Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz hülyegyerek #8500 üzenetére
Na ilyent még nem csináltam. Mi a menete ennek?
-
Game-over
aktív tag
válasz hülyegyerek #8498 üzenetére
Elvileg akkor 5 percenként kapod instant az 500 befolyást, nézd meg a mixer szintednél hogy mennyi kell még a következő szinthez.
Ha nem játszol akkor addig számolja amit összegyűjtöttél, és mikor belépsz a játékba akkor kapod meg egyben.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Csapoati #8060 üzenetére
Sziasztok!
Nekem eredendően angol a Windows-om, mégis ezzel a botrányos magyar Forza Horizon 4-gyel kell, hogy szenvedjek. A területi beállításaimnál azt hiszem, Magyarország szerepel, ezt kellene átpattintani UK-re, hogy végre értsem, mi történik a játékban? Remélem, az időt nem állítja át egy órával...
-
p3l9uph
tag
válasz r.levente75 #8501 üzenetére
Nezd meg youtubeon...ne legyel mar ennyire lusta...
-
gduck
addikt
Lehet láma kérdés, de boxon hogy lehet resetelni a kocsit? Ha véletlenül beszorulok valahova, az istennek nem tudom visszarakni az útra...
-
hülyegyerek
addikt
Itt az ősz. Az egyik őszi eseménynél a Hot Wheels autóval kellene menni, de nem lehet megvenni. Ezt így hogyan gondolták ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Win-T
senior tag
válasz hülyegyerek #8509 üzenetére
Nem azt lehet megvenni a Forzathon Shopban? Bone Shaker?
175 egység.[ Szerkesztve ]
-
Kelecar
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #8506 üzenetére
Az kevés, a Windows nyelvét kell átállítani angolra sajnos.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Win-T
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #8519 üzenetére
Mindent angolra kell állítani, területet, nyelvet egyaránt. Nálam se volt elég csak az egyiket sajnos.
-
DjDanee87
addikt
Nektek műxik a weekly challenge cucc?
Az első részét, hogy szerezzem meg és vezessem a megadott Ford-ot, megadta. Teljesítve felirat zölddel. De utána mikor mentem vele 10 mérföldet (azóta többet is) nem történik semmi. Telefonos kép, mert shadowplay nem akar screenashotot készíteni Horizon4-ben valami.rt: És itt el vagyok akadva
Azóta letoltam vele egy versenyt is, hátha, de ugyan ezt mutatja. -
CJ4567
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #8519 üzenetére
Nálam magyar Windows, angol régió van, így angol a játék.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hülyegyerek
addikt
A heti versenyek most teljesen kinyírtak idegileg....az offroad bajnokságban mindhárom versenyt megnyertem, 60 pontot szereztem, erre a bajnokság állásánál berakott elém egy drivatart 66 ponttal
A co-op versenyt meg simán át lehetne nevezni, mert semmi köze a kooperációhoz. Kétszer vágtam bele, mindkettőnél csak 2 aktív csapattag volt, a többi 3 meg csak úgy belépett, hátha majd a többiek megnyerik nekik. A 2 aktív játékos pedig nem megnyerni akarta a versenyt, hanem csak jól kilökdösni mindenkit.
Szánalmas.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ProgenXL
őstag
Lehet csak nekem csal így játék. 3 alkalommal voltam
a célnál legalábbb 1 kocsihosszal az ellenfél előtt, mégis mögé sorolta be a helyezésem. 2-2 volt az állás. Az utolsó versenyen 100 pont ment el ezen és persze így kikaptunk...
rangos verseny volt.Az más dolog hogy egy gerinctelen féreg volt mert a falnak szorított folyamatosan..
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Joccc07
addikt
válasz hülyegyerek #8527 üzenetére
Nálam is ugyanez van. Ko-opot meg sem csinálom. Csak sutyerakokat dob be.
Más: Ha nem túl nagy kérés akkor ha ráértek akkor légyszi nézzétek meg a videómat a youtube-on.Csatornám és ha már itt vagytok akkor please iratkozzatok fel és likeoljátok a videóimat. Akkor is ha szar.
Köszi előre is.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
ProgenXL
őstag
A Volkswagen Golf 6 R 2010 csak wheelspinbe van?
Más:
Kezdem azt hinni hogy nem mindig az én vezetésemmel van baj hanem az autóval.
Adott a Honda Civic Type R 2018. S1-en összkerék hajtással is alig bírtam az úton tartani kanyarokban, de kigyorsítasnál is folyamatosan tolta ki a farát. Néztem mások tuningjait és a legnépszerűbb s1-eset letöltöttem. A kerekek elég fura szögben állnak. Pláne az elsőn látszik kanyarodáskor, de részben ez kellett mert azóta nagyon stabil lett. Durva hogy egy kis finomhangolás mennyit tud változtatni egy autón. Nem mindig elég az hogy a szokásos tuningelemeket beledobáljuk aztán had szóljon.. persze többségben úgy is jó mert kevesen csinálnak ennél többet. De a kedvelt autómnál Porsche 911 GT3 RS 4.0 is hasonló részletesebb beállításokra szorul majd holnap...[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Skeleton01
aktív tag
válasz hülyegyerek #8527 üzenetére
Nálam az őszi terepversenynél az alábbi a szitu: belépek, kb. kétszer-háromszor több a töltési idő, mint alapesetben, utána a rajtrácson már meg sem tudok mozdulni, sem az ellenfelek, menübe nem tudok visszalépni.
A co-op esetén miután találtam csapatot, ismét hosszas töltögetés után kiírja, hogy nem sikerült elindítani az eseményt, hiába voltunk meg hozzá. -
Lifer092
senior tag
válasz Skeleton01 #8531 üzenetére
Nem tudom befolyásolja -e, de lassan 1 napja megvan halva az Xbox Live Core
Services.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Mindenki a FH4-el tolja, én meg csak fél távon vagyok a FM7-ben és elég lassan haladok. Mondjuk ebben közrejátszik a Red Dead Redeption 2 is...
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz r.levente75 #8534 üzenetére
Legalább olcsóbbak lesznek, mire odaérek..ja várj..
Sic Parvis Magna
-
Pro!Petya
addikt
válasz Csapoati #8535 üzenetére
+1
Nagyon nem mindegy hogy van beállítva az autó. Hiába van mondjuk két ugyanolyan osztályú autód azonos teljesítménnyel de ha más a karakterisztika az versenyt tud dönteni. Míg az egyikkel szenvedés lesz addig a másikkal még a verhetetlen driveatarokat is könnyen lehet verni. -> ProgenXL (#8530)
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz IntelKiller7 #8539 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Figyelni fogom mert nagyon kéne egy.
Gunner for life
-
CJ4567
nagyúr
válasz ProgenXL #8540 üzenetére
Nekem egy Crown Victoria, 2005-ös NSX, Aventador LP750-4 kéne, de ezeket senki se adja el, ha igen, azonnal viszik áron felül is. (Nem 20 millióra gondolok, hanem 1 millió környékére. Volt fent LP750-4, mire megvettem volna már elvitték 1 millióért.)
Meg a McLaren 720S PO(preorder), de az biztos, hogy még ritkább.No Sana No Life
-
veterán
Fúúúú, az még oké, hogy nem ment a Horizon 4 demó, persze ha szólnak róla jobb lett volna, de hogy ki Alt-Tabolok és mire visszajövök a géphez újraindul, és kezdhetem előlről az brutális.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Pro!Petya
addikt
Nem kapom meg a Forzathon pontokat ,már 4et letoltam és semmi ... mióta megvettem bone shakert azóta ez van
-
Johnny_vT
senior tag
Nálatok jött már elő olyan bug, hogy játék közben hirtelen színvak/színtévesztő módba kapcsolt a játék? Nálam ezt egy windows vagy vírusirtó popup ablak okozta és a következő hasonló popup-ig (achievement értesítésig) úgy is maradt, akkor váltott csak vissza.
Ezen a videón az első váltást kivágtam (amúgy 13:30-tól olyan), de a visszaváltás benne van 17:45-nél.
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi srácok, sikerült átállítni a nyelvet angolra, igaz, ehhez tényleg mindent át kellett állítanom US-re (a nyelv már azon volt, régiót és formátumot kellett módosítanom). Egyelőre tetszik a játék (Game Pass trial keretében játszom vele, de lehet, hagyom még a következő hónapot is, 3 ezret megér, addigra valsz megunom).
-
Johnny_vT
senior tag
válasz ProgenXL #8549 üzenetére
A régi Golfok nagyon faszák. A Mk.2-ből csináltam egy drag szörnyet, a Mk.3 pedig pályaautó lett (lásd YouTube). Lehet csak a nosztalgia miatt, de nekem nagyon bejönnek (volt mindkettőből otthon)
+ tényleg meg lehet építeni mindegyiket legit versenyautóvá, így A vagy S1 osztályban tök elfogadható választás velük menni és ahhoz képest olcsók.
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest