Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Mi az az "5 tripla elsuhanás trükk" az új heti kihívásban?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
csab991
senior tag
válasz s7evcsenko #10801 üzenetére
Előzz meg három autót egyszerre 5 alkalommal. Persze versenyek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz s7evcsenko #10803 üzenetére
Próbáld meg esetleg az autópályás pénzfarmolós eventen, ott talán a legkönnyebb összehozni ezt.
-
bandi0000
nagyúr
válasz s7evcsenko #10803 üzenetére
nem olyan nagy gáz, indíts el egy versenyt, és a célnál gyorsuld le a mezőnyt, ha megadta, akkor kezd újra
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Win-T
senior tag
Ha egy Horizon Edition verdának elbarmolom a gyári tuningját azt hogyan állítom vissza?
A heti event utolsó ugratós részéhez átállítottam a Horizonos Alfámat S2 négykerekesre. Miután meglett visszamentem a garázsba és nyomtam egy defaultot neki, de így kvázi "normál" autó lett belőle. Előtte volt benne 8 sebesség és simán vitte a 320-at, így meg most csak hatsebességes és éppen csak eléri a 290-et. -
DjDanee87
addikt
Ha bemész a házadba/fesztiválra akkor Garázs -> Fejlesztés és tuning -> Karosszéria előbeállítások bal oldalt és kiválasztod ott a FE-t.
szerk: lassú voltamÉn most riválisokkal szórakozok. A terepversenyeket annyira kevesen csinálják, hogy automata váltóval is összejött egy 16. hely az egyiken:
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Köszi mindekettőtöknek!
Más: Ez mi ez a csalás amibe most futottam bele éppen? Becsatlakoztam egy random public eventbe, meglepődve láttam ez egy 50 körös góliát - mondom ezt nem gondolják komolyan. De alighogy elindult a verseny már írta is, hogy vége, 5 másodperces köridőt írt a csávónak és kaptunk a végén vagy két milla pénzt meg léptem vagy 6 szintet. Hát így könnyű kérem szépen.
Ez ismert trükk? -
csab991
senior tag
válasz DjDanee87 #10814 üzenetére
Én is csak ilyen 50 körös versenyeket láttam, de nem mertem rá csatlakozni, mert tuti valami exploit lehet, de mintha ezt is említették volna streamben, hogy fixelve lesz mihamarabb.
Az utcai pálya riválisokon rongyoltam végig, a cél mindenhol a top100 volt, ami sikerült is, kivéve a Marathon-t arra még nem volt időm.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Remélem azért nem jár bünti ha véletlen becsatlakoztam egy ilyenbe. Fogalmam sem volt róla, hogy mi a fene folyik.
-
Strauss
senior tag
A mostani 200 Frozathon pontos "3* - os ugrás szedánnal " mivel csináltátok meg? egyszerűen nem akar összejönni....
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Strauss
senior tag
válasz Skeleton01 #10823 üzenetére
akkor csak Én vagyok szerencsétlen... rs6 200 al , es 211m nel nem megy feljebb
közben megvan.. nem vettem észre , hogy nem tuningolt verdával megyek
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
maximilian4
addikt
Forza Motorsport 7 akció a konzolvilágnál: [link]
Maxi
-
NoMagix
addikt
válasz maximilian4 #10825 üzenetére
Köszi!
Megígértem magamnak, hogy ezt a részt kihagyom, nagyon nem tetszett a demója, de ilyenkor vagy az aprón hirdetett daraboknál kicsit elcsábulok, igaz inkább a digitális felé hajlok már. -
nyozo
aktív tag
PC-n nyomja valaki közületek G920-al?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
ProgenXL
őstag
Megjött az extra 8gb ram. Így 16gb-al minden magasra húzva. Az elején belépéskor amikor tölt be mindent akkor 2-3 apró dropp ami van, az lehet már a winchester miatt ami idén lesz 5 éves.. de aztán sehol semmi végre
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
nyozo
aktív tag
válasz Nyethuszar #10835 üzenetére
Érdeklődnék, hogy ki milyen beállításokkal játszik driver/játék, mert nekem nagyon rossz az irányítás, előtte egy DFGT-m volt azzal fényévekkel jobb volt
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
AllTheBest
őstag
válasz ProgenXL #10831 üzenetére
Az nálam is szokott lenni amikor online módba lépek, hiába van 1070ti, 16gb ram és i5 7600k. Mondjuk nálam is hdd-n van, de szerintem inkább az online mód a ludas itt.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Nyethuszar
tag
válasz AllTheBest #10838 üzenetére
Nekem is vannak néha kis röccenések, de szintén kizárólag amikor online csatlakozik akkor, pedig SSD-n van. Gyaníthatóan a netkód vagy valami hasonló lesz a ludas ebben.
Na meg ha sokszor megyek ki alt-tabbal a tálcára.. Azt valahogy nem szereti.. Akkor jönnek a droppok egy idő múlva.. Akkor game restart és minden oké megint.[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
maximilian4
addikt
A kérdésem mindkét forza játékra vonatkozik ( motorsort 7 ls horizon 4). ABS OFF-al nem lehet beállítani hogy a max fékerő 80% legyen? Megnéztem pár profi videóst és kb 70-80%-on a leghatékonyabb, én meg utálom ha besatuzik, mert akkor nem lehet irányítani az autót. Márpedig ha tökig behúzza az ember a triggert akkor ez történiuk, ráadásul FM7-ben rendesen kopik is tőle a gumi. 4-5 körönként meg nem jó dolog pitbe kiállni. Legjobb az lenne ha az ujjammal tudnám adagolni, de ehhez még béna vagyok. Hátha van valami beállítás rá.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Strauss
senior tag
Üdv! Mi ez az új módi a FH 4 ben? tegnap is meg ma is látom , hogy lassan mennek a játékosok , focusokkal , ma meg mc larenekkel , egy csomó játékos , majdnem mind ugyanolyan autóval . És a kreszt betartva.Miről maradtam le?
-
Sanci789
aktív tag
Oss Sensei-ek! Az utóbbi napokban nálatok is folyton ledob a szerver? Ha elakarok fogadni versenyt, vagy konvojban krúzolok valakivel, akkor szétkapcsol. Előtte fasza volt, pár napja kezdte el. Gépen minden flott, telekomos nettel.
-
KEAN
tag
válasz maximilian4 #10841 üzenetére
Nem kell tökig húzni a triggert, igaz ezt mondani egyszerűbb, mint csinálni. Megszokás és gyakorlás kérdése, igaz jó sokat kell gyakorolni, de én már elég ritkán megyek véletlenül 80% fölé a fékezésnél. Sokat segít a triggerek holtjátékának beállítása, illetve legvégső esetben érdemes elszórakozni a tuning beállítások között a "break pressure"-val.
[ Szerkesztve ]
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
csab991
senior tag
Update már tölthető, PC-n 2.48 GB körül van.
-
Darko_addict
őstag
Mi az istent csinálhattak ezek a trombitások, hogy patch után 5-60 FPS között ugrál a játék annyira, hogy nem képes az autó egyenesen se menni, annyira szaggat? VGA kihasználás 50-96% között ugrál félmásodpercenként.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest