Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyozo
aktív tag
Amúgy az a furcsa, hogy eddig h-h jó volt? Most már ott tartok, hogy 5-6 perc után lefagy a játék. Kezdtem meg ijedni, hogy valami hardveres probléma van. (amúgy másnál/nálad is így jelentkezik a crash, hogy full random helyen lefagy a játék? akár aukciós házban, akár garázsban, akár verseny közben, egyszer csak megáll az egész?)
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
Darko_addict
őstag
válasz csab991 #9550 üzenetére
Egy csomó mindent fejlesztenék a játékon még.
Pl. ez a skála a különböző attribútumokkal... Aukciós házra ráférne pár plusz opció (jobb keresési lehetőségek, könnyebb kezelhetőség, memóriában maradó keresési lista vagy egyenesen előzmények, ÚJRA-AUKCIÓZÁS két kattintással), akkor csomó 100 ezernyi tuningot vertem el olyan autókra, amikről azt hittem, hogy aztán jók lesznek. HÁT NEM. Lehetne egy tesztelési opció (menni egy kört a vásárlás véglegesítése előtt) vagy legalább be lehetne látni a tuningbeállításokba, megnézni a gyorsulási, sebességadatokat. Új Dodge RAM TRX-et felküldtem S2-be, csak azért, hogy meglássam, hogy 330 a vége... nem lehet tovább nyúzni. S2-ben egy Golf is többet megy, mint 330, totál versenyképtelen ilyen alacsony végsebesség mellett. De én kell ezt elmondjam..., hosszú évek óta dolgoznak a szérián.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
ot93
senior tag
Üdv,
valaki megmondaná, hogy xbox-on hogyan fogadja el a konvoj meghívót? (unokatesóm xbox-on csatlakozna hozzám (pc) de nem tudja, hogy kell elfogadniCRF300L
-
Dante73
tag
Nekem ötödik napja el sem indul. Eddig szépen ment. Változás annyi, hogy kontroller vezetékét kicseréltem egy minőségibb darabra. (One kontroller) ha a régi vezetéket használom, akkor sem indul. 2x telepítettem újra, akkor elindult, 1x. Másodszor már nem.
Egyéb változtatás nem volt, sem szoftveresen, sem hardveresen.
Annyit tudok mondani, hurrá, és gratula. -
CJ4567
nagyúr
válasz Darko_addict #9552 üzenetére
S2-ben nincs is sok értelme a terepjáróknak, kivéve ha singleben játszol.
No Sana No Life
-
SamS20
senior tag
Jelentkezik a hiba nálam is igen. Azzal kapcsolatosan hogy-hogy eddig jó volt, ne engem kérdezz hanem a fejlesztőket többen panaszkodtak rá a külföldi fórumon, innen tudom csak én is hogy nem vagyunk egyedül.
Volt hogy csak kocsikat böngésztem, volt hogy a házból kilépve fagyott meg a játék illetve tegnap előtt 2x próbáltam meg forzathon live-t nyomni, először crash majd gyorsan újraindítottam a gamet hátha még elkapom a startot, így is történt oda értem volt 5mp hátra az indulásig és megint szétfagyott.
Jellemzően ilyenkor kép és hang kimerevedik 1-3mpre és utána bezárja magát a program.
érdekesség képen neked milyen vga-d van ?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Darko_addict #9549 üzenetére
Mire elite leszel az nem 2 perc. De sok sikert hozzá.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok srácok!
Csatlakoznék én is a csoporthoz.
Csak megvettem a 7 mellé (pedig még azt sem fejeztem be) a 4-et is.[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
Én is csatlakoznék a PH klubhoz, egy kérelmet el is küldtem. BarredApe499712 néven vagyok, sajnos nem engedi megváltoztatni, azt írja hogy már felhasználtam az ingyenest, pedig nem is.
GTA Online: Daweee93
-
nyozo
aktív tag
Eddig tökéletesen futott... Tegnap délután kezdte el, most már játszhatatlan mert max 10percenként produkálja a fagyást, teszteltem a gépet prime95-el, 3D Mark-al (Time spy, Firestrike 4k-ban maxon, illetve Time spy stressz test futott 20körön keresztül) mindegyikkel hibátlan volt a gép
Nálam igazából nem zárja be a jatékot csak simán lefagy, feladatkezelő azt írja "nem válaszol" bezárom és ennyi
[ Szerkesztve ]
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
Darko_addict
őstag
Single ökörködős gép, mezőt szántani, 300-zal átsuhanni útról terepre. Versenyképtelenséggel arra gondoltam, hogy ehhez képest más gépet jobb átalakítani ilyen célra, mint ezt.
@IntelKiller7: Nem tudod elvenni a kedvem, már 40 letöltésnél járok! Valószínűleg tényleg csak álom marad, de ha nem! Akkor jó talonban tartani pár egyedi vasat.
Fagyás, lassulás, laggolás. Mostanra teljesen világosan rájöttem, hogy az égvilágon semmilyen program nem futhat teljes ablakban, ha megy a Horizon 4, különben képtelen tartani a 60 FPS-t. Ami emellett meglepett, hogy a GPU terheltsége (%-ban) eggyel se nőtt, csak és kizárólag a játékot bántja, ha mögötte megy valami teljes ablakban. Akár böngésző, akár Spotify, akár valami más. Tálcázva lehet. Különös, hogy pont egy Microsoft játéknak vannak ilyen nyűgjei. Meg az, hogy el sem indul? Abszurd, én is mérges lennék a srácok helyében! Steam user voltam világ életemben, sok kritika miatt féltem is kicsit MS Store-ból vásárolni.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Chalez
őstag
Most nem azért, de újra húztam a rendszert, az egyel ezelőtti adrenalin drivert tettem fel, és amikor a FH4 megkérdezi, hogy hozzáférhet e a mikrofonhoz, NEM-re böktem. Nos azóta mondhatni megjavult, gyönyörűen szalad, hangyafasznyi lagg van csak, de ami abszolút nem zavaró.
Én arra a retek mikrofon elérésre gyanakszom... -
noblem1983
senior tag
válasz Darko_addict #9562 üzenetére
Oké, hogy játék de akkora légellenállási együtthatóval mint egy csőrös kamion nem tudom mit vársz
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
csab991
senior tag
válasz Darko_addict #9562 üzenetére
Amúgy nem csak a végsebesség pontozást, hanem a 0-97 és 0-161 időket is fenntartással kell kezelni, a GT3 RS PO ra, 4,229 század másodpercet ír(0-161), holott 2,720 körül futja le.
-
addikt
Én megvettem a Horizon 4 -et de 1 percet sem tudtam játszani vele.Elindul,de már a kontroleres képnél kilép. Mindent végig próbáltam már,alaphelyzet,eltávolítás,de semmi változás.
A demo tökéletesen futott soha nem fagyott le mindig elindult.
A géppel nem lehet baj,mert minden más játék is tökéletesen megy.
A konfig is új,és elég izmos összeállítás.
Egyenlőre úgy néz ki, kidobtam a pénzt az ablakon.Semmilyen fórumon nem találtam megoldást a problémára."Aki ad,az nyer"
-
addikt
Chalez
Nagyon köszönöm! Jövök neked eggyel! A megoldás a virtuális memória automatikus kezelése az összes meghajtóm!
3840x2160 felbontásban magas beállítással tökéletesen fut a játék.
"Aki ad,az nyer"
-
snots
tag
válasz Daffni2 #9569 üzenetére
nagyon off:
A gond ott inkabb az volt, hogy az a 4GB maximalis meret a virtualis memorianak borzasztoan keves. En fix meretet szoktam beallitani, megoszlanak a velemenyek, hogy mennyit erdemes, de altalaban ugy kb. a 1.5x meretet a tenyleges fizikai memorianak, tehat pl. 16 giga RAM eseten olyan 24 giga korul, 32 giga eseten 48, stb.
-
-
nyozo
aktív tag
Tegnap újra raktam a játékot 2órán keresztül hiba nélkül ment, ma már csak 1.5órát bírt
-
ETOM
addikt
Nekem is kilépett egyszer mikor 4GB virtuális memória volt beállítva aztán feltoltam 10GB-ra és azóta tökéletes.
-
snots
tag
válasz Daffni2 #9574 üzenetére
16 GB memoria mellett azert van szukseg virtualis memoriara, mert az operacios rendszer hasznalja, mindegy mennyi memoriad van. Bizonyos programok hibasan futhatnak, vagy egyaltalan nem, ha kikapcsolod a virtulis memoriat, vagy nagyon alacsonyan tartod, ugyanis alapjaraton bizonyos tartalmakat oda akarnak irni. Nekem 32 GB memoria mellett is ott figyel a szep nagy pagefile, raadasul en fixre allitom a meretet. Celszeru SSD-n tartani, vagy ha az nincs, akkor kulon merevlemezen, ha az sincs, akkor kulon particion, de nem letszukseglet.
Beallithatod automatikusra is a meretet, ahogy a kollega irta korabban, azonban ez felesleges lemezmuveletet okoz. Ha van szabad hely en javaslom a fix meretet, ha nincs, mehet az automatikus, valami nagyobb maximalis limittel.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Akkor nekem ezért nem fagy ki. Még FH3nál volt valami hasonló gebasz a mikrofonnal, és ott úgy kellett megoldani, hogy az Xbox alkalmazástól el kellett venni a mikrofon használati engedélyt. Gondolom azóta is úgy van beállítva a gépemen, így nálam nem jelentkezett ez a kifagyás FH4ben.
-
DjDanee87
addikt
Nem azt írták az egyik patchben, hogy javították a szezonális PR stuntot? A szigeten már megvolt a 3 csillag a driftzónában ami szezonális event a héten. Hiába döntöttem meg az előző rekordom és léptem túl a követelményt, semmi reward nem járt érte.
+Ne szalasszátok el: alapjátékban az egyik szezonális bajnokság jutalma, ha jól sejtem, az a Forza Edition BMW amit kimaxolva iszonyat gyorsan lehet farmolni skilleket a kifutópályán - itt a videó , hogyan a legjobb csinálni.
Ha pedig megvolt már, mint nekem is, eladni gondolom majd megéri. -
IntelKiller7
Topikgazda
Elindult a karácsonyi leárazás a Microsoft Storeban! Xbox-ra és PC-re egyaránt megvásárolhatóak!
Horizon 4 Standard: 12.935 Ft
Horizon 4 Deluxe: 19.800 Ft
Horizon 4 Ultimate: 21.300 Ft
Motorsport 7 Standard: 7495 Ft
Motorsport 7 Deluxe: 14.615 Ft
Motorsport 7 Ultimate: 20.240 Ft
Horizon 4 Car Pass: 5940 Ft
Horizon 3 Hot Wheels DLC: 1725 Ft[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
-
SamS20
senior tag
az a legjobb hogy reménykedtem hátha az ultimate bővítőcsomag majd kap valami akciót...de sajnos ugyanúgy 15e Ft :/
ha ezt tudtam volna akkor vártam volna egy hónapot :/ BF alatt jó vételnek tűnt 11ért a standard kiadás, az ultimate akkor még nem volt ennyire leértékelve :/
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz s7evcsenko #9590 üzenetére
A Glenn Rannoch hegyoldali sprint alatt találod a bajnokságot, Ragyogó mosoly néven.
Valakinek kell, Aventador FE, meg Crown Victoria? Csak a helyet foglalják, akit érdekel, az mondja milyen időpontban rakjam fel AH-ra.
-
DjDanee87
addikt
válasz IntelKiller7 #9588 üzenetére
Lehet valahogy ajándékozni is ilyen akciós Horizon 4et?
-
s7evcsenko
addikt
válasz csab991 #9592 üzenetére
Köszönöm.
Mennyiért adnád az Aventador-t?
Korábban próbáltam venni AH-ban ilyen FE-s autót, azt nem engedte, csak VIP pass megvásárlásával.
Most viszont rápróbáltam egy Aston Martinra és már engedi...
Most vagy nem ezt akartam akkor, vagy már nem kell vip pass.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
csab991
senior tag
válasz s7evcsenko #9594 üzenetére
Alapáron adom 500k CR körül, a Gamertagodat megadod?
-
s7evcsenko
addikt
válasz csab991 #9595 üzenetére
s7evcsenko
nagyon mák kell, hogy én nyerjem annyiért.
Nem tudod mennyit von le az ah?
Csak mert ha felrakod maxra, én meg utána fel rakok egy másik autót max-500k-ra, talán sikeresebb lenne.
Kérdés mit tudok annyiért felrakni.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CJ4567
nagyúr
válasz s7evcsenko #9597 üzenetére
Ő csak úgy tudná annyiért adni, ha legendary tuner, vagy painter lenne. Úgy tudná milliókért eladni, ha te veszel tőle valami drága autót, és az Aventadort.
Tegnap én is csak 281k-ért tudtam feltenni a '19-es 911-et, pedig ha akartam volna, milliókért el tudtam volna adni. (Nem érdekelt annyira, 10 millióm van, és nem tudom, mire költsem. )
A Titan FE, Zonda R FE, Transit FE-hez Kell a VIP pass.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
csab991
senior tag
válasz s7evcsenko #9597 üzenetére
Van egy rahedli lóvém, így sem bírom mire költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest