla) ha single player / X osztály (PvP-ben nincsen X) akkor amelyik tetszik. Huayrám nem volt, úgyhogy nem tudok arról nyilatkozni, a One:1 PvP-re használhatatlan TCR nélkül (AWD-vel meg már X), kifullozva X-ben nem rossz, a Veyron külsejét meg utálom, szóval nem is érdekel az az autó.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Kelecar
aktív tag
Van valahol leírás minden egyes skill-re, hogy hogyan lehet megszerezni? A mai napi challenge a Favágó és nem tudom, hogy kell megcsinálni
-
ProgenXL
őstag
válasz Skeleton01 #8753 üzenetére
FH3-ba volt Huayram. Pár verseny után eladtam. Nagy sebességnél kezelhetetlen volt. Valamint lassan gyorsult. 4-be lehet jobb még nem próbáltam.
Koenigsegg viszont nagyon jó
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
- = Zk = -
félisten
válasz ProgenXL #8757 üzenetére
engem az 1988-as M5 lepett meg (meg pár hátsókerekes)... kezelhetetlen az általam használt Forza beállításokkal... kormányzás normál, kipörgésgátló be, TC ki.... de a Motorsportokat ugyanígy, csak a kormányzás szimulátor
nem értem, pedig a kocsit is kicsit megmókoltam, de semmi.... kanyarba máris mászik el, gázadásra kerék kipörög, fara mászik... értem én, hoyg egy M5, de... most néztem a FH2-vel és ott ezekkel, a Z4 BMW simán kezelhető....
létezik, hoyg ezt módosították az előző Forzákhoz képest?!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ProgenXL
őstag
válasz - = Zk = - #8758 üzenetére
Hátsókerekes autót én nem is használok szinte. Egyből pakolom át összkerékre bármit is vezetek. Nincs kedvem a kanyarokban folyamatosan játszani a kocsival hogy ki ne pörögjön. A kanyarstabilizátorral lehet variálni hogy a kerék mennyire tapadjon le. Azzal sokat lehet javítani.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
- = Zk = -
félisten
válasz ProgenXL #8759 üzenetére
a kanyarstabilizátor melyik is?!
szerk
de akkor jól érzem, hogy ebben a Forzában jobban ráfeküdtek a hátsókerekesek viselkedésére?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
twi452
senior tag
Plusz lehet leszorítóerőt adni neki akkor szelidül persze az easy mód összkerekeshez képest jobban kell rá vigyázni így is 😂
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz - = Zk = - #8741 üzenetére
Végig viheted egy autóval, ha akarod a blueprint rendszert használva. Bármelyik versenyen (útvonalon) adhatsz meg használható kategóriát és/vagy színt korlátozást (pl max B700). Én személy szerint pont a rengeteg különböző autó miatt imádom a játékot, és szeretek kipróbálni bármit. A játék az évszakos versenyeken kívül nem követeli meg a győzelmet kb sehol, és a jutalom alig csökken a helyezésed alapján, ha nem nyersz = lehet nyugodtan szórakozni anélkül, hogy rosszul esne ha nem nyersz.
Bajnokság sajna elég szegényes FH4ben. Onnantól elérhető, mikor végigmész tutorial szerűen a 4 évszakon, és bekerülsz a hetente csütörtökönként váltakozó rendes játékba. Akkor mindig van 3-5 évszakos bajnokság, de sajnos ezeket nem lehet blueprintelni, mint FH3ban, így csak a fejlesztők által megszabott beállítások vannak. Ráadásul ezekből egy mindig Co-op, szóval ha nem akarsz multizni mostani téli szezonban pl csak 2 bajnokság van.
Az tetszik ezekben, hogy a jutalmazása ezeknek egyedi. Még van adva 3 nehézségi szint, és mutatja mit ad ha megnyered a bajnokságot a nehézség alapján.
Pl.: "profi" AI elleni győzelem 5000 credit, "szakértőknek való" AI elleni győzelem meg super wheelspin mondjuk.
Ilyenkor elég a legnehezebb megadottat megnyerni és megkapod a három jutalmat, természetesen a versenyeken ugyanúgy jár az XP és credit alapból.Szóval ilyen a bajnokság, kár hogy hetente csak pár darab elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
-
twi452
senior tag
válasz Joccc07 #8763 üzenetére
Most már elvileg mindenkinek nagyjából megy a multi.. össze kell szervezni egy 10 fős csapatot aztán hajrá lehet panaszkodni egymásra is utána... De tudom ez lehetetlen 😂
Mondjuk néhány drivatar tud érdekes dolgokat csinálni.. ha tényleg tanulja az igazi játékos dolgait akkor nem akarok annyira veletek sem játszani 😀😀 (viccelek persze de tényleg vannak bunkó drivatarok 😁)
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Tegnap én is megnéztem ezt a rangsorolt játékot. Kellett hozzá 3. szint csoportos barangolás, úgyhogy mentem pár tét nélkülit, hogy egyáltalán feloldjam. Aztán csak egy körre volt időm a rangsoroltból. Szerencsére egyáltalán nem izgat maga a rangsor, csak már kifogytam a solo contentből azért mentem. De tényleg kikapcsolódni, nyugodtan versenyezni az AI ellen jobb. Mentem hosszabb egyenesen valaki mögött és a szélárnyék miatt mikor előztem volna szépen rámhúzta, és lesodort az útról. Persze a checkpoint pont ott volt, így rewind és utolsó helyre kerültem. Ismerek olyat akinek a controllere bánta volna ilyen esetben
-
ProgenXL
őstag
Nekem tetszik a rangsorolt verseny. Igaz még csak liga 16-ba vagyok. Ha sikerül megtalálni minden osztályba az ideális autót akkor egész jókat lehet menni. Amit észrevettem hogy többségben olyan versenyt indít, amilyen osztályú autóval vagyunk éppen kóborlásban. S2 offroad meg X pl nem is volt még. Olyanokkal ritkán megyek.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
IntelKiller7
Topikgazda
Valaki magyarázza már el azt, hogy amikor elindul a forzathon és később érsz oda(még az első küldetés teljesítése előtt) akkor miért dob át egy másik részbe? Mármint úgy értem, hogy ugyan úgy ott van a többi player is(térképen látom őket) viszont egyedül csinálom a Forzathont.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DjDanee87
addikt
válasz IntelKiller7 #8767 üzenetére
Az okát nem tudom, de tapasztaltam én is. Csak akkor megyek azóta ilyen live eventre, ha ott tudok lenni a kezdéskor.
-
- = Zk = -
félisten
válasz DjDanee87 #8762 üzenetére
értem, köszönöm... hát ez pöppet kiábrándító számomra
pedig a FH3 nagyon össze volt rakva ilyen szempontból... persze nem multizom, csakis a solo warriorkodás...
azt szerettem az előzőekben, hogy rá kényszerített as játék, hogy cseréljek autót, volt a 3 pályás championship... most meg akár egy F150 Raptorral végigvihetem az összeset, kivéve ahol a játék ad másik verdát...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csapoati
nagyúr
válasz - = Zk = - #8769 üzenetére
Az előzőben is volt ez a blueprint rendszer, én mindig azzal mentem, amivel én akartam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8770 üzenetére
én azt nem használom, csakis amit a játék előre generált...
pl FH3-ban off-road versenyeket csak arra alkalmas autóval lehetett legyűrni, erre figyelmeztetett is... most akár egy Teslával is.. max átváltja a blueprint nevét, kocsijait de a pálya nyomvonala marad ugyan az..
és nekem ez nem rémlik a FH3-ból..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csapoati
nagyúr
válasz - = Zk = - #8771 üzenetére
Pedig pont így volt ott is, max nem azt dobta fel egyből, amivel odahajtottál. Amúgy full nem értem, hogy ez miért baj, azzal mész, amivel csak akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #8772 üzenetére
Amúgy full nem értem, hogy ez miért baj, azzal mész, amivel csak akarsz.
mert elvész, hogy a játék "erőltesse" rám a járgánycserét.. ha én nem teszem meg, a jáéknak tök mindegy... akár egy F150-nel is kijátszhatom a játékot, anélkül, hogy rálennék kényszerítve, autót kellene cserélnem.
ez valakinek jó, nekem ink hátrány... ez pont a fordítottja az FH3-nak... A autóval odamentél, a játék közölte, B autó kell neked... most ugye az van, hogy odamész A autóval, és a játék már azzal fogad, ami a Te autódnak jó... cserélsz helyben kocsit, és megváltozik a futam is (de a pálya vonalvezetése marad)nem szőrszálhasogatok, vagy keresem a csomót... szimplán csak ez megmaradt bennem.. persze lvl 16 vagyok, ami nagyon az eleje, mint fentebb mondották, de a kérdés, hogy ezt mennyire tudom megszokni a közeljövőben..
elő is veszem az FH3-at gyorsba... úgyis az összes Forza fentvan a boxon ami eldöcög One S-en persze.. .
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
evitiguF
senior tag
válasz - = Zk = - #8773 üzenetére
Ízlések és pofonok, de szerintem pont azok tábora a kevesebb, akik így gondolkodnak, mint Te. Én pl rühellem, ha rám erőltetnek valamit. Itt megvan a választási lehetőségem, ha akarom, akkor a kedvenc (való életben is tulajdonolt) járgányommal végigvihetem, és pont nem erőltetnek rám olyat, amit valamiért nem szeretek ( forma, típus, irányíthatósága, stb...)
Szerintem ez így jobb, minthogy megkötések mellett (már pedig ezzel kell végigvinned és kész) kelljen játszanom. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz - = Zk = - #8773 üzenetére
FH3-an is sok versenyt lehetett 1 autóval lenyomni.
Itt meg felkínál 1 csomó autót választhatsz aztán a többi is ugyan arra a szintre lövi be. És ez ugyan úgy működik mint az FH3-nál szóval nem értem ezt az egész dolgot amit írsz.
Egyedül a street scene versenyeknél nem tudsz a verseny elfogadása után autót váltani. Ott elötte kell eldöntened, hogy mivel akarsz menni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CJ4567
nagyúr
válasz - = Zk = - #8771 üzenetére
FH3-ban is azt adta fel általában, amivel voltam éppen, ahogy FH4-ben is van, hogy játék alapból más autóosztályt ajánl fel, amiben én vagyok.
Én örülnék annak, hogy egyes versenyek csak bizonyos autókkal, és semmi mással (pl. B osztály, csak német) lehetne menni, de ez van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
noblem1983
senior tag
Ja az nekem is tetszene mint pl a The Crewban pl, hogy csak egyfajta osztállyal vagy a show-knál pl csak amerikai v európai. Nekem tetszett ahogy a FH3-ban volt így volt jobban értelme a hatalmas autóválasztéknak
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Csapoati
nagyúr
válasz noblem1983 #8779 üzenetére
De hisz most is van, azzal mész, amivel épp szeretnél. Annyi különböző osztály van, nem csak a betűk szerint. Az egyik kedvencem pl az AMG vs M showoff.
-
-
Atmil
aktív tag
Nem lettek erősebbek a Drivatarok?
Üdv! Atmil.
-
Lifer092
senior tag
-
Atmil
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Azért kérdeztem, mert, amikor elkezdtem a játékot akkor átlag feletti drivatart kaptam. Azzal vittem végig a négy évszakot megkaptam a pólót. Utána még játszottam és egyre nehezebbnek találtam a drivatarokat.
Most, hogy van közel 300 kocsi meg több, mint 23 000cr-em van az átlag drivatarokat is nagyon nehéz legyőzni.
Arra gondoltam talán függ az autó választástól.Valaki játszik "verhetetlen drivatarokkal"? Azoknál nekem semmi esélyem, főleg a 800-900-as osztályban.
Van olyan, aki eséllyel indul a "verhetetlen drivatarok ellen, 800-900-as osztályban?
Üdv! Atmil.
-
Win-T
senior tag
Van pár autó/pálya kombináció ahol meg lehet verni őket, de jellemzően olyan szinten csalnak, hogy legtöbbször tényleg lehetetlen.
Ezt a részét nagyon rendbe kellene rakni a játéknak. De évek óta ilyen az egész sorozatban és nem értem, hogyan lehetnek vele elégedettek. -
izsams
csendes tag
Olyan problémám van hogy 74-es szinten vagyok de elfogytak a versenyek. Nem értem miért nem dobál be több versenyt a térképre. Tud valaki segíteni?
Köszi.
-
- = Zk = -
félisten
gondolom most van az, hogy visszamész minden már lefutott versenyre és kocsit cserélsz a futam előtt... és ezt mindegyik már lefutott versennyel megteheted... gondolom..
de majd lehet jön vki nálam okosabb és felvilágosít mindkettőnket.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
izsams
csendes tag
válasz - = Zk = - #8796 üzenetére
Azt nem értem hogy a különböző verseny típusoknál is szintet léptem mégsem kaptam új versenyeket.
-
twi452
senior tag
Te akkor rendesen daráltad a játékot 😂
Én 130as szint felett vagyok de pl off road és cross country versenyekből alig csináltam valamit 🙂Amúgy frankó custom blueprint versenyeket lehet találni kb minden versenypontnál.. én azokat szoktam mostanában nyomni, persze nem a farmolós hülyeségeket abba nincs semmi élmény 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest